Νέα

έλεγχος σκυροδέματος (ή πως να προφυλαχτώ από τον μπετατζή)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Stonewall
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Stonewall

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έχω δυστυχώς θέλοντας και μη (λόγω οικογένειας) μπλέξει με μια οικοδομή όπου τον μπετατζή τον κόβω για πολύ λαμόγιο. Μιλάμε για φυσιογνωμία σικελού μαφιόζου και άνω. Τώρα μπορεί να τον αδικώ τον άνθρωπο αλλά τι να κάνουμε, αυτό είναι το παρουσιαστικό του. Το κακό είναι ότι είναι και μπατζανάκης του πολιτικού μηχανικού οπότε ούτε τον μηχανικό εμπιστεύομαι να τον ελέγξει. Παλιοκατάσταση, το ξέρω, αλλά δεν τους επέλεξα εγώ. Είπαμε, "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα". Τέλος πάντων, μπορεί κανείς συναγωνιστής να με πληροφορήσει για κανένα σοβαρό (κρατικό κατά προτίμηση) εργαστήριο ελέγχου αντοχής σκυροδέματος στον νομό Αττικής και τι θα πρέπει να τους ζητήσω να ελέγξουν στα δοκίμια για να τον τσεκάρω τι ποιότητας μπετά ρίχνει?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μεγαλε!
αν θελησει να σου την κανει θα σου την κανει και συ χοροπηδα οσο θες μετα! αν δεν εχεις εσυ γνωσεις ή δικο σου ατομο με γνωσεις(αν ηταν ο μηχανικος δικο σου ατομο)...........αντε γεια!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μεγαλε!
αν θελησει να σου την κανει θα σου την κανει και συ χοροπηδα οσο θες μετα! αν δεν εχεις εσυ γνωσεις ή δικο σου ατομο με γνωσεις(αν ηταν ο μηχανικος δικο σου ατομο)...........αντε γεια!!!!!

Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
και αντε ερχομαι εγω π.χ σαν μηχανικος-εργολαβος οτιδηποτε και σου λεω 5 πραγματα...........θα καταλαβεις??? παιζει και οχι!
σε αυτες τις δουλειες θελει να χεις δικο σου ατομο.....και να σαι ολη την ημερα απο πανω τους! δεν εισαι απο πανω τους και σε καβαλησαν..........κλαφτα!!
πατα ποδι! αν εισαι με τα λεφτα σου!!
μονο τα μπετα φοβασαι? τα σιδερα π.χ?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε φιλε τα δοκιμια αν θυμαμε καλα τα παιρνει ο μηχανικος σου και τα παει στην πολεοδομια και τα τσεκαρουν αυτοι υποτιθετε.
Το θεμα ειναι αυτο γινεται αφου εχουν πεσει τα μπετα,και μετα τι να κανεις?ειναι αργα.
Αν και πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα,τι στο καλο σκετο αμμοχαλικο θα σου ριξει?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ψάξε στο google: εργαστηριο ελέγχου σκυροδέματος
θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματα. Πάρε τηλ και ρώτα.
Έχω δει σε έργα να κόβουν ¨καρότα¨ και να τα πηγαίνουν για έλεγχο αφού έχουν πέσει.
Το θέμα είναι να ξέρεις από πριν τι μπετό πέφτει, τι σίδερα μπαίνουν κλπ...
Αν το βρεις ελαττωματικό αφότου πέσει τι θα κάνεις? θα το κατεδαφίσεις?

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Έχω δυστυχώς θέλοντας και μη (λόγω οικογένειας) μπλέξει με μια οικοδομή όπου τον μπετατζή τον κόβω για πολύ λαμόγιο. Μιλάμε για φυσιογνωμία σικελού μαφιόζου και άνω. Τώρα μπορεί να τον αδικώ τον άνθρωπο αλλά τι να κάνουμε, αυτό είναι το παρουσιαστικό του. Το κακό είναι ότι είναι και μπατζανάκης του πολιτικού μηχανικού οπότε ούτε τον μηχανικό εμπιστεύομαι να τον ελέγξει. Παλιοκατάσταση, το ξέρω, αλλά δεν τους επέλεξα εγώ. Είπαμε, "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα". Τέλος πάντων, μπορεί κανείς συναγωνιστής να με πληροφορήσει για κανένα σοβαρό (κρατικό κατά προτίμηση) εργαστήριο ελέγχου αντοχής σκυροδέματος στον νομό Αττικής και τι θα πρέπει να τους ζητήσω να ελέγξουν στα δοκίμια για να τον τσεκάρω τι ποιότητας μπετά ρίχνει?
ρε φιλε επειδη ειναι τυφλη δουλεια αυτη και δεν μπορεις να βγαλεις ακρη αμα δεν ξερεις.καλυτερα ρωτα την εταιρια που θα παρεις το τσιμεντο,μηπως και βγαλεις ακρη απο εκει.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Ρε φιλε τα δοκιμια αν θυμαμε καλα τα παιρνει ο μηχανικος σου και τα παει στην πολεοδομια και τα τσεκαρουν αυτοι υποτιθετε.
Το θεμα ειναι αυτο γινεται αφου εχουν πεσει τα μπετα,και μετα τι να κανεις?ειναι αργα.
Αν και πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα,τι στο καλο σκετο αμμοχαλικο θα σου ριξει?
γραψε λαθος,η πολεοδομια δεν ελεγχει τπτ,σε πιστοποιημενα εργαστηρια πρεπει να πας τα δοκιμια
αμμοχαλικο σκετο δεν θα το ελεγα,but u can never be too careful με τους μπετατζηδες.Δεν ειναι μονο η αντοχη,ειναι πολλα αλλα που πρεπει να προσεξεις...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πια πολαιοδομια ρε παιδια....? αφου αλλα σχεδια βαζεις για να βγει η αδεια  και αλλα ειναι του μηχανικου που θα χτιστει το σπιτι!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
φιλε αρχιζεις λαθος. το σκυροδεμα το παιρνει ο εργολαβος ή εσυ?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
πια πολαιοδομια ρε παιδια....? αφου αλλα σχεδια βαζεις για να βγει η αδεια  και αλλα ειναι του μηχανικου που θα χτιστει το σπιτι!
τωρα ρε θανο,σορρυ κιολας,τι σχεση εχει αυτο? ρε μαγκεσ μην απαντατε αν δεν γνωριζετε,δεν το λεω με κακια,αλλα το μονο που κανεται ειναι να τον μπερδευετε τον ανθρωπο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μπορείς να πάρεις δοκίμιο από την βαρέλα που θα φέρει το σκυρόδεμα, και καλό θα ήταν να το κάνεις. Το κλέψιμο δεν γίνεται από κει. Αν πχ πληρώνεις τον μπετατζή με το κυβικό τότε σου "φορτώνει κυβικά κάνοντας πχ πιο χοντρές τις πλάκες. Καλό θα ήταν να πάς και στο ζύγισμα του σιδήρου. Εκεί και αν πέφτει κλέψιμο. Καλό κουράγιο

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αγορασε το κυβικο εσυ απο εταιρεια. η πιο γνωστη αυτη τη στιγμη ειναι ο titan ή ή interbeton.  πληρωνεις το κυβικο στην εταιρεια και τον εργολαβο τον πληρωνεις μονο για καλουπωμα και σιδερωμα. παραλληλα οτν σου φερει η εταιρεια το μπετον μπορεις να ζητησεις και το δοκιμιο απο αυτους. απλα πραγματα ειναι. μην μπερδευεσαι

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
φιλε αρχιζεις λαθος. το σκυροδεμα το παιρνει ο εργολαβος ή εσυ?
μαστερ το ερωτημα σου ειναι σωστο,αλλα υπαρχει το ενδεχομενο ο μπετατζης να κλεβει και τον εργολαβο,δεν εχουν τον θεο τους,και αυτο που σου λεω δεν ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας,συμβαινει πολυ συχνα

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Μπορείς να πάρεις δοκίμιο από την βαρέλα που θα φέρει το σκυρόδεμα, και καλό θα ήταν να το κάνεις. Το κλέψιμο δεν γίνεται από κει. Αν πχ πληρώνεις τον μπετατζή με το κυβικό τότε σου "φορτώνει κυβικά κάνοντας πχ πιο χοντρές τις πλάκες. Καλό θα ήταν να πάς και στο ζύγισμα του σιδήρου. Εκεί και αν πέφτει κλέψιμο. Καλό κουράγιο
γιαυτο λεω  ο καημενος,ειναι πολυ πολυπλοκο το θεμα ρε συντροφε.αν ηταν με 2 συμβουλες να καθαριζες,τι δουλεια θα καναμε οι μηχανικοι?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
μαστερ το ερωτημα σου ειναι σωστο,αλλα υπαρχει το ενδεχομενο ο μπετατζης να κλεβει και τον εργολαβο,δεν εχουν τον θεο τους,και αυτο που σου λεω δεν ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας,συμβαινει πολυ συχνα
δυσκολο αυτο που λες διοτι:εαν ο εργολαβος πει στον μπεντατζη 200 κυβικα ο μπεντατζης θα πει στον ιδιοκτητη 200 κυβικα και εσυ θα παραγγειλεις στην εταιρεια 200 κυβικα. το περισευμα απο την μπετονιερα οι μεγαλες εταιρειες το επιστρεφουν σε χρημα. αφιαρουν π.χ. 200 ειπες 190 εριξαν θα αφαιρεθουν 10 κυβικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom