Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.867
- Πόντοι
- 5.956
Ειμαι παντα ετοιμος για σενα...οποτε θελεις
Ειμαι παντα ετοιμος για σενα...οποτε θελεις
καλημέρα και περαστικά Έλενα!! Εύχομαι γρήγορη επάνοδο!!Καλησπερα αγόρια μου !
Εγώ που πάντα είμαι ειλικρηνης μαζι σας θα είμαι και αυτη την φορα !
Δυστυχως ενα μικρο ατυχημα που είχα με το αυτοκινητο μου δεν θα μπορεσω να έρθω αθηνα θα μεινω για λιγο καιρο μακρια σας !
Υπολογιζω περιπου 2 μηνες
Ειμαι καλα δοξασοι ο θεος !
Δεν εχω κατι σοβαρο λιγο το ποδαρακι μου !
Απλα μου συστησε ο γιατρος λιγο ξεκουραση !
Σας ευχαριστω για Ολα μεσα απο την καρδια μου !
Να έχουμε την υγεια μας να ειμαστε καλα και θα τα ξαναπουμε !
ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ !
Δεν σας ξεχνω ουτε εσεις να με ξεχασετε !
Τα φιλια μου
Σε ευχαριστω πολυ γλυκε μου να εισαι καλα και να περνας όμορφακαλημέρα και περαστικά Έλενα!! Εύχομαι γρήγορη επάνοδο!!
την καλημερα μου μαζι με περαστικα γρηγορα και την αγαπη μου.για μαλακεσ σαν αυτον παν ιλιθιουσ ξερωλεσ υπαρχει 1 φαρμακο.το γραψ αρχιδιν.εκει τουσ γραφουμε.Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον ξέρω και αν θυμάμαι καλά νομίζω γράφει πρώτη φορά στο νήμα μου !
Του απαντησα γιατι ειχε τουλαχιστον την στοιχειώδη ευγένεια να γράψει τη λέξη
《 περαστικά》.....
Ειμαι χρονια στο σαιτ οποτε ειμαι πολυ εμπειρη και ξερω να διακρινω πολλα απο τον γραφικο χαρακτηρα καποιου !
Δεν μου αρεσει να απολογουμαι ποσο μαλλον σε ατομα που δεν γνωριζω !
Αν με πιστευει ή οχι κάποιος ειναι δικο του προβλημμα και οχι δικο μου !
θα το λήξω εδω.... εχω να δω και καμια ταινια !
τα φιλια μου σε ολους !
καλημερα και καλο μηνα.
καλημέρα αγάπη !την καλημερα μου μαζι με περαστικα γρηγορα και την αγαπη μου.για μαλακεσ σαν αυτον παν ιλιθιουσ ξερωλεσ υπαρχει 1 φαρμακο.το γραψ αρχιδιν.εκει τουσ γραφουμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημερα και καλο μηνα.
.....δεν μας εξακριβωσε τι ειδικοτητα έχεις ως γιατρος !Καλησπερα και απο το μετεριζι μου στα εξωτικα Πατησσια.Καλο Σεπτεμβρη να χουμε και ηρεμο.
Υ.Γ Αφαντος ο ορθοπεδικος.Θα πηγε να διαφημισει αλλου τις υπηρεσιες του φαινεται...
Κακίες.. Εφημερία έχει με μεγάλα χειρουργεία.Καλησπερα και απο το μετεριζι μου στα εξωτικα Πατησσια.Καλο Σεπτεμβρη να χουμε και ηρεμο.
Υ.Γ Αφαντος ο ορθοπεδικος.Θα πηγε να διαφημισει αλλου τις υπηρεσιες του φαινεται...
μαλλον μαλακιασ πτυχιο εχει.τι μαλλον δηλαδη,σιγουρα.....δεν μας εξακριβωσε τι ειδικοτητα έχεις ως γιατρος !
Ίσως να μην ειναι ορθοπεδικος και να ειναι καρδιολογος ,γυναικολογος ή οδοντιατρος !
ΑΝ δεν μας δειξει πτυχιο ιατρικης δεν θα μας λυθει ποτε η απορια
Μπα δεν λέει, δεν μιράζεται τις εμπειρίες της.τι ταινια ειδες?? δεν μας ειπες ....η δεν το ειδα εγω........
Σε ευχαριστω πολυ αγαπη !Ελενάκι είσαι μια θεά! Θα σου στείλω να τα πούμε σύντομα!!!!
Τωρα θα γελασετε το ξερω !τι ταινια ειδες?? δεν μας ειπες ....η δεν το ειδα εγω........