Ελένη καλό απόγευμα.
Mια και θα κάνεις μια παύση το Φλεβάρη, τι παίζει με αυτή την εγκληματική σου συνήθεια?
ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ να συναντηθούμε και να σε δω με τσιγάρο, στο ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ θα πάρεις
κατακόκκινη κάρτα κι είμαι απόλυτος σε αυτό.
Η Φύση σου χάρισε ομορφιά, γοητεία, τώρα αν θες να καταστρέφεις την υγεία είναι δική σου επιλογή και προφανώς δεν έχω το δικαίωμα να σε εμποδίσω, ΟΜΩΣ ΗΘΙΚΟΣ συνεργός βλέποντας να καπνίζεις ενώπιον μου, ε ΔΕΝ γίνομαι. Ξέρεις πολύ καλά πόσο σε θαυμάζω κλπ κλπ εγώ θέλω να δω μια γοργόνα με μπλε μάτια κι όχι κάτι διαφορετικό.
Θες να καπνίσεις κάνε το, αλλά ΟΧΙ μπροστά μου. Στις όποιες σχέσεις έκανα (είτε προσπάθησα) καμμία κοπέλα δεν κάπνιζε κι ο λόγος είναι ότι σε εσάς κάνει μεγαλύτερη ζημιά (ρώτησε & γιατρούς είτε ψάξε μελέτες). Εσείς φέρνετε τη ζωή στον κόσμο, δεν μπορώ να βλέπω γυναίκες με μωρά, είτε παιδιά να καπνίζουν. Μακρυά από μένα όλες τους.
Σου υπενθυμίζω ότι καπνιστής υπήρξα μόνο ως πιτσιρίκι του Λυκείου & στον Στρατό για 1.5 χρόνο, τα υπόλοιπα χρόνια περιστασιακά κάπνιζα κανένα πακέτο και πριν 2 χρόνια περίπου αποφάσισα να το πετάξω οριστικά, ανάβοντας αραιά και που κανένα πούρο ανάβω έτσι για να περνάει η ώρα.....