Νέα

Έλενα trans κοκκινομάλλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristotelisbig
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aristotelisbig

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι καλημέρα σας. Είμαι μεν παλιός αλλά δεν έχω τακτική εικόνα για τις τραβελοπιάτσες της ΑΘήνας. Πρίν απο 5 ή 6 χρόνια υπήρχε ένα βέλι που έκανε πιάτσα στην γωνία Σκουφά και Ιπποκράτους ονόματι Ελενα. Κοκκινομάλλα αρκετά όμορφη. Έκτοτε χάθηκε. Έχει κανείς εικόνα τι απέγινε αυτό το παιδί; Σύχναζε μάλιστα και σε μια καφετέρια στην Ιπποκράτους με ιντερνετ καφέ γνωστό πουτανοστεκι. Αν΄κάποιος συντροφος γνωρίζει παρακαλώ να με ενημερώσει. Thanks εκ των προτέρων!

OP
OP
A

aristotelisbig

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές νόμιζα ότι κάποιος θα ήξερε κάτι. Μου φαίνεται απίστευτο που δεν την θυμάται κανένας. Ενδεχομένως να την ξέρει μόνο κάποια trans......

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
περιμενε να γυρισει ο κοσμος μετα το πασχα, ολο κ καποια απαντηση θα παρεις τοτε εαν ξαναρωτησεις.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα αν εννοείς την Έλενα με τα μακριά κόκκινα μαλλιά  από τον Πειραιά  απ όσο γνωρίζω  έχει σταματήσει  να βγαίνει συχνά για δουλειά , Απ όσο γνωρίζω τουλάχιστον βγαίνει μια φορά στης τόσες ,,,,,, Αν λέμε την ίδια δεν είχε αμάξι …  ;)

OP
OP
A

aristotelisbig

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Thanks για την απάντηση evaki. Αυτη λέω μάλλον. Έβγαινε Σκουφά. Τώρα που βγαίνει , όταν βγαίνει. Που μπορεί να την βρεις;

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Thanks για την απάντηση evaki. Αυτη λέω μάλλον. Έβγαινε Σκουφά. Τώρα που βγαίνει , όταν βγαίνει. Που μπορεί να την βρεις;

Οφείλω να ομολογήσω ότι βγαίνει μια φορά στης τόσες στο ίδιο πόστο  μαζί η με την Μαντώ η με την Νανα απ όσο ξέρω τώρα για ώρες δεν ξέρω θα σε γελάσω και δεν έχω και κινητό της για να την πάρω τηλέφωνο να την ρωτήσω, :-* :-*

OP
OP
A

aristotelisbig

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Υ.Γ. Εσυ που παίζεις γιατι όπως προείπα δεν είμαι και τόσο περπατιάρης τα τελευταία χρόνια.

aquasshh

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Evaki σου εστειλα μηνυματακι αλλα μου γυρισε πισω γιατι το γραμματοκιβωτιακι ηταν, λεει, γεματο... Θα κανεις κατι γι' αυτο; Ευχαριστω και συγγνωμη για την παρεμβολη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom