Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλημεροκαλησπερα :-* :-* :-* :-* και αντιο :-( αγορινες
Ολα καλα εδω ??
Καλημεροκαλησπερα :-* :-* :-* :-* και αντιο :-( αγορινες
Ολα καλα εδω ??
τυπε εισαι λιγακι εθισμενος?Eλένη θες να δοκιμάσεις την τύχη σου?
Να ρίξω 5Ε ένα σύστημα. Σε μία ώρα αρχίζει Νορβηγία 2η. Πόσταρε αν θες σου έστειλα μήνυμα το λινκ, διαλέγεις ό,τι νομίζεις και το ρίχνω για πάρτη σου, μη μασάς μπορεί να βάλω και περισσότερα
Ξέρεις, δεν ξέρεις δε με ενδιαφέρει.
Είπα και στη Μαριλού να ρίξει ιδέες για Σουηδία των 16:00.
Σήμερα θα ποντάρουν κι οι κορίτσαροι!!!
Να τρίβεις τη μουναρίτσα όταν θα σκέφτεσαι μην πάμε κουβά ΓΚΡ.........
Αφού βρε γιαβρι δεν το έχω με το στοίχημα.Την Ελένη ρώτησα κι όχι τον καθέναν. Μην το συνεχίζεις σεβάσου την κοπέλα κι άσε τον καθέναν να κόψει το λαιμό του.
Όλοι είμαστε σε κάτι εθισμενοι...Άλλος πολύ άλλος λίγο..τυπε εισαι λιγακι εθισμενος?
Ακριβώςμια χαρα είναι το κοριτσι. Αλληλοσυμπληρώνονται.
Την έστειλα διακοπές..Μου ήταν λιγάκι κομμένη τις τελευταίες μέρεςκαλημερα εψαξα πολυ την περσεφονη δεν την βρηκα σταματησε
πες της να αλλάξει ξυραφάκια...Την έστειλα διακοπές..Μου ήταν λιγάκι κομμένη τις τελευταίες μέρες
Καλημέρα γιαβρι μου
Επίσης ΜιχαληΚαλημέρα ΄Ελενα.
πες της να αλλάξει ξυραφάκια...
εννοείτε...
Καλημέρα γιαβρι μου...Μην ξεχνάς τα δυναμωτικα σου το πρωί
Από τις αγαπημένες μου ταινίεςEυχαριστώ διότι παρακολουθείς το προσωπικό μου ενδιαφέρον να κερδίζω μερικές χούφτες Ευρώ πολεμώντας τις στοιχηματικές εταιρείες όπως κάποτε στην Άγρια Δύση oι cowboys δολλάρια. H Eλένη είναι ήδη τοποθετημένη σε αξιοζήλευτη θέση (συγκριτικά με τις άλλες κοπέλες) όμως υπάρχουν κι οι προσωπικές προτεραιότητες.
Με αφορμή το σχόλιο αυτό, της δίνω μια καληνύχτα και με το ξημέρωμα θα μας διαβάσει.
ΚαλοοοοοοοοMελαγχολικο βλέμμα βλέπω....
Choose your next words carefully anon, maybe your last as a President
Υοu insult the Queen
This is Messinia!!!!
Καλημέρα γιαβρι μου . Όλα καλά ?? ;)καλημερα σε ολους καλημερα στο καφενε μας καλημερα στα οπορφα ματια του νηματος και την κοπελα που το κατεχει κα ΧΑΤΖΗ
Και τι με ενδιαφέρει βρε κούκλα, αφού είπαμε.....Αφού βρε γιαβρι δεν το έχω με το στοίχημα.
Καλά τώρα θες να με νευριάσεις περισσότερο?Θες να σε κανω πρόβλεψη και να με κυνηγάς μετά ??
Διότι τι έμεινε στο τελος ...?ολα καυλα