Νέα

Ελένα - Φυλής 66Δ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Καλησπέρα στους απανταχού μπουρδελιάρηδες και συγχαρητήρια για τις σωστές σας τοποθετήσεις σε πολλά θέματα!!! (Όπως καταλαβαίνετε είμαι νέος στο forum....)
Ο λόγος που κάνω αυτό το post είναι πως θέλω κάποιος,αν και εφόσον γνωρίζει, τι παίζει με την Ελένα απο φύλής 66!!! Είχα περάσει 1ο-μαγιά απο εκεί και μου έκανε τρομερή εντύπωση.Είναι απο τις λίγες κοπέλες που έχω συναντήσει σε "σπίτι" που είναι τόσο ευδιάθετη....ερχόταν με χούφτωνε,με αγκάλιαζε με έλεγε αγάπη της κλπ.... (μέχρι και πισωκολλητό μου ζήτησε να την πάρω απο μόνη της  :rolleyes:) :dancing:.Απλώς  θα ήθελα να ακούσω κι απο εσάς αν έχετε αντίστοιχη εμπειρία ή έτυχε μόνο σε μένα!!! Ευχαριστώ για την προσοχή σας και keep fucking!!!!     

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Στο ίδιο μαγαζί παίζει τις πρωινές βαρδιες και μια Μαρια. Αυτη είναι ακομα πιο ευδιάθετη και αυτή με έβαλε να τη χουφτώσω με το που την φωναξε ο πουστοτσάτσος. Οχι πολλα πολλα μ'αυτον.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
πρωι ειναι η ελενα η απογευμα?σε ποιο απο τα 4 στη σειρα ειναι?

thakou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είχα περάσει μια φορα και εγώ καλό σπιτι καλή μου φάνηκε και η έλενα  αλλα δεν ήμουνα σίγουρος για την ποιότητα και δεν κατέθεσα!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
πρωι ειναι η ελενα η απογευμα?σε ποιο απο τα 4 στη σειρα ειναι?
Απόγευμα...είναι το πρώτο που συναντάς όταν στρίβεις δεξιά στη Φυλής από τη Χέυδεν.Στο δεξί σου χέρι.Δεν είναι στα 4 που είναι μαζί.

Επισκέπτης
ι ελενα ειναι στο 66δ!!!!οποσ και ι μαρια αλοστε...ειναι και τα διο τρελιαρικα πουτανιδια...τιν μαρια τινε χει πιτσιλισι ο φιλτατος μπουρδελιαρισ...μπορειτε να τον σιμβουλευτειτε!ειναι και οι διο τρελιαρικα πουτανακια.....ειδικα αυτι ι ελενα οταν ειχα παει  μολις μπικα μεσα αρχισε να μου χαιδευει το εργαλιο...και σε καπια φασι  ειχε ανεβει στιν αγκαλια μου και ιθελε να τιν παο στο δοματιο για πιτσιλισμα...ειχε πολι γελιο ι φασι....
ειδικα οταν ειχα παει μαζι με τον μπουρδελιαρι..και ειχαμε σιναντισι τι μαρια...και μασ κολουσε και ο τσατσος εκι ιταν ολα τα λεφτα!τον ειχαμε κανει τουρμπο τον τσατσο..και ιθελε να μας χαιδεψει τις ψολες ο καυλεασ στελακις!!!!μπουαχχααχαχχαχα!!!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
αγορινα μου τι θα κανω χωρις εσενα?για πες το δ ειναι αυτο με την πρασινη πορτα?και η ελενα ειναι απογευμα?ειναι αλβανεζα?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
οπα τωρα το ειδα.thanks gangsta.ειναι αλβανεζα?

Επισκέπτης
o gangsta ειναι πολι σοστοσ σε αυτα που ειπε!προι μαρια και απογευμα ελενι!!!!χιστε τα!!!!!!!!

Επισκέπτης
που να θιμαμαι το καθε ψολοπουτανο τορα ...!μπουχαχαχα!!!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
λοιπον ακουστε τι θα κανουμε για να τσεκαρουμε αν η κοπελα ειναι αλβανεζα.το εχω κανει με 100% επιτυχια.μπαινω δωματιο και τους λεω''σουμε μπουκουρ''αλβανικα σημαινει εισαι ομορφη.αν δειτε μια παραξενη εκφραση στο προσωπο ειναι αλβανεζα

OP
OP
Kavlarxis

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Πάντως δεν μετάνοιωσα καθόλου που πήγα με Ελένα ειναι τρελοπουτανάκι κανονικό!!! Με έκραξε μάλιστα γιατί τελείωσα σχετικά γρήγορα ("Γιατί δεν τον έπαιξες πριν κλπ....") πρώτη φορά ακούω πουτανάκι να το λέει αυτό,τελικά το κορίτσι πρέπει να είναι παθιασμένο με τη δουλειά που κάνει !!!!! Εκτός των άλλων πρέπει να πούμε πως και η τσάτσα είναι συμπαθέστατη (Ρωσίδα) η οποία  στα νιάτα της θα ήταν τρομερό γκομενάκι!!!

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον ακουστε τι θα κανουμε για να τσεκαρουμε αν η κοπελα ειναι αλβανεζα.το εχω κανει με 100% επιτυχια.μπαινω δωματιο και τους λεω''σουμε μπουκουρ''αλβανικα σημαινει εισαι ομορφη.αν δειτε μια παραξενη εκφραση στο προσωπο ειναι αλβανεζα
σιγα μην μιλησω και αλβανικα για αυτην...σορυ κιολας...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Πάντως δεν μετάνοιωσα καθόλου που πήγα με Ελένα ειναι τρελοπουτανάκι κανονικό!!! Με έκραξε μάλιστα γιατί τελείωσα σχετικά γρήγορα ("Γιατί δεν τον έπαιξες πριν κλπ....") πρώτη φορά ακούω πουτανάκι να το λέει αυτό,τελικά το κορίτσι πρέπει να είναι παθιασμένο με τη δουλειά που κάνει !!!!! Εκτός των άλλων πρέπει να πούμε πως και η τσάτσα είναι συμπαθέστατη (Ρωσίδα) η οποία  στα νιάτα της θα ήταν τρομερό γκομενάκι!!!
χμμ....στο 1o post μας ρωτάς πως είναι αυτή η Ελένα...στο 2ο την πήρες και δεν το μετάνιωσες.......αμνησία έχεις καλέ..????Πρόσεχε βρε...να το κοιτάξεις...εντάξει?

OP
OP
Kavlarxis

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Βασικά εγώ δεν το διευκρίνησα ίσως (είπαμε νέος στο forum & στο sport).... Πήγα μαζί της, απλώς ήθελα να μάθω αν συμπεριφέρεται γενικά έτσι ή μόνο σε μένα!!!Τεσπα το αναφέρω γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση κι ήθελα να μάθω αν είχε κάνει και σε σας κάτι αντίστοιχο!!! 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
απο βουλγαρια ειναι, αν και την πηρα δυο φορες ,θεωρω οτι ειναι μουφα στο πηδημα

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Όχι ρε συ αν είναι πες της tsifsa montr. Ο νοών νοείτω. χαχαχα.

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά η Έλενα είναι μια νεαρή 18-19 χρονών με φουσκωτό στήθος??  :rolleyes: Την είχα κοζάρει από πιο παλιά και ήθελα να την πάρω αλλά είχα διαβάσει κακές κριτικές. Η δε τσατσά είναι μια γριούλα με γυαλιά? Η Έλενα δουλεύει παντά απόγευμα. Από υπηρεσίες τι λέει? Αν θυμάμαι καλά πρέπει να την είχα πετύχει μια φορά και στην Κολωνόυ με 15ευρώ.(μεσημέρι)

Iani07

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αλβανιδα με τα ολα της, μιλούσε με παρέα 5 Αλβανών ταυτόχρονα σαν Αλβανίδα φιλολογος που παραστράτησε... και τσεκάρει με λοξή ματιά τα πορτοφόλια... και απο γαμίσι.... γαμισέ τα..  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom