alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Aσε που ειμαι βεβαιος οτι πρεπει να παιρνει και μουρλόχαπα
Aσε που ειμαι βεβαιος οτι πρεπει να παιρνει και μουρλόχαπα
τη δημοσιογραφία τη σπουδάζεις, δεν υπάρχει ταλέντο. εσύ είχες ταλέντο στη δικηγορία ή πήγες να σπουδάσεις?Ειπα εγω οτι ειναι ηθοποιος?
Εδω συμφωνω....Aσε που ειμαι βεβαιος οτι πρεπει να παιρνει και μουρλόχαπα
Εγω ειμαι ΑΕΚτζης παντωςΠρος φίλους πικραμένους Ολυμπιακούς η Ελεωνόρα που είναι καυλαρος η γυναίκα δεν είναι η Παοκαρα να ρίχνετε υποτιμητικά σχόλια
Αυτό πως το ξέρετε;Aσε που ειμαι βεβαιος οτι πρεπει να παιρνει και μουρλόχαπα
Απλώς μια ασχημη και αταλαντη γυναικα.
Ομολογω δεν εχω αντιληφθει πώς εχει κανει την οποια καριερα.
Σε όλους τους χώρους για να διαπρέψεις χρειάζεσαι και ένα έμφυτο χάρισμα, μια κλίση.τη δημοσιογραφία τη σπουδάζεις, δεν υπάρχει ταλέντο. εσύ είχες ταλέντο στη δικηγορία ή πήγες να σπουδάσεις?
ναι στον Πρωινο Καφε, νομιζω με Μαρτακη καλεσμενο να τραγουδαει και αυτη να χορευειΡόγα έχει δείξει ποτέ;
Υπάρχει φωτό ;ναι στον Πρωινο Καφε, νομιζω με Μαρτακη καλεσμενο να τραγουδαει και αυτη να χορευει
ναι στον Πρωινο Καφε, νομιζω με Μαρτακη καλεσμενο να τραγουδαει και αυτη να χορευειφοβερη!!!
το ξεκωλακι συμμαθητρια που ειχαμε στο σχολειο. τονιζε με τα καταλληλα ρουχα τα δυνατα της σημεια, προσωπο, βυζαρες και οσο ηταν αδυνατη μπουτια και κολο.
με τι ρούχα τονίζει κανείς το πρόσωπό του, τύπε;
μην κολας.. μακιγιαζ ρουχα πανε πακετο ;-)με τι ρούχα τονίζει κανείς το πρόσωπό του, τύπε;