Νέα

Εκσπερμάτωση στα καπάκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους!

Έβλεπα μία τσοντούλα ένα βράδυ με τη δικιά μου και συγκεκριμένα τον George Uhl με μία τύπισσα και παρατήρησα ότι ο τύπος ενώ έχυσε μετά από λίγο συνέχισε κανονικά και ξαναέχυσε.. Και σκέφτηκα μπααα, μοντάζ θα είναι..

Εχθές μου έτυχε και εμένα κάτι παρόμοιο... Πολλές φορές όταν κάνουμε ακάποτο με τη δικιά μου (πολυετής και μόνιμη σχέση) πριν χύσω μ αρέσει να βγαίνω στο τσακ και να χύνω χωρίς να τον ακουμπάω...Το ίδιο πράγμα έκανα και χθες μόνο που μετά την εκσπερμάτωση παρέμεινα καβλωμένος και μετά από δύο τρία λεπτά συνέχισα κανονικά και ξαναέχυσα...

Υ.Γ Την πρώτη φορά δεν ένιωσα την ίδια εκτόνωση με τη δεύτερη...Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο και υπάρχει κάποιος τρόπος να το κοντρολάρουμε γιατί η δικιά μου τρελάθηκε  :cum: :cum: :cum:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ακάποτο με τη δικιά μου

βγαίνω στο τσακ και να χύνω χωρίς να τον ακουμπάω...

μετά την εκσπερμάτωση παρέμεινα καβλωμένος

συνέχισα κανονικά και ξαναέχυσα...

Έχετε αποφασίσει τι όνομα θα του δώσετε?

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96

Έβλεπα μία τσοντούλα ένα βράδυ με τη δικιά μου και συγκεκριμένα τον George Uhl με μία τύπισσα και παρατήρησα ότι ο τύπος ενώ έχυσε μετά από λίγο συνέχισε κανονικά και ξαναέχυσε.. Και σκέφτηκα μπααα, μοντάζ θα είναι..

Εχθές μου έτυχε και εμένα κάτι παρόμοιο... Πολλές φορές όταν κάνουμε ακάποτο με τη δικιά μου (πολυετής και μόνιμη σχέση) πριν χύσω μ αρέσει να βγαίνω στο τσακ και να χύνω χωρίς να τον ακουμπάω...Το ίδιο πράγμα έκανα και χθες μόνο που μετά την εκσπερμάτωση παρέμεινα καβλωμένος και μετά από δύο τρία λεπτά συνέχισα κανονικά και ξαναέχυσα...

Υ.Γ Την πρώτη φορά δεν ένιωσα την ίδια εκτόνωση με τη δεύτερη...Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο και υπάρχει κάποιος τρόπος να το κοντρολάρουμε γιατί η δικιά μου τρελάθηκε  :cum: :cum: :cum:

μου εχει τυχει φιλε με μαλακια ... στο σεξ δεν το εχω καταφερει γιατι αργω να τελειωσω οποτε ο οργασμος ειναι χορταστικος και κουραστικος

δεν ξερω αν συμβαινει σε ολους  

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296

Τί εννοείς να το.. κοντραλάρουμε και τί εννοείς ότι η δικιά σου τρελάθηκε..?  Της άρεσε η φάση που τη γάμησες και την έχυσες στα καπάκια?

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Να το κοντρολαρουμε εννοώ ότι προφανώς την πρώτη φορά δεν "άδειασα" γι αυτό παρέμεινα καβλωμένος και συνέχισα  :grin: ;) Τύπε γούσταρε που έχυσα δύο φορές σε ένα γαμήσι..(δε ξέρω αν με πιάνεις)..

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Να το κοντρολαρουμε εννοώ ότι προφανώς την πρώτη φορά δεν "άδειασα" γι αυτό παρέμεινα καβλωμένος και συνέχισα  :grin: ;) Τύπε γούσταρε που έχυσα δύο φορές σε ένα γαμήσι..(δε ξέρω αν με πιάνεις)..

η κοπελα γουσταρε γιατι νομιζει οτι σε καυλωσε τοσο που εχυσες δυο φορες... ομως οπως ειπες και εσυ απλα κατι δεν πηγε καλα με τον πρωτο οργασμο σου και ηθελες και δευτερο... δεν νομιζω φιλε οτι θα σου ξανατυχει πολλες φορες για να το κοντρολαρεις... ξερω οτι μερικοι πορνοσταρ το κανουν απλα ειναι οργανικο σε μερικους ... σε εμας ειναι τυχαιο

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Έχει τύχει να τον παίζω και στο χύσιμο πάνω να τον αφήσω τελείως. Τότε πάλλεται σα να παθαίνει συσπάσεις αλλά επειδή δεν το παίζω δε βγάζει ότι είναι να βγάλει. Φαντάζομαι λοιπόν, ότι επειδή δεν άδειασες προφανώς μετά από λίγο βγήκαν και τα υπόλοιπα.

Λογικά... συμβαίνει σε όλους.

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
η κοπελα γουσταρε γιατι νομιζει οτι σε καυλωσε τοσο που εχυσες δυο φορες... ομως οπως ειπες και εσυ απλα κατι δεν πηγε καλα με τον πρωτο οργασμο σου και ηθελες και δευτερο... δεν νομιζω φιλε οτι θα σου ξανατυχει πολλες φορες για να το κοντρολαρεις... ξερω οτι μερικοι πορνοσταρ το κανουν απλα ειναι οργανικο σε μερικους ... σε εμας ειναι τυχαιο

Κατάλαβα ναι προφανώς κάτι τέτοιο παίζει...

Έχει τύχει να τον παίζω και στο χύσιμο πάνω να τον αφήσω τελείως. Τότε πάλλεται σα να παθαίνει συσπάσεις αλλά επειδή δεν το παίζω δε βγάζει ότι είναι να βγάλει. Φαντάζομαι λοιπόν, ότι επειδή δεν άδειασες προφανώς μετά από λίγο βγήκαν και τα υπόλοιπα.

Σωστός ο φίλος...Συνεπώς μπορεί και να ξανατύχει  :wanker:

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642

Αυτό ακριβώς συνέβη...και φυσικά μπορεί να το επαναλάβει ο φίλος όσες φορές επιθυμεί... Εγώ όμως δεν θα τον συμβούλευα να το κάνει, γιατί μπορεί να έχει πρόβλημα με τον προστάτη στο μέλλον...πρέπει να αδειάζει τελείως μονομιάς!...  :wanker:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.124
Πόντοι
6.256
Να το κοντρολαρουμε εννοώ ότι προφανώς την πρώτη φορά δεν "άδειασα" γι αυτό παρέμεινα καβλωμένος και συνέχισα  :grin: ;) Τύπε γούσταρε που έχυσα δύο φορές σε ένα γαμήσι..(δε ξέρω αν με πιάνεις)..
Η δευτερη φορα ηταν στην τιμη η σε χρεωσε εξτρα?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αυτό ακριβώς συνέβη...και φυσικά μπορεί να το επαναλάβει ο φίλος όσες φορές επιθυμεί... Εγώ όμως δεν θα τον συμβούλευα να το κάνει, γιατί μπορεί να έχει πρόβλημα με τον προστάτη στο μέλλον...πρέπει να αδειάζει τελείως μονομιάς!...   :wanker:

Ισχύει αυτό για προστάτη όντως?

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
πρόκειται για τον λεγόμενο ντουμπλέ
η δις εξπερμάτιση προυποθέτει καλή φυσική κατάσταση και δεν περιέχει κανέναν κίνδυνο αν αδειάσεις καλά την πρώτη φορά

συνίσταται 5λεπτη ρουφηχτή πίπα από το κοράσιο αμέσως μετά το άδειασμα ώστε να άδειασει το λούκι καλά
στην δεύτερη γύρα το άδειασμα είναι από λίγο έως ανύπαρκτο για ευνόητους λόγους

αναπολώ την εποχή των συχνών ντουμπλέδων στα 20+

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
η δις εξπερμάτιση προυποθέτει καλή φυσική κατάσταση και δεν περιέχει κανέναν κίνδυνο αν αδειάσεις καλά την πρώτη φορά

συνίσταται 5λεπτη ρουφηχτή πίπα από το κοράσιο αμέσως μετά το άδειασμα ώστε να άδειασει το λούκι καλά

:hi:

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Ισχύει αυτό για προστάτη όντως?
Ισχύει άρχοντα...ο αυνανισμός μάλιστα κάνει καλό στον προστάτη και γενικά στο γενετικό σύστημα του άντρα, με την προϋπόθεση ότι τον στραγγίζεις καλά με τη μία...  :hi:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
διαβασα τον τιτλο και νομιζα ότι προκειται για καποιο νέο φετιχ να χυνει πανω σε καπακια από μπυρες  :headbang: :headbang: :headbang:

kokorasred

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
4
Πόντοι
0
πολλες φορές συμβαίνει αυτό. Μου έχει τύχει όταν τραβάω μαλακία και η κάβλα είναι μεγάλη, αν στο πρωτο χύσι χαλαρώσεις να μην αδειάσεις τελείως. Τότε νιώθεις ένα γαμάτο συναίσθημα. Μετα από λίγα λεπτά συνεχίζεις με την ίδια κάβλα και αδειάζεις και τα άλλα φλόκια ;) :jerking:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Εκσπερμάτιση

ferdinando

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Κριτικές
18
Like
350
Πόντοι
291

Φαντάσου να μην χύσεις καθόλου ... παραμένοντας μέσα της ... ελέγχοντας την εκσπερμέτωση ... αλλά να έχεις τους σπασμούς του οργασμού ... και να συνεχίζεις, και μετά να έχεις κι' άλλο τέτοιο αλλά μεγαλύτερο οργασμό χωρίς να εκσπερματώσεις ... κι άλλο, μεγαλύτερο στη συνέχεια ... κλπ ... για πολλές ώρες ...
Αυτή είναι η αρχή της του ταντρικού έρωτα, όπου οι οργασμοί αυτοί σε φέρνουν σε κατάσταση "έκστασης". Σ' αυτή τη φάση υπάρχει ακόμα πολύ μεγαλύτερη ένωση των ερωτικών συντρόφων. Και άλλα πολλά.
Αν σε έψησε η εμπειρία σου, ψάξτο ...

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
164
Πόντοι
1

Αυτό με την ρουφηχτή πίπα το προσυπογράφω κι εγώ. Μπερκέτι πράμα το ρούφηγμα μετά το άδειασμα. Το αίσθημα του αδειάσματος ενισχύθηκε!

lilas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
166
Πόντοι
280

edging λεγεται αυτο. πλακα εχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom