athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
Είναι πασιφανές από τον λαμογιο εκπρόσωπο εδώ των φυλακοβιων ότι όλοι στηρίζουν τσίπρα...
Αν διάβασεις τα μηνύματά μου έχω γράψει όλες τις δυνατές περιπτώσειςκαι τα 3 θα μπουν
180 θελουμε ξεκάθαρα οπως ειπε ο Αδωνις , ολα τα άλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε .. πολυ επικινδυνα πραγματαΣυνέχεια από το προηγούμενο μήνυμα
Πόσο πρέπει να πάρει το μίνιμουμ η Νέα Δημοκρατία για να έχει αυτοδυναμία
Αν και τα τρία μικρά κόμματα μένουν εκτός Βουλής
Περίπου 36%
Αν ενα μπει στη Βουλή περίπου 37%
Αν 2 μπουν στη Βουλή
Λίγο πάνω από το 37,5%
Αν και τα τρία μπουν στη Βουλή λίγο πάνω από το 38,5%
Δηλαδή μιλάμε η Νέα Δημοκρατία να πάρει 151 έδρες
Περιορισμένη αυτοδυναμία
Και στις τρεις περιπτώσεις αν το ΠΑΣΟΚ πάρει το ίδιο ποσοστό 11 .5% συγκεντρώνουν μαζί 180 βουλευτές για αναθεώρηση του συντάγματος
Στην παρουσα φαση δεν υπαρχει κανεις προθυμος να γινει "προεδρας" του ΣΥΡΙΖΑ και να φαει 30 ποντους απο τον Μητσοτακη
Δεν είναι υπογραφή.
Εντάξει εσύ κάνεις πλάκα εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά180 θελουμε ξεκάθαρα οπως ειπε ο Αδωνις , ολα τα άλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε .. πολυ επικινδυνα πραγματα
Eκεί η ψηφοφορια μαλλον θα επαναληφθει
Δικαστική αντιπρόσωπος ξέχασε τον σάκο με τα ψηφοδέλτια στη Θεσσαλονίκη
Τα ψηφοδέλτια κατέληξαν, πιθανότατα, στην ανακύκλωση - Σε βάρος της κινείται ήδη ποινική διαδικασίαwww.protothema.gr
Να την έχεις αυτήν δικηγόρο
Eκεί η ψηφοφορια μαλλον θα επαναληφθει
Τύπε δεν μπορεί να πιάσει το 180 .... με αυτό το αποτέλεσμα 171 έδρες θα είχε .....Αφού έγραψα τους αριθμούς και τώρα σκέψεις
Κάποιοι από το εκλογικό σώμα περιλαμβανομένων των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας
Θα θέλουν το ΠΑΣΟΚ να περάσει το ΣΥΡΙΖΑ
Θα θέλουν να μπουν στη Βουλή από ένα μέχρι και τα τρία κόμματα
Θα θέλουν να πάνε με το νικητή
Θα θέλουν να μην έχει η Νέα Δημοκρατία υπερβολικά μεγάλη δύναμη
Θα θέλουν η Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ να έχουν 180 έδρες
Για να αναθεωρήσουν το Σύνταγμα
Θα θέλουν μόνο η Νέα Δημοκρατία να έχει 180 έδρες για να αναθεωρήσει μόνη της το Σύνταγμα
Στο πλαίσιο αυτό των σκέψεών και ανάλογα με τους ψηφοφόρους θα αλλάξουνε μερικοί την ψήφο τους
Εντάξει εσύ κάνεις πλάκα εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά
Εγώ θα ήθελα η Νέα Δημοκρατία να έχει αυτοδυναμία
Και πάνω από 155 εδρες για να μην μπορεί να εκβιαστεί
Θα ήθελα μαζί με το πασοκ να έχει 181 τουλάχιστον έδρες για να μπορούν να αναθεωρήσουν το Σύνταγμα
Δεν θα ήθελα μόνη της η Νέα Δημοκρατία να έχει πάνω από 180 έδρες γιατι η αναθεώρηση του συντάγματος είναι σοβαρό πράγμα Για να το κάνει μόνο ένα κομμα
Θα την πληρωθει, γιατι την εκανε τη διαδικασια.Καλά πόσο ηλίθια να είναι;;;;; άραγε θα πληρωθεί την αποζημίωση;;;;
Για 180 εδρες μαλλον θα χρειαστει η ΝΔ καπου 46-47%, και να μην μπουν 3 ακομη κομματα στη βουλη, δεν ειναι απιθανο αλλά δεν ειναι και το πιθανοτερο σεναριο.Τύπε δεν μπορεί να πιάσει το 180 .... με αυτό το αποτέλεσμα 171 έδρες θα είχε .....
ίσως παρέδωσε τον σάκο με λοιπές μαλακίες μέσαΝα εξηγησω λιγο πως γινεται η διαδικασια. Οταν ο δικαστικος αντιπροσωπος τελειωσει, παει στο πρωτοδικειο και παραδιδει συμπληρωμενα τα βιβλία, και τον σακο με τα ψηφοδελτια. Εκει υπαρχει αρμοδιος που τα παραλαμβανει, για λογαριασμο του εφορου. Προφανως, οταν πηγε να παραδωσει, θα της ζητησαν και τον σακο και θα ειπε δεν τον εχω. Τοτε θα την εστειλαν πισω στο τμημα να τον βρει. Τι στο καλο, στην μια ωρα που μεσολαβησε, περασαν οι υπαλληλοι του Δημου και καθαρισαν? Και καλα, ούτε αυτοι καταλαβαν οτι αυτο ειναι σακος με ψηφοδελτια και τον πεταξαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα την πληρωθει, γιατι την εκανε τη διαδικασια.
Να εξηγησω λιγο πως γινεται η διαδικασια. Οταν ο δικαστικος αντιπροσωπος τελειωσει, παει στο πρωτοδικειο και παραδιδει συμπληρωμενα τα βιβλία, και τον σακο με τα ψηφοδελτια. Εκει υπαρχει αρμοδιος που τα παραλαμβανει, για λογαριασμο του εφορου. Προφανως, οταν πηγε να παραδωσει, θα της ζητησαν και τον σακο και θα ειπε δεν τον εχω. Τοτε θα την εστειλαν πισω στο τμημα να τον βρει. Τι στο καλο, στην μια ωρα που μεσολαβησε, περασαν οι υπαλληλοι του Δημου και καθαρισαν? Και καλα, ούτε αυτοι καταλαβαν οτι αυτο ειναι σακος με ψηφοδελτια και τον πεταξαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα την πληρωθει, γιατι την εκανε τη διαδικασια.
Ναι, παιζει κι αυτο. Να ξεχασε τα ψηφοδελτια εκτος σακου και να τον εδωσε με τις αλλες μαλακιες που βαζουμε μεσα. Αλλά τότε ευθυνεται και ο υπαλληλος που δεν ανοιξε το σακο να ριξει μια ματια, εγω θυμαμαι οτι παντα εριχναν στο πρωτοδικειο Αθηνων μια ματια μεσα στο σακο. Τελος παντων, καπως εγινε η στραβη, τωρα αν γινει μια ενσταση θα γινει επαναληψηίσως παρέδωσε τον σάκο με λοιπές μαλακίες μέσα
και το σφάλμα έγινε αντιληπτό τη δευτέρα...
Εντάξει εγώ δεν ξέρω γιατί υπολογίζω 170 αλλά δεν έχει σημασίαΤύπε δεν μπορεί να πιάσει το 180 .... με αυτό το αποτέλεσμα 171 έδρες θα είχε .....