Επισκέπτης
Αναρωτηθήκατε ποια η αιτια που τα παλικαρια σφαζονται στο νημα την κ. Χατζη;
Ποιος σφαζεται ακριβως?
<<Επιφυλασσομαι για κάθε μου δικαιωμα>> ...Όπως σοφά το είπε και τρισμεγιστος Τερζής. .
θαθελα πραγματικα να αναφερεται τους λογους που πραφματικα τα παληκαρακια σφαζψνται στο νημα της κα ΧΑΤΖΗ να τους καταλαβουμε ολοιΑναρωτηθήκατε ποια η αιτια που τα παλικαρια σφαζονται στο νημα την κ. Χατζη;
μηπως λεμε το ιδιο πραγμα ;) λεω εγω.....Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την γνώμη του κ την άποψη του αρκεί να μην βρίζει κ προσβάλλει την καθε κοπέλα όσο για τούς μοντ καλά κάνουν κ αφήνουν το καθε μέλος να λέει την άποψη του για την καθε κοπέλα ελεύθερα για να γίνονται όλοι καλύτερη απο τα μέλη μέχρι την καθε κοπέλα ξεχωριστά καλημέρα..
για πόσες μέρες/ώρες θα αντέξεις...?Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την γνώμη του κ την άποψη του αρκεί να μην βρίζει κ προσβάλλει την καθε κοπέλα όσο για τούς μοντ καλά κάνουν κ αφήνουν το καθε μέλος να λέει την άποψη του για την καθε κοπέλα ελεύθερα για να γίνονται όλοι καλύτερη απο τα μέλη μέχρι την καθε κοπέλα ξεχωριστά καλημέρα..
απο πότε η λασπολογία έγινε σφαγή...?Αναρωτηθήκατε ποια η αιτια που τα παλικαρια σφαζονται στο νημα την κ. Χατζη;
στο περίπου μαν υγ τι έγινε κ πετάχτηκαν όλοι μαζί εδω μέσα τώρα στην γωνία μας περίμεναν μαν εεε χε χεμηπως λεμε το ιδιο πραγμα ;) λεω εγω.....
Σφαζονται τα παλικάρια ........
εγω πάντα λεω την άποψη μ κ την γνώμη μ χωρίς να βρίζω καμία κοπέλα αυτο κάνω παντα κ θα το κάνω είδες να πο κάτι για καμία όπως είπε ο άλλος για την Έλενα για καμία ποτέ σε κάλυψα μαν..για πόσες μέρες/ώρες θα αντέξεις...?
καλημέρα....
εγω πάντα λεω την άποψη μ κ την γνώμη μ χωρίς να βρίζω καμία κοπέλα αυτο κάνω παντα κ θα το κάνω είδες να πο κάτι για καμία όπως είπε ο άλλος για την Έλενα για καμία ποτέ σε κάλυψα μαν..
Τελικά κυκλοφορούν πολλά κομπλεξικά και μάλλον προβληματικά άτομα στο φόρουμ!!!πουτσες μπλε...! Μιλάμε για επαγγελματία πουτανα στην ψυχή και στο μυαλό. Για να πετύχει το ραντεβού βάζεις το χέρι στην τσέπη και τις δίνεις κάτι παραπάνω και μετά την γαμας οκ ότι τρύπα έχει στο κορμί της. Μου αρέσει που κάποιος πελάτης δεν θα την ξανα πάρει λέει γιατί ήθελε και αγκαλίτσες...χάχα
κλινικη νοικιασε για αγ...τουςΚαλά αυτή η χατζή μια μετακόμιση έκανε ενα μήνα λύπη απο εδω μέσα διαμέρισμα νοίκιασε η πολυκατοικία χε χε
με πρόλαβες...κλινικη νοικιασε για αγ...τους
φιλαρακι σαν τον καλοχαιρετα εισαικαλημερα σε ολους ολα τα παιδια του νηματος καλημερα στην κα ΧΑΤΖΗ την κα του νήματος καλημερα σε ολα τα παιδια τους επισκεπτες μας