Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.381
- Πόντοι
- 3.656
Λειπει και ο τελυτελειος να μας πει "μεγιστανας με σαξο 1.1 κτλ κτλ κτλ"Πληβείους ο μπατζανακης μου;; Με τίποτα
Τουλάχιστον μεγιστάνας
Λειπει και ο τελυτελειος να μας πει "μεγιστανας με σαξο 1.1 κτλ κτλ κτλ"Πληβείους ο μπατζανακης μου;; Με τίποτα
Τουλάχιστον μεγιστάνας
Ειμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω ποτε μου κάνουν πλάκα....Φταίνε λέτε τα κατουρημένα από γίδες χόρτα του βουνού που καταναλώνω?
Λειπει και ο τελυτελειος να μας πει "μεγιστανας με σαξο 1.1 κτλ κτλ κτλ"
Βρες εισιτήριο για Κουβα...νομίζω ότι θα γυρίσεις κολυμπώντας από τον πόθο για την Ελλάδα.Eγω που δεν θελω να σωθω?
Σαξο δεν έχει ο Λάκης αλλά εγώ ο Αλεχάντρο κ ο ατινεζοςΛειπει και ο τελυτελειος να μας πει "μεγιστανας με σαξο 1.1 κτλ κτλ κτλ"
Αυτο σου λεω...εσυ λες μεγιστανα τον μπατζανακη...και ο τελλυτελειος σχολιαζει παντα τα γνωστα "μεγιστανας με σαξο"Σαξο δεν έχει ο Λάκης αλλά εγώ ο Αλεχάντρο κ ο ατινεζος
Αυτο σου λεω...εσυ λες μεγιστανα τον μπατζανακη...και ο τελλυτελειος σχολιαζει παντα τα γνωστα "μεγιστανας με σαξο"
Ενώ ο αεργος Χατζηδάκης και ο Μr Δεν διάβασα το μνημόνιο...είναι από τους Α(Χ)ριστους του ΚούληΤι ζησαμε Θεε μου. Την Κατερινα Παπακωστα υφυπουργο προστασιας του πολιτη. Και μερικοι αναρωτιουνται ακομη γιατι ο κοσμος ψηφισε Κουλη
εδώ αρχίζει να δυσκολεύει για τον Βελόπουλο, ο εμφιετζόγλου θα μπει;Ο εμφιετζογλου θα μπει?
ντύνομαι παπάς όταν αναμορφώνω μη εθνικόφρονες στο ΕΑΤ ΕΣΑ ,υποχρεούνται σε μετάληψη με ρετσινόλαδο ΜΕΤΑΞΙΚΟ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥΟύτε 3 ποστ του ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΣΑΤΖΗ ROB.C δεν άντεξα και ψάρωσα , που να με ανέκρινε κι όλας
Tα λες ωραια συντροφε,που να παω και σε καμια Μπουργκινα ΦασοΒρες εισιτήριο για Κουβα...νομίζω ότι θα γυρίσεις κολυμπώντας από τον πόθο για την Ελλάδα.
Τιμιοτατος επιχειρηματιας,δεν αφησε φεσια σε κανεναν.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝΟ εμφιετζογλου θα μπει?
εδώ αρχίζει να δυσκολεύει για τον Βελόπουλο, ο εμφιετζόγλου θα μπει;
Γιατί έφαγε όλη τη γονική παροχή και έμεινε με το υγρασιασμένο υπόγειο και ένα σεατ λεόν ντίζελ που χρωστάει 5 δόσεις λίζινγκ.Άφραγκος.. Γιατι?
στις 3 παλια στο επαιρνανΓιατί έφαγε όλη τη γονική παροχή και έμεινε με το υγρασιασμένο υπόγειο και ένα σεατ λεόν ντίζελ που χρωστάει 5 δόσεις λίζινγκ.
Είναι καλός στην κλάψα. Πως είσαι εσύ με τις ακάλυπτες; E, κάπως έτσι κι αυτός.στις 3 παλια στο επαιρναν
ποιος κάνει λιζινγκ σεατ λεόν ρε τύπεΓιατί έφαγε όλη τη γονική παροχή και έμεινε με το υγρασιασμένο υπόγειο και ένα σεατ λεόν ντίζελ που χρωστάει 5 δόσεις λίζινγκ.
Ο τελυτετοιος.ποιος κάνει λιζινγκ σεατ λεόν ρε τύπε
όχι...εννοώ....το λεον πρέπει να σε πληρωουν για να το πάρεις όχι να το πληρώνεις εσύΟ τελυτετοιος.