Νέα

eleana22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batraxomouris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
Την κοπελα αυτη αν και την ξερω χρονια απο το ts dating δεν την ειχα
παρει ποτε συνηθιζε να μην σηκώνει το τηλ της με αποτελεσμα να μην μπορώ να την
βρω .....σημερα το απογευματακι όντως κοντα στην γητονια της και εχοντας το τηλ της
αποθηκευμενο στο κινητό μου εκανα την προσπαθια μου που ειχαι θετηκα αποτελεσματα .
εχουν υποθει πολλα για το ονομα της με αποτελεσμα ενμερη να εχω πιστή οτι ειναι φολα αλλα κατι με έτρωγε να την δω...
καμια φορα πρεπει να εμπηστευεσαι την κρηση σου κ κανεναν αλλο...
φιλική με ορεξη για κουβεντα αλλα και για ματς πολη εμφανίσιμη καύλωσα μονο που την ειδα ματαρες ωραιο σωμα ...
πηπα για μενα πολη καλη χωρις καποτα δείχνοντας να την ευχαριστιεται ιεραποστολικο οπου και κολλησα γιατι ειναι δύσκολο να ξεκολλησεις τα ματια σου απο αυτο το μωρο που ειχαι αρχισει να ζεσταίνεται κρατηθηκα ομως αρκετα γιατι και γω ειχα παρει φωτια και δεν ηθελα να την χισω αμεσος και απλα με ποιο μαλακες και βαθια χτυπήματα το ευχαριστιομουν ώσπου και καπια στιγμή κουραστηκαμε κ οι διο,τραβηχτηκα και με τα χερια της και κοιταζοντας με στα ματια μετα απο καπια λεπτα καταφερε να με κανει να τελειωσω.....χαλαρώσαμε στο κρεβατι κουβεντιαζοντας για κανα δεκαλεπτο και την εκανα

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
πόσο ήταν το δωράκι για το "κορίτσι" ???

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Την κοπελα αυτη αν και την ξερω χρονια απο το ts dating δεν την ειχα
παρει ποτε συνηθιζε να μην σηκώνει το τηλ της με αποτελεσμα να μην μπορώ να την
βρω .....σημερα το απογευματακι όντως κοντα στην γητονια της και εχοντας το τηλ της
αποθηκευμενο στο κινητό μου εκανα την προσπαθια μου που ειχαι θετηκα αποτελεσματα .
εχουν υποθει πολλα για το ονομα της με αποτελεσμα ενμερη να εχω πιστή οτι ειναι φολα αλλα κατι με έτρωγε να την δω...
καμια φορα πρεπει να εμπηστευεσαι την κρηση σου κ κανεναν αλλο...
φιλική με ορεξη για κουβεντα αλλα και για ματς πολη εμφανίσιμη καύλωσα μονο που την ειδα ματαρες ωραιο σωμα ...
πηπα για μενα πολη καλη χωρις καποτα δείχνοντας να την ευχαριστιεται ιεραποστολικο οπου και κολλησα γιατι ειναι δύσκολο να ξεκολλησεις τα ματια σου απο αυτο το μωρο που ειχαι αρχισει να ζεσταίνεται κρατηθηκα ομως αρκετα γιατι και γω ειχα παρει φωτια και δεν ηθελα να την χισω αμεσος και απλα με ποιο μαλακες και βαθια χτυπήματα το ευχαριστιομουν ώσπου και καπια στιγμή κουραστηκαμε κ οι διο,τραβηχτηκα και με τα χερια της και κοιταζοντας με στα ματια μετα απο καπια λεπτα καταφερε να με κανει να τελειωσω.....χαλαρώσαμε στο κρεβατι κουβεντιαζοντας για κανα δεκαλεπτο και την εκανα
περιγραφεις σεξ δικο σου ή κατι σκυλια που ειδες στο δρομο γιατρε? :grin:

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
Το δευτερο μεσα επεσες

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Με υδραβλικα ειναι ;

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
εεεεεεεεεεεεεεεε ερωτησεις που κανεις!!!

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
αυτή δεν είναι που έχει αλλάξει 4-5 ονόματα απο τη γνωστή παρέα τότε της Καλλιθέας με Αγάπη κλπ...? Έβαλε μυαλό τελικά?

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
αυτή δεν είναι που έχει αλλάξει 4-5 ονόματα απο τη γνωστή παρέα τότε της Καλλιθέας με Αγάπη κλπ...? Έβαλε μυαλό τελικά?
παρτην κ ρωτα την να σου πει ..απο τη μου ειπαι εμενα τις εχει κοψει τις κακιες  παρεες αλλα δεν με νιαζει να σου πω κ ολας

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
ναι αμέ... αμα το βγάλει απο το κώλο της και το σηκώσει θα τη ρωτήσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom