Νέα

Ελαιοραβδιστικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antipa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εχω ενα σοβαρό θέμα συναγωνιστές και επειδή έχω μπανίσει εδω μέσα μερικους καλιεργητες θέλω βοήθεια  :grin:
Εχουμε καμια 500 ριζες ελιες απο εκεινες τις ψιλές στο χωριό.
Εχω ξαναμαζέψει με τιναγμα και με χτενάκι πριν πολλά χρόνια και απ ότι θυμάμαι μου βγηκε ο κώλος.
Τις μαζευουν οι δικοι μου, έτσι να τρωμε δικο μας λάδι και να πουλάνε και μερικους ντενεκέδες.
Εχω μπανισει μερικά εργαλεία για να διευκολύνω τη δουλειά αλλά αν ξέρει κανεις κάτι παραπάνω θα βοηθήσει.
Προτιμώ με ρευμα για να είναι ελαφρύ
Το χωράφι δεν έχει ρεύμα οπότε θα παίξει γενήτρια με Μ/Σ
τι είναι πιο καλο, ο αχινος, αυτο με τις μεσηνέζες, το άλλο που είναι σαν 2 χτενες και κλείνουν???

Thanks εκ των προτέρων  :sunglasses:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εχω ενα σοβαρό θέμα συναγωνιστές και επειδή έχω μπανίσει εδω μέσα μερικους καλιεργητες θέλω βοήθεια  :grin:
Εχω ξαναμαζέψει με τιναγμα και με χτενάκι πριν πολλά χρόνια και απ ότι θυμάμαι μου βγηκε ο κώλος.
Τις μαζευουν οι δικοι μου, έτσι να τρωμε δικο μας λάδι και να πουλάνε και μερικους ντενεκέδες.
Εχω μπανισει μερικά εργαλεία για να διευκολύνω τη δουλειά αλλά αν ξέρει κανεις κάτι παραπάνω θα βοηθήσει.
τι είναι πιο καλο, ο αχινος, αυτο με τις μεσηνέζες, το άλλο που είναι σαν 2 χτενες και κλείνουν???

εμενα μια ζωη μου εβγαινε ο κωλος στο χωριο μπας και παρω κανα χαρτζιλικι απο τον παππου μου...
τωρα ο καριολης πληρωνει τον αλβανο διπλασια απ οσα μου εδινε εμενα....

η γνωμη μου ?
γαμησε το το μαζεμα... παρε εναν αλβανο μια βδομαδα να σου κανει το κουμαντο και εσυ πινε καφε και κοιτα τον...
ειναι δυσκολοι καιροι για χειρονακτικες εργασιες...

OP
OP
antipa

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είναι θέμα μεροκάματου, και να μην τις μαζέψουμε δεν τρέχει τιποτα,
απλά ξέρεις ότι στα χωριά τα γερόντια δεν έχουν υσηχία...
Επειδή θα πάω μια βδομάδα λέω να κατεβάσω κανα μηχανάκι να τινάξω κάμποσες τσακ-μπαμ  :s&m_2:
Η λύση του αλβανου είναι η καλύτερη, αλλά τωρα που μεγάλωσα
μ αρέσει και μένα να ανακατευομαι με τα αγροτικά... αλλά για λίγες μέρες..  :grin:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι θέμα μεροκάματου, και να μην τις μαζέψουμε δεν τρέχει τιποτα,
απλά ξέρεις ότι στα χωριά τα γερόντια δεν έχουν υσηχία...
Επειδή θα πάω μια βδομάδα λέω να κατεβάσω κανα μηχανάκι να τινάξω κάμποσες τσακ-μπαμ  :s&m_2:
Η λύση του αλβανου είναι η καλύτερη, αλλά τωρα που μεγάλωσα
μ αρέσει και μένα να ανακατευομαι με τα αγροτικά... αλλά για λίγες μέρες..  :grin:
ασε και το χω δει το εργο με τα γεροντια....

παρε μηχανακι που λες... θα σ αρεσει και σαν παιχνιδι.. .δουλευα ενα για 2-3 μερες... μετα το βαρεθηκα και πηγαινα για καφε
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
antipa

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ασε και το χω δει το εργο με τα γεροντια....

παρε μηχανακι που λες... θα σ αρεσει και σαν παιχνιδι.. .δουλευα ενα για 2-3 μερες... μετα το βαρεθηκα και πηγαινα για καφε
:2funny: :2funny: :2funny:

Οπότε τα ξέρεις καλά  ;)
εμεις πάμε το βραδυ για κρασι στον καφενε και ξεκινάμε τις ιστορίες και τα ψέματα  :grin:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οπότε τα ξέρεις καλά  ;)
εμεις πάμε το βραδυ για κρασι στον καφενε και ξεκινάμε τις ιστορίες και τα ψέματα  :grin:
κλασσικα...

εχε εναν αλβανο προχειρο παντως, γιατι μετα τη 2η - 3η μερα, και θα βαρεθεις, και θα πιαστει η μεση σου απο το μαζεμα μετα το ραντισμα...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

καλυτερα με μπαταρια παρα με γεννητρια διοτι η γεννητρια βγαζει περισσοτερη δυναμη
αν ραβδισεις με γεννητρια 6-7 ωρες θα γαμηθεις

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλυτερα με μπαταρια παρα με γεννητρια διοτι η γεννητρια βγαζει περισσοτερη δυναμη
αν ραβδισεις με γεννητρια 6-7 ωρες θα γαμηθεις

χεχεχε.. .αν διαβασεις ολη την κουβεντα θα καταλαβεις οτι προθεση του ειναι να ραβδισει  6-7 λεπτα στην πραγματικοτητα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
antipa

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχα δεν παιζεστε ρε σεις.
Θα πάρω κι ανταλακτικά χτένια καλου κακου , για να καταλάβετε με τι ένταση θα ριχτω μες το χωράφι  :grin:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχα δεν παιζεστε ρε σεις.
Θα πάρω κι ανταλακτικά χτένια καλου κακου , για να καταλάβετε με τι ένταση θα ριχτω μες το χωράφι  :grin:
παρε ανταλλακτικα μπυρες καλυτερα και τιποτα μεζεδες... πιο χρησιμα θα ειναι...

ως ελληνας ερασιτεχνης γεωργος - και μιλαω ως ομοιος - εισαι καταδικασμενος να καταληξεις σε κραιπαλη....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εμενα μια ζωη μου εβγαινε ο κωλος στο χωριο μπας και παρω κανα χαρτζιλικι απο τον παππου μου...
τωρα ο καριολης πληρωνει τον αλβανο διπλασια απ οσα μου εδινε εμενα....

η γνωμη μου ?
γαμησε το το μαζεμα... παρε εναν αλβανο μια βδομαδα να σου κανει το κουμαντο και εσυ πινε καφε και κοιτα τον...
ειναι δυσκολοι καιροι για χειρονακτικες εργασιες...

ο παππους ειναι αυτος?

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Προς : antipa
Θα  πάρεις  με  την  Δαγκάνα  η  καλύτερη  μάρκα  είναι  το  Echo  θα  το  βρεις  στην  σελιδα  papalexis.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom