Νέα

Εκτος απο Sony Miro υπαρχει αλλο κινητο που να δειχνει τα βιντεο χωρι μεγενθυση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 734
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημερα θα ηθελα να κανω την ακολουθη ερωτηση. Αν γνωριζει κανεις ,Εκτος απο το Sony Xperia Miro υπαρχει αλλο κινητο τηλεφωνο που να δειχνει τα βιντεο χωρις να κανω μεγενθυνση, σε ολη την επιφανεια της οθονης. Ειχα αγορασει επισης και το Sony Xperia Sola αλλα αυτο μου δειχνει τα βιντεο σε μικρο μεγεθος στην οθονη . Μονο to Sony Xperia Miro μου δειχνει τα αγαπημενα βιντεο μου καθαρα σε ολη την επιφανια της οθονης. Ετσι λοιπον ρωτω αν γνωριζει κανενας αν υπαρχει αλλο κινητο τηλεφωνο της σειρα Sony η ακομη και απο αλλες εταιριες που να δειχνει τα βιντεο MP4 σε ολη την επιφανια της οθονης και καθαρα.

Τα αγαπημενα βιντεο μου τα κατεβασα απο το emule μεσω υπολογιστη επειτα εκανα converter απο avi σε μετατροπη σε mp4 απο τα 2 προγραμματα που ειχα αγορασει στο παρελθον.

1) Any video converter professional

2) Movavi video converter 10

Ευχαριτω πολυ

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
εγω εχω το xperia neo v κ τι δειχνει σε ολη την οθονη οταν το γυρναω στο πλαι...

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
η λέξη μεγέθυνση προέρχεται από το μέγεθος  κι όχι από το μέγενθος για αυτό και δεν τη λένε μεγέ-Ν-θυση

Επισκέπτης
και να ητανε μονο αυτο καταρχας διαβαζοντας τον τιτλο νομιζεις οτι ψαχνει ενα κινητο ,εκτος απο το συγκεκριμενο που αναφερει,το οποιο να μην εχει την επιλογη της μεγεθυνσης δηλαδη σαν να λεει οτι θελει να βλεπει τα βιντεο σε μικρη αναλυση :2funny:

Επισκέπτης
απο samsung που ξερω τα μοντελα i5800 star μεχρι και ολα τα galaxy με το που επιλεγεις το βιντεο κατευθειαν το δειχνει σε πληρη οθονη

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Καλημερα θα ηθελα να κανω την ακολουθη ερωτηση. Αν γνωριζει κανεις ,Εκτος απο το Sony Xperia Miro υπαρχει αλλο κινητο τηλεφωνο που να δειχνει τα βιντεο χωρις να κανω μεγενθυνση, σε ολη την επιφανεια της οθονης. Ειχα αγορασει επισης και το Sony Xperia Sola αλλα αυτο μου δειχνει τα βιντεο σε μικρο μεγεθος στην οθονη . Μονο to Sony Xperia Miro μου δειχνει τα αγαπημενα βιντεο μου καθαρα σε ολη την επιφανια της οθονης. Ετσι λοιπον ρωτω αν γνωριζει κανενας αν υπαρχει αλλο κινητο τηλεφωνο της σειρα Sony η ακομη και απο αλλες εταιριες που να δειχνει τα βιντεο MP4 σε ολη την επιφανια της οθονης και καθαρα.

Τα αγαπημενα βιντεο μου τα κατεβασα απο το emule μεσω υπολογιστη επειτα εκανα converter απο avi σε μετατροπη σε mp4 απο τα 2 προγραμματα που ειχα αγορασει στο παρελθον.

1) Any video converter professional

2) Movavi video converter 10

Ευχαριτω πολυ
το να περιστρεψεις το κινητο κατα 90 μοιρες το σκεφτηκες? Ειδικα το σολε?

Εν τω μεταξυ, ετσι οπως λεει συνεχεια για τα αγαπημενα βιντεο, φανταζομαι να εχει κατεβασει τα στρουμφακια, το γουινυ το αρκουδακι και το μικρο σπιτι στο λιβαδι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom