anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
ΦΦΦΦΦ...Καλός το φίλο εχθές σε αναζητούσα . Ελεγα σε ενα φίλο που χάθηκε αυτος
ξέρεις τι σημαίνει αυτό...
ΦΦΦΦΦ...Καλός το φίλο εχθές σε αναζητούσα . Ελεγα σε ενα φίλο που χάθηκε αυτος
Κρυβε λογια ..κρυβε λογιαΦήμες λένε ότι κλειδωσες μια θέση από της 5... ;)
Και ειναι και ευαισθητουλια τα καημενουλια
Μπέρδεψες τα μπούτχια σου.
Χρόνια πολλά με υγεία...Κρυβε λογια ..κρυβε λογια
Χρονια πολλα γιαβρι μου :-* :-*
Δεν θα υπαρξουν πολλα , καθ οτιν οπως εχω γραψει , τα ονοματα θα μεινουν μυστικα για ευνοητους λογουςΧρονια πολλα Ελενα περιμενουμε νεα σου απο το ρεβεγιον Πρωτοχρονιας
Τα μπέρδεψές στον ξεβράκωτο μιλούσες.
Ποτε δεν ξεχνω την πολη που μεγαλωσα , και τους φιλους τα καρντασια !!!!!]Και εναν διαγωνισμο για την Θεσσαλονικη μαναρι μου μην μας ξεχνας>>>>.....
Δεν χανεται ο ανον μας ... Ειναι παντου ...Καλός το φίλο εχθές σε αναζητούσα . Ελεγα σε ενα φίλο που χάθηκε αυτος
Ξέρεις που....
Σιγα το μυστικο! Παπας,Προεδρος,Δασκαλος,Αστυνομος ,Αδμιν αντε και Ντελιβερας.Τα λεω καλα φιλε Anon;Δεν θα υπαρξουν πολλα , καθ οτιν οπως εχω γραψει , τα ονοματα θα μεινουν μυστικα για ευνοητους λογους
Καλησπερα
Γιαβρι μου ειναι τοσο απλο . Να το εξηγησω εδω , οσο πιο κατανοητα γινεται ..!!
Ανοιξα ενα προφιλ στο φβ πριν ενα χρονο , οταν ξεκινησα την συνεργασια μου με την sirina... Tο εριξαν χωρις να ποσταρω προστυχο υλικο ..Ειχε μαζεψει μεσα σε ενα μηνα περιπου 5000 φιλους ΚΑΙ 5000 ΑΚΟΛΟΥΘΟΥς που το στηριξαν με χιλιαδες λαικ..
Ανοιξα δευτερο ..τα ιδια
Ανοιξα τριτο ... τα ιδια
Ανοιξα τεταρτο
Αυτο περιπου απο περσυ τα Χριστουγεννα , ειναι εν ζωη , και εχει φτασει παντα μεν την υποστηριξη του κοσμου , εδω που εχει φτασει , χωρις να πληρωσω προμοταρισμα στο fb , χωρις τιποτα ..Μονο με την επικοινωνια μου με τον κοσμο και καποιες φωτο (που οι περοσσοτερες απ αυτες ουτε καν επαγγελματικες ηταν)
Ε ...Ειπα μερες που ειναι , να κανω ενα τραπεζι σε 5 φιλους απο κει , (που μου σταθηκαν απο την ΑΡΧΗ) , να πιουμε ενα κρασι και να φαμε στο χωρο μου (ΑΛΛΑΖΩΝΤΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ...ΟΧΙ ΥΓΡΑ )
Το διαβασαν καποιοι δημοσιογραφοι , ο πρωτος φαινεται της espresso , και το εκαναν θεμα ....Thats it !!
YΓ Στο bou θα κανω αλλο .....μετα το περας αυτου του διαγωνισμου που τρεχει ...
Σωστός...!!!Σιγα το μυστικο! Παπας,Προεδρος,Δασκαλος,Αστυνομος ,Αδμιν αντε και Ντελιβερας.Τα λεω καλα φιλε Anon;