Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Είναι πασιφανές από τον λαμογιο εκπρόσωπο εδώ των φυλακοβιων ότι όλοι στηρίζουν τσίπρα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
ΝΔ ξεκάθαρα
Ειμαι ετοιμος για μπλε λαίλαπα
Τα εχω κανονισει , οι ευκαιρίες ειναι πολυ καλες και οι προοπτικες
θα βγει χρημα με την σεσουλα

ΥΓ Τον Αδωνι να μου βαλει στο ιδιο υπουργειο .. που θα μπει πολυ πιθανον και παμε για μια 8ετια καταπληκτικη !!!

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Συνέχεια από το προηγούμενο μήνυμα
Πόσο πρέπει να πάρει το μίνιμουμ η Νέα Δημοκρατία για να έχει αυτοδυναμία
Αν και τα τρία μικρά κόμματα μένουν εκτός Βουλής
Περίπου 36%
Αν ενα μπει στη Βουλή περίπου 37%
Αν 2 μπουν στη Βουλή
Λίγο πάνω από το 37,5%
Αν και τα τρία μπουν στη Βουλή λίγο πάνω από το 38,5%

Δηλαδή μιλάμε η Νέα Δημοκρατία να πάρει 151 έδρες
Περιορισμένη αυτοδυναμία
Και στις τρεις περιπτώσεις αν το ΠΑΣΟΚ πάρει το ίδιο ποσοστό 11 .5% συγκεντρώνουν μαζί 180 βουλευτές για αναθεώρηση του συντάγματος

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Η κομμώτρια στη Βουλή !!!!​

Πρώτη στα Τρίκαλα η σύντροφος του Γιάννη Ραγκούση, Μαρίνα Κοντοτόλη. Κέρδισε τη βουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ και θα ορκιστεί στο πλευρό του συντρόφου της, ο οποίος εκλέχθηκε στη Β΄ Πειραιώς.​

Η Τρικαλινή κομμώτρια, μπαίνει στη Βουλή και θα ορκιστεί σε λίγες μέρες στο πλευρό του συντρόφου της Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος επίσης εκλέγεται στη Β΄ Πειραιώς και ο οποίος διακριτικά τη στήριξε στον αγώνα της τους προηγούμενους μήνες, ενώ για μερικές ώρες άφησε τη δικιά του προεκλογική καμπάνια για να βρεθεί στα Τρίκαλα και στο πλευρό της αγαπημένης του κατά την κεντρική της ομιλία, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Πόσο πρέπει να πάρει το μίνιμουμ η Νέα Δημοκρατία για να έχει αυτοδυναμία
Αν και τα τρία μικρά κόμματα μένουν εκτός Βουλής
Περίπου 36%
Αν ενα μπει στη Βουλή περίπου 37%
Αν 2 μπουν στη Βουλή
Λίγο πάνω από το 37,5%
Αν και τα τρία μπουν στη Βουλή λίγο πάνω από το 38,5%

Δηλαδή μιλάμε η Νέα Δημοκρατία να πάρει 151 έδρες
Περιορισμένη αυτοδυναμία
Και στις τρεις περιπτώσεις αν το ΠΑΣΟΚ πάρει το ίδιο ποσοστό 11 .5% συγκεντρώνουν μαζί 180 βουλευτές για αναθεώρηση του συντάγματος
180 θελουμε ξεκάθαρα οπως ειπε ο Αδωνις , ολα τα άλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε .. πολυ επικινδυνα πραγματα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
"... ο οποίος διακριτικά τη στήριξε στον αγώνα της τους προηγούμενους μήνες ....." μετά το ψάχνουν πως την εφαγαν + 20% ....

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Αφού έγραψα τους αριθμούς και τώρα σκέψεις
Κάποιοι από το εκλογικό σώμα περιλαμβανομένων των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας
Θα θέλουν το ΠΑΣΟΚ να περάσει το ΣΥΡΙΖΑ
Θα θέλουν να μπουν στη Βουλή από ένα μέχρι και τα τρία κόμματα
Θα θέλουν να πάνε με το νικητή
Θα θέλουν να μην έχει η Νέα Δημοκρατία υπερβολικά μεγάλη δύναμη
Θα θέλουν η Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ να έχουν 180 έδρες
Για να αναθεωρήσουν το Σύνταγμα
Θα θέλουν μόνο η Νέα Δημοκρατία να έχει 180 έδρες για να αναθεωρήσει μόνη της το Σύνταγμα

Στο πλαίσιο αυτό των σκέψεών και ανάλογα με τους ψηφοφόρους θα αλλάξουνε μερικοί την ψήφο τους
180 θελουμε ξεκάθαρα οπως ειπε ο Αδωνις , ολα τα άλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε .. πολυ επικινδυνα πραγματα
Εντάξει εσύ κάνεις πλάκα εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά
Εγώ θα ήθελα η Νέα Δημοκρατία να έχει αυτοδυναμία
Και πάνω από 155 εδρες για να μην μπορεί να εκβιαστεί
Θα ήθελα μαζί με το πασοκ να έχει 181 τουλάχιστον έδρες για να μπορούν να αναθεωρήσουν το Σύνταγμα
Δεν θα ήθελα μόνη της η Νέα Δημοκρατία να έχει πάνω από 180 έδρες γιατι η αναθεώρηση του συντάγματος είναι σοβαρό πράγμα Για να το κάνει μόνο ένα κομμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Να την έχεις αυτήν δικηγόρο :jerking:
Eκεί η ψηφοφορια μαλλον θα επαναληφθει

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αφού έγραψα τους αριθμούς και τώρα σκέψεις
Κάποιοι από το εκλογικό σώμα περιλαμβανομένων των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας
Θα θέλουν το ΠΑΣΟΚ να περάσει το ΣΥΡΙΖΑ
Θα θέλουν να μπουν στη Βουλή από ένα μέχρι και τα τρία κόμματα
Θα θέλουν να πάνε με το νικητή
Θα θέλουν να μην έχει η Νέα Δημοκρατία υπερβολικά μεγάλη δύναμη
Θα θέλουν η Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ να έχουν 180 έδρες
Για να αναθεωρήσουν το Σύνταγμα
Θα θέλουν μόνο η Νέα Δημοκρατία να έχει 180 έδρες για να αναθεωρήσει μόνη της το Σύνταγμα

Στο πλαίσιο αυτό των σκέψεών και ανάλογα με τους ψηφοφόρους θα αλλάξουνε μερικοί την ψήφο τους
Εντάξει εσύ κάνεις πλάκα εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά
Εγώ θα ήθελα η Νέα Δημοκρατία να έχει αυτοδυναμία
Και πάνω από 155 εδρες για να μην μπορεί να εκβιαστεί
Θα ήθελα μαζί με το πασοκ να έχει 181 τουλάχιστον έδρες για να μπορούν να αναθεωρήσουν το Σύνταγμα
Δεν θα ήθελα μόνη της η Νέα Δημοκρατία να έχει πάνω από 180 έδρες γιατι η αναθεώρηση του συντάγματος είναι σοβαρό πράγμα Για να το κάνει μόνο ένα κομμα
Τύπε δεν μπορεί να πιάσει το 180 .... με αυτό το αποτέλεσμα 171 έδρες θα είχε .....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να εξηγησω λιγο πως γινεται η διαδικασια. Οταν ο δικαστικος αντιπροσωπος τελειωσει, παει στο πρωτοδικειο και παραδιδει συμπληρωμενα τα βιβλία, και τον σακο με τα ψηφοδελτια. Εκει υπαρχει αρμοδιος που τα παραλαμβανει, για λογαριασμο του εφορου. Προφανως, οταν πηγε να παραδωσει, θα της ζητησαν και τον σακο και θα ειπε δεν τον εχω. Τοτε θα την εστειλαν πισω στο τμημα να τον βρει. Τι στο καλο, στην μια ωρα που μεσολαβησε, περασαν οι υπαλληλοι του Δημου και καθαρισαν? Και καλα, ούτε αυτοι καταλαβαν οτι αυτο ειναι σακος με ψηφοδελτια και τον πεταξαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά πόσο ηλίθια να είναι;;;;; άραγε θα πληρωθεί την αποζημίωση;;;;
Θα την πληρωθει, γιατι την εκανε τη διαδικασια.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τι πρέπει να προσέξουν κατά τη γνώμη μου Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας
Ναι μεν όσοι θέλουν να ψηφίσουν Νίκη
Ναι μεν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ όσοι θέλουν για το βοηθήσουν να πλησιάσει αν όχι να περάσει το ΣΥΡΙΖΑ που δεν το πιστεύω για αυτές τις εκλογές

Να μην ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία για να μην είναι ανεξέλεγκτη η Νέα Δημοκρατία
Αν πάρει πολύ μεγάλο ποσοστό

Αλλά προσοχή
Το άθροισμα των ψηφοφόρων που θα χάσει να μην είναι τόσο ώστε να μην πάρει αυτοδυναμία
Και πώς θα το ξέρουμε αυτό;
Δύσκολο γιατί για να βασιστούμε στα γκάλοπ;;;;;;;;;

Εν πάση περιπτώσει ας δούμε μερικά έστω και με επιφύλαξη και το ξανασυζητάμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύπε δεν μπορεί να πιάσει το 180 .... με αυτό το αποτέλεσμα 171 έδρες θα είχε .....
Για 180 εδρες μαλλον θα χρειαστει η ΝΔ καπου 46-47%, και να μην μπουν 3 ακομη κομματα στη βουλη, δεν ειναι απιθανο αλλά δεν ειναι και το πιθανοτερο σεναριο.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
Να εξηγησω λιγο πως γινεται η διαδικασια. Οταν ο δικαστικος αντιπροσωπος τελειωσει, παει στο πρωτοδικειο και παραδιδει συμπληρωμενα τα βιβλία, και τον σακο με τα ψηφοδελτια. Εκει υπαρχει αρμοδιος που τα παραλαμβανει, για λογαριασμο του εφορου. Προφανως, οταν πηγε να παραδωσει, θα της ζητησαν και τον σακο και θα ειπε δεν τον εχω. Τοτε θα την εστειλαν πισω στο τμημα να τον βρει. Τι στο καλο, στην μια ωρα που μεσολαβησε, περασαν οι υπαλληλοι του Δημου και καθαρισαν? Και καλα, ούτε αυτοι καταλαβαν οτι αυτο ειναι σακος με ψηφοδελτια και τον πεταξαν?

ίσως παρέδωσε τον σάκο με λοιπές μαλακίες μέσα
και το σφάλμα έγινε αντιληπτό τη δευτέρα...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Γνωστά αυτά .... πρωτάρα ίσως ..... ε όχι να τα ρίξουμε στους υπαλλήλους του Δήμου για την βλακεία της.

Φαντάζομαι θα της απαγορευτεί να μπει ξανά δικαστικός αντιπρόσωπος, λόγω βλακείας!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ίσως παρέδωσε τον σάκο με λοιπές μαλακίες μέσα
και το σφάλμα έγινε αντιληπτό τη δευτέρα...
Ναι, παιζει κι αυτο. Να ξεχασε τα ψηφοδελτια εκτος σακου και να τον εδωσε με τις αλλες μαλακιες που βαζουμε μεσα. Αλλά τότε ευθυνεται και ο υπαλληλος που δεν ανοιξε το σακο να ριξει μια ματια, εγω θυμαμαι οτι παντα εριχναν στο πρωτοδικειο Αθηνων μια ματια μεσα στο σακο. Τελος παντων, καπως εγινε η στραβη, τωρα αν γινει μια ενσταση θα γινει επαναληψη

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Εντάξει εγώ δεν ξέρω γιατί υπολογίζω 170 αλλά δεν έχει σημασία
Με αυτούς τους ψήφους τους ίδιους θα έπαιρνε 170 με 171
Αν έπαιρνε όμως 44% τότε θα πήγαινε 180
Και με τα τρία κόμματα έξω
Με το ένα ακόμα μέσα 46
Κι αν έμπαιναν και τα άλλα κόμματα ακόμα περισσότερο
Όπως ξανά έγραψα Δεν θέλω μόνη της η Νέα Δημοκρατία να μπορεί να αναθεωρήσει το Σύνταγμα
Αυτό πρέπει να είναι αποτέλεσμα κάποιας συμφωνίας
Δεν θέλω λοιπόν μόνη της να πάρει 180 έδρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom