Νέα

Έκτακτο ! Οι Αφέντρες Katia & Michelle Στην Erotic Dream 2013 !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή :

Έκτακτο ! Οι Αφέντρες Katia & Michelle Στην Erotic Dream 2013 !!!
/2013/06/katia-michelle-erotic-dream-2013.html

Οι Αφέντρες Katia & Michelle , ζευγάρι στην ζωή αλλά και στα Kinky Παιχνίδια, σε καμία περίπτωση δεν μας κάνουν να βαρεθούμε , ούτε και να πέσουμε σε ρουτίνα και αδράνεια

Είμαι περήφανος σήμερα και σας παρουσιάζω τις δύο Αφέντρες που ήρθαν για να μείνουν και φυσικά «απογείωσαν» το  Ελληνικό BDSM , ουσιαστικά σηματοδοτώντας την είσοδό του σε  επίπεδα Ευρώπης & ΗΠΑ .

Ήταν πλέον καιρός !

Δύο Δυναμικές Κυριαρχικές Γυναίκες , Εντυπωσιακές που πραγματικά γουστάρουν αυτό που κάνουν , τολμούν και έρχονται μπροστά στην Φετίχ Σκηνή του Erotic Dream 2013 , για να μας χαρίσουν καρδιοκτύπια και να μας κάνουν να υποκλιθούμε στο μεγαλείο και την ομορφιά τους !

Θαυμάστε λοιπόν τις φωτογραφίες απο την εκρηκτική τους παρουσία και μην ξεχάσετε να περάσετε και απο την νέα τους ιστοσελίδα

Με Μια Και Μόνο Λέξη

Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η !!!!!!!!!!!!!!

Δείτε Την Συνέχεια Στο Site Τους

Πηγή :
/2013/06/erotic-dream-2013.html

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη Απο Τις Αφέντρες Katia & Michelle Στο Kinky Fantasies On Line
/2012/12/katia-mischelle-kinky-fantasies-on-line.html

Katia & Michelle Οι Δύο Αφέντρες Επιστρέφουν
/2013/01/katia-michelle-kinky.html

Updates
/2013/01/katia-michelle-kinky_28.html
/2013/02/site-katia-michelle.html
/2013/02/update-katia-michelle.html

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ρε φιλε μου προκαλεις αηδια :S :S :S :S

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Είμαι περήφανος σήμερα και σας παρουσιάζω τις δύο Αφέντρες που ήρθαν για να μείνουν και φυσικά «απογείωσαν» το  Ελληνικό BDSM , ουσιαστικά σηματοδοτώντας την είσοδό του σε  επίπεδα Ευρώπης & ΗΠΑ .

Αυτο πως το συμπερανες? Επειδη απλα εμφανιστηκαν στο Erotica? Ουτε οι πρωτες, ουτε οι τελευταιες ειναι...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εύγε αρσενική τσούλα για την ενημέρωση!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
τι λετε τωρα!!!με τι ασχολουνται μερικοι...στειλε να το πουνε και στις ειδησεις...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ερχονται αυτες οι θεες !!!!!!!!! αυτες οι αφεντρες που καθε αρσενικο γινετε τσουλα στα ποδια τους!!!!!!!!! δεν θα τις χασω λεμε ......
εγω δεν ειχα σκοπο να παω αλλα και μονο στο ακουσμα της ειδησης θα παω με τα τσαρουχια!!!!

υγ. πως θα ηθελα να τις πιασω απο το μαλλι και να της βαλω κατω να της τραβηξω ενα χεσιμο παχυ και ενα κατουρημα να νιωσουν λιγο γυναικες που την ειδαν αφεντρες γιατι για γαμησι δεν αξιζει ουτε να σου σηκωθει για παρτυ τους οι παλιο λεσβιες του κερατα........!!!!!!!!!

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ερχονται αυτες οι θεες !!!!!!!!! αυτες οι αφεντρες που καθε αρσενικο γινετε τσουλα στα ποδια τους!!!!!!!!! δεν θα τις χασω λεμε ......
εγω δεν ειχα σκοπο να παω αλλα και μονο στο ακουσμα της ειδησης θα παω με τα τσαρουχια!!!!

υγ. πως θα ηθελα να τις πιασω απο το μαλλι και να της βαλω κατω να της τραβηξω ενα χεσιμο παχυ και ενα κατουρημα να νιωσουν λιγο γυναικες που την ειδαν αφεντρες γιατι για γαμησι δεν αξιζει ουτε να σου σηκωθει για παρτυ τους οι παλιο λεσβιες του κερατα........!!!!!!!!!

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
ελα ρε τυπε και νομιζα οτι μονο  εγω το ηθελα αυτο :2funny: :2funny:

ξυλο μεχρι να βγαλουν αιμα και γαμησι απο κωλο μετα  :2on1: :2on1: :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom