Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
που χαμηλωσαν και το ΦΠΑ !!!10.000 στειλαμε στο Καουνας ενω οι πτωχοι μονεγασκοι, ισπανοι καμμια χιλιαδα
που χαμηλωσαν και το ΦΠΑ !!!10.000 στειλαμε στο Καουνας ενω οι πτωχοι μονεγασκοι, ισπανοι καμμια χιλιαδα
Αγαπητε νομιζω οτι εννοουν θελουν ανταγωνισμο για να γινονται καλυτεροι.Θεωρητικα βεβαια γιατι αν τους ζορισει κανενας θα εχουμε αλλαΔεξιοι και να θελουν να εχουν και αντιπολιτευση ... για να μπορουν να κατηγορουν καποιους και οχι το δεξιο κομμα , αλλα την αντιπολιτευση που δεν κανει κατι ..
Δηλαδη εγω τα γαμαω ολα , αλλα τραβα εσυ να κοιτας και να τα διορθωνεις ..
Αυτη η μαστιγα ...
πολλα κολλητιλικια βλεπω με τον Σκιπ....δεν σε βλεπω ΚΑΘΟΛΟΥ καλαΑγαπητε νομιζω οτι εννοουν θελουν ανταγωνισμο για να γινονται καλυτεροι.Θεωρητικα βεβαια γιατι αν τους ζορισει κανενας θα εχουμε αλλα
Και τώρα τι να κάνουμε δηλαδή? Γιατί σε λίγο θα μας πείτε και βλάκες που δεν ψηφίζουμε νδ επειδή δεν υπάρχει άξια αντιπολίτευση.Ωραία. Καλά τα γράφεις. Μια χαρά.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ; ΔΕΙΞΤΗ ΜΟΥ.
Φυσικά και ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ τέτοια πρόταση. Σκατά η ΝΔ αλλά ΣΚΑΤΑ και οι υπόλοιποι φίλε μου. Μην προσπαθείς να το παίξεις υπεράνω και ιδεολόγος. Τα ίδια σκατά είναι όλοι τους. Τα πελατάκια θέλουν. Σε άλλα κράτη ναι θα τον έχωναν μέσα όπως πρόσφατα τον Σαρκοζί οι Γάλλοι και το Ευάκι μας στο Βέλγιο.
Κατάλαβε όμως αυτό που σου γράφουμε. Ότι ΦΕΡΕΙ τη μικρότερη ευθύνη στο συγκεκριμένο θέμα. Αλλά η αντιπολίτευση έκανε τα πάντα να φορτωθεί την πλήρη ευθύνη. Και όταν παραιτήθηκε, τα παπαγαλάκια τους συνέχισαν να θέλουν να βγάλουν "λάδι" τον σταθμάρχη. Δεν έκαναν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ εξαγγελία για τον ΟΣΕ και τις μεταφορές. Έστω κάτι και ας είναι η υπόσχεση για Maglev.
Αυτό σου εξηγώ. Ότι σαν αντιπολίτευση δεν έκαναν απολύτως τίποτα παρ' όλο που ήταν τόσο φρέσκο το αίμα.
Το πραγματικά τρομακτικό με το σύριζα, αυτό που δείχνει την θηριώδη ανεπάρκειά τους, είναι ότι θα κάνουν υποτίθεται την αυτοκρίτική τους για να καταλάβουν γιατί έχασαν, ενώ δεν έχουν ακόμα καταλάβει γιατί κέρδισαν το 2015.Σημερα μιλουσα με φιλο πασοκο και του ελεγα οτι επικειται η αποσυνθεση του συριζα. Και μου απαντησε, καμία αποσυνθεση, γιατι πολυ απλα αυτο το κομμα δεν ειχε ποτέ καν σύνθεση. Ενα ανυπαρκτο κομμα, χωρις ριζες στην κοινωνια, μια φούσκα που ηταν καταδικασμενη να σκασει σε συνθηκες κανονικοτητας.
Βελόπουλο?εγω θελω σωστη αντιπολιτευση...
Νου σου γιατι κι εσυ κατι μηνες με απεφευγες,αλλα νομιζω τρεφεις αισθηματα φιλιας και εκτιμησης προς τον γειτονα σουπολλα κολλητιλικια βλεπω με τον Σκιπ....δεν σε βλεπω ΚΑΘΟΛΟΥ καλα
ο κηραλοιφης,τελοπον,επιστολεας Ιησου ειναι πιο γραφικος και απο το ηλιοβασιλεμα της ΣαντορινηςΒελόπουλο?
ΑΛΛΟ ΕΓΩ ....ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΟΣ,ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ,ΠΡΟΣΗΝΗΣ,ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΚΥΦΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝου σου γιατι κι εσυ κατι μηνες με απεφευγες,αλλα νομιζω τρεφεις αισθηματα φιλιας και εκτιμησης προς τον γειτονα σου
Πατριωτης και θρησκος,αποκουμπι για τους δυσαρεστημενους της δεξιας.Πως καταφερε αυτος και ανεβασε το ποσοστο του ρε?Γριες τον ψηφιζουν κυριως.Αναστηθηκαν τα τελευταια 4 χρονιαο κηραλοιφης,τελοπον,επιστολεας Ιησου ειναι πιο γραφικος και απο το ηλιοβασιλεμα της Σαντορινης
Τον έχει μειώσει πάρα πολύ...ΑΛΛΟ ΕΓΩ ....ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΟΣ,ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ,ΠΡΟΣΗΝΗΣ,ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΚΥΦΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ
ποιον ανταγωνισμο ;; με το 20% που θα πεφτει συνεχεια ;;Αγαπητε νομιζω οτι εννοουν θελουν ανταγωνισμο για να γινονται καλυτεροι.Θεωρητικα βεβαια γιατι αν τους ζορισει κανενας θα εχουμε αλλα
Καλα του λετεΑΛΛΟ ΕΓΩ ....ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΟΣ,ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ,ΠΡΟΣΗΝΗΣ,ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΚΥΦΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ
νομιζω ειναι ευκαιρια διατριβης για ψυχιατρους αυτη η περιπτωσηΠατριωτης και θρησκος,αποκουμπι για τους δυσαρεστημενους της δεξιας.Πως καταφερε αυτος και ανεβασε το ποσοστο του ρε?Γριες τον ψηφιζουν κυριως?Αναστηθηκαν τα τελευταια 4 χρονια
Ναι, αλλά είναι ωραίος ρήτοραςο κηραλοιφης,τελοπον,επιστολεας Ιησου ειναι πιο γραφικος και απο το ηλιοβασιλεμα της Σαντορινης
Εχεις μπει για τα καλα στη λουμπα των συμμοριτων.Κέρδισε με 20 μονάδες διαφορά επειδή απέναντι της είχε την πιο άχρηστη αντιπολίτευση που θα μπορούσε. Δεν έχω πεισθεί ακόμα ότι το έκαναν και ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να μπουν στη Βουλή ως αντιπολίτευση και να ξεμπερδεύουν.
Ακριβώς επειδή κέρδισε με 20 μονάδες διαφορά σημαίνει ότι δεν ψήφισαν νδ μόνο όσοι θα είχαν άμεσο συμφέρον από αυτήν...όπως επιχειρηματίες, μεσαία και υψηλά εισοδήματα κλπ. Σημαίνει ότι ψήφισε και ο μέσος βλάκας ντιλιβερας και σεκιουριτάς που μένει στο σπίτι της μάνας του (με τη μάνα του) επειδή δεν έχει λεφτά γιατί παίρνει μισθό 750 ευρώ και το πιο φτηνό ανοίκειο είναι 450 ευρώ. Που του στέλνουν τιμολόγιο ρεύματος 80 ευρώ το μήνα για 50 κιλοβατώρες και που πάει σούπερ μάρκετ παίρνει τα απαραίτητα για 4 μέρες και πληρώνει 50 ευρώ.
Αυτός ο βλάκας λοιπόν δεν καταλαβαίνει ότι κύριος Κυριάκος εκτός από το ότι έχει αφήσει τα αφεντικά να κλονίζουν και να χρεώνουν ότι γουστάρουν δεν καταδέχθηκε ούτε το ΦΠΑ να του μειώσει έστω και λίγο ώστε να μπορεί και αυτός να μην ζει σαν ζητιάνος. Πήγε όμως και τον ψήφισε επειδή ο μαλακοΑλέξης του είχε κλείσει τις τράπεζες και λογικό είναι.
Εγώ δεν έχω να προβληματιστώ για κάτι τύπε...δεν περιμένω τις προσφορές του λινλτ για να ευχαριστήσω τον κύριο Κυριακο. Όσο για το ποσό καλά τα λέει για τον Καραμανλή....η αξιοπρέπεια που λέγαμε πριν.
Α εσυ εχεις αντοχες και καθεσαι και τον ακους κιολαςΝαι, αλλά είναι ωραίος ρήτορας
Να θυμισουμε ποιοι πηγαν να τους κανουν ε.ε με μπλοκακι για να εξασφαλιζουν μεγαλυτερα κερδη κι αυτοι οι αχαριστοι πηγανε και κανανε απεργιες και καταντησαν να ειναι εξαρτημενοι απο το μισθο τουςΕχεις μπει για τα καλα στη λουμπα των συμμοριτων.
Ο βλακας ντελιβερας και σεκιουριτας που υποτιμητικα λες για τους εργαζομενους του ιδιωτικου τομεα βλεπει οτι αυτη η κυβερνηση προσπαθησε μεσα σε ενα τοσο αντιξοο περιβαλλον συνθηκων να τον στηριξει. Με ΟΠΟΙΟΝ τροπο αποφασισε. Και το εκτιμησε. Και την ψηφισε. Σε συνθηκες κοινης λογικης η διετια του κοβιντ και καπακι του πολεμου ηταν συνθηκες επιβιωσης για ολο τον κοσμο. Δεν ηταν παιδικη χαρα τυπου 15-19 που ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ετρεχε με αναπτυξη.
Και τελος για την καραμελα που τα ζωα του συριζα πιπιλιζουν «τι συμφερον εχει ο ντελιβερας/σεκιουριτας να ψηφιζει νδ που (και καλα) στηριζει το κεφαλαιο» να σου πω πως εχει ΑΠΟΛΥΤΟ συμφερον το αφεντικο του και κατ επεκταση ολη η ελευθερη αγορα να πηγαινει τρενο, να εχει εξασφαλισμενο το μισθο του, να μπορει να διεκδικησει μεγαλυτερο και να υπαρχει προσφορα εργασιας.
Πιο απλα δε μπορω να το εξηγησω, διαβαζει και ο τελης ο κατελης και δεν ξερω τι θα καταλαβει.