Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Δεξιοι και να θελουν να εχουν και αντιπολιτευση ... για να μπορουν να κατηγορουν καποιους και οχι το δεξιο κομμα , αλλα την αντιπολιτευση που δεν κανει κατι ..
Δηλαδη εγω τα γαμαω ολα , αλλα τραβα εσυ να κοιτας και να τα διορθωνεις ..
Αυτη η μαστιγα ...
Αγαπητε νομιζω οτι εννοουν θελουν ανταγωνισμο για να γινονται καλυτεροι.Θεωρητικα βεβαια γιατι αν τους ζορισει κανενας θα εχουμε αλλα:coffee::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Αγαπητε νομιζω οτι εννοουν θελουν ανταγωνισμο για να γινονται καλυτεροι.Θεωρητικα βεβαια γιατι αν τους ζορισει κανενας θα εχουμε αλλα:coffee::confused::confused::confused:
πολλα κολλητιλικια βλεπω με τον Σκιπ....δεν σε βλεπω ΚΑΘΟΛΟΥ καλα:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
αυτος γιατι λεει οτι ακομα ειναι εδω ;;; δεν του ειπανε να φυγει ο κοσμος ;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Ωραία. Καλά τα γράφεις. Μια χαρά.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ; ΔΕΙΞΤΗ ΜΟΥ.

Φυσικά και ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ τέτοια πρόταση. Σκατά η ΝΔ αλλά ΣΚΑΤΑ και οι υπόλοιποι φίλε μου. Μην προσπαθείς να το παίξεις υπεράνω και ιδεολόγος. Τα ίδια σκατά είναι όλοι τους. Τα πελατάκια θέλουν. Σε άλλα κράτη ναι θα τον έχωναν μέσα όπως πρόσφατα τον Σαρκοζί οι Γάλλοι και το Ευάκι μας στο Βέλγιο.

Κατάλαβε όμως αυτό που σου γράφουμε. Ότι ΦΕΡΕΙ τη μικρότερη ευθύνη στο συγκεκριμένο θέμα. Αλλά η αντιπολίτευση έκανε τα πάντα να φορτωθεί την πλήρη ευθύνη. Και όταν παραιτήθηκε, τα παπαγαλάκια τους συνέχισαν να θέλουν να βγάλουν "λάδι" τον σταθμάρχη. Δεν έκαναν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ εξαγγελία για τον ΟΣΕ και τις μεταφορές. Έστω κάτι και ας είναι η υπόσχεση για Maglev.

Αυτό σου εξηγώ. Ότι σαν αντιπολίτευση δεν έκαναν απολύτως τίποτα παρ' όλο που ήταν τόσο φρέσκο το αίμα.
Και τώρα τι να κάνουμε δηλαδή? Γιατί σε λίγο θα μας πείτε και βλάκες που δεν ψηφίζουμε νδ επειδή δεν υπάρχει άξια αντιπολίτευση.

Όταν δεν υπάρχει καμία ελπίδα και κανείς άξιος να ψηφίσεις εγώ για τον εαυτό μου ψηφίζω σύμφωνα με την αξιοπρέπεια μου.

Ούτε δημόσιο κοπρόσκυλο είμαι που περιμένω να με διορίσουν ούτε να γλιτώσω 2-3Κ επειδή κληρονόμησα 3 διαμερίσματα και θα πρέπει να πληρώσω φόρο από τα αέρα λεφτά. Αλλά και να το έκανα σίγουρα δεν θα ένιωθα την ανάγκη να υπερασπιστώ τους εγκληματίες σε συζητήσεις.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Σημερα μιλουσα με φιλο πασοκο και του ελεγα οτι επικειται η αποσυνθεση του συριζα. Και μου απαντησε, καμία αποσυνθεση, γιατι πολυ απλα αυτο το κομμα δεν ειχε ποτέ καν σύνθεση. Ενα ανυπαρκτο κομμα, χωρις ριζες στην κοινωνια, μια φούσκα που ηταν καταδικασμενη να σκασει σε συνθηκες κανονικοτητας.
Το πραγματικά τρομακτικό με το σύριζα, αυτό που δείχνει την θηριώδη ανεπάρκειά τους, είναι ότι θα κάνουν υποτίθεται την αυτοκρίτική τους για να καταλάβουν γιατί έχασαν, ενώ δεν έχουν ακόμα καταλάβει γιατί κέρδισαν το 2015.

Οι συριζαίοι του 3%, ειλικρινά θεωρούν ότι οι πολίτες μαγεύτηκαν από τις ιδιοφυείς πολιτικές τους ιδέες, ενώ οι πασόκοι που πήγαν στον σύριζα και τον έκαναν κυβέρνηση, από τύψεις και ενοχές που ακολούθησαν αυτούς τους ημίτρελους για να παραμέινουν στην εξουσία, έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως και μαρξιστικότεροι του μάρξ.

Ελπίζω να τελειώσει εδώ αυτή η μεταπολιτευτική φάρσα και να διδάσκεται μόνο στα βιβλία της ιστορίας ως αποτέλεσμα της κρίσης στην Ελλάδα του 2009-2025.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
πολλα κολλητιλικια βλεπω με τον Σκιπ....δεν σε βλεπω ΚΑΘΟΛΟΥ καλα:coffee:
Νου σου γιατι κι εσυ κατι μηνες με απεφευγες,αλλα νομιζω τρεφεις αισθηματα φιλιας και εκτιμησης προς τον γειτονα σου:hi::confused::confused::confused::coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Νου σου γιατι κι εσυ κατι μηνες με απεφευγες,αλλα νομιζω τρεφεις αισθηματα φιλιας και εκτιμησης προς τον γειτονα σου:hi::confused::confused::confused::coffee:
ΑΛΛΟ ΕΓΩ ....ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΟΣ,ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ,ΠΡΟΣΗΝΗΣ,ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΚΥΦΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
ο κηραλοιφης,τελοπον,επιστολεας Ιησου ειναι πιο γραφικος και απο το ηλιοβασιλεμα της Σαντορινης
Πατριωτης και θρησκος,αποκουμπι για τους δυσαρεστημενους της δεξιας.Πως καταφερε αυτος και ανεβασε το ποσοστο του ρε?Γριες τον ψηφιζουν κυριως.Αναστηθηκαν τα τελευταια 4 χρονια:think::confused::confused::confused::coffee:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
ποιον ανταγωνισμο ;; με το 20% που θα πεφτει συνεχεια ;;
με τον χειρότερο τους ;;
εχεις δει κανεις να κυνηγαει τον δευτερο ;; ολοι τον πρωτο κυνηγανε

Ειναι οτι καλυτερο για τον τοπο ο Κουλης ;; ειναι !!
Γιατι να τον φοβηθεις ;; δεν τους εδωσες λευκη επιταγη να κανει αυτα που ειπε ;;
τι φοβασαι μην σε κοροιδεψε και δεν τα κανει και δεν αντιπολιτευση ;; να κανει τι η αντιπολιτευση ;; να σε σωσει ;;
180 εδρες να παρει ο ανθρωπος να τον εχει ο ΘΕΟΣ καλα να κανει οτι γουσταρει να αλλαξει συνταγματα να τα αλλαξει ολα οπως του αρεσουν

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Πατριωτης και θρησκος,αποκουμπι για τους δυσαρεστημενους της δεξιας.Πως καταφερε αυτος και ανεβασε το ποσοστο του ρε?Γριες τον ψηφιζουν κυριως?Αναστηθηκαν τα τελευταια 4 χρονια:think::confused::confused::confused::coffee:
νομιζω ειναι ευκαιρια διατριβης για ψυχιατρους αυτη η περιπτωση

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Κέρδισε με 20 μονάδες διαφορά επειδή απέναντι της είχε την πιο άχρηστη αντιπολίτευση που θα μπορούσε. Δεν έχω πεισθεί ακόμα ότι το έκαναν και ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να μπουν στη Βουλή ως αντιπολίτευση και να ξεμπερδεύουν.

Ακριβώς επειδή κέρδισε με 20 μονάδες διαφορά σημαίνει ότι δεν ψήφισαν νδ μόνο όσοι θα είχαν άμεσο συμφέρον από αυτήν...όπως επιχειρηματίες, μεσαία και υψηλά εισοδήματα κλπ. Σημαίνει ότι ψήφισε και ο μέσος βλάκας ντιλιβερας και σεκιουριτάς που μένει στο σπίτι της μάνας του (με τη μάνα του) επειδή δεν έχει λεφτά γιατί παίρνει μισθό 750 ευρώ και το πιο φτηνό ανοίκειο είναι 450 ευρώ. Που του στέλνουν τιμολόγιο ρεύματος 80 ευρώ το μήνα για 50 κιλοβατώρες και που πάει σούπερ μάρκετ παίρνει τα απαραίτητα για 4 μέρες και πληρώνει 50 ευρώ.

Αυτός ο βλάκας λοιπόν δεν καταλαβαίνει ότι κύριος Κυριάκος εκτός από το ότι έχει αφήσει τα αφεντικά να κλονίζουν και να χρεώνουν ότι γουστάρουν δεν καταδέχθηκε ούτε το ΦΠΑ να του μειώσει έστω και λίγο ώστε να μπορεί και αυτός να μην ζει σαν ζητιάνος. Πήγε όμως και τον ψήφισε επειδή ο μαλακοΑλέξης του είχε κλείσει τις τράπεζες και λογικό είναι.

Εγώ δεν έχω να προβληματιστώ για κάτι τύπε...δεν περιμένω τις προσφορές του λινλτ για να ευχαριστήσω τον κύριο Κυριακο. Όσο για το ποσό καλά τα λέει για τον Καραμανλή....η αξιοπρέπεια που λέγαμε πριν.
Εχεις μπει για τα καλα στη λουμπα των συμμοριτων.

Ο βλακας ντελιβερας και σεκιουριτας που υποτιμητικα λες για τους εργαζομενους του ιδιωτικου τομεα βλεπει οτι αυτη η κυβερνηση προσπαθησε μεσα σε ενα τοσο αντιξοο περιβαλλον συνθηκων να τον στηριξει. Με ΟΠΟΙΟΝ τροπο αποφασισε. Και το εκτιμησε. Και την ψηφισε. Σε συνθηκες κοινης λογικης η διετια του κοβιντ και καπακι του πολεμου ηταν συνθηκες επιβιωσης για ολο τον κοσμο. Δεν ηταν παιδικη χαρα τυπου 15-19 που ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ετρεχε με αναπτυξη.

Και τελος για την καραμελα που τα ζωα του συριζα πιπιλιζουν «τι συμφερον εχει ο ντελιβερας/σεκιουριτας να ψηφιζει νδ που (και καλα) στηριζει το κεφαλαιο» να σου πω πως εχει ΑΠΟΛΥΤΟ συμφερον το αφεντικο του και κατ επεκταση ολη η ελευθερη αγορα να πηγαινει τρενο, να εχει εξασφαλισμενο το μισθο του, να μπορει να διεκδικησει μεγαλυτερο και να υπαρχει προσφορα εργασιας.

Πιο απλα δε μπορω να το εξηγησω, διαβαζει και ο τελης ο κατελης και δεν ξερω τι θα καταλαβει.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Ο Βενιέρης Βελόπουλος εκλέχθηκε με τη ΝΔ στη Θεσ/νίκη.
Είναι αδερφός του Κυριάκου.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Εχεις μπει για τα καλα στη λουμπα των συμμοριτων.

Ο βλακας ντελιβερας και σεκιουριτας που υποτιμητικα λες για τους εργαζομενους του ιδιωτικου τομεα βλεπει οτι αυτη η κυβερνηση προσπαθησε μεσα σε ενα τοσο αντιξοο περιβαλλον συνθηκων να τον στηριξει. Με ΟΠΟΙΟΝ τροπο αποφασισε. Και το εκτιμησε. Και την ψηφισε. Σε συνθηκες κοινης λογικης η διετια του κοβιντ και καπακι του πολεμου ηταν συνθηκες επιβιωσης για ολο τον κοσμο. Δεν ηταν παιδικη χαρα τυπου 15-19 που ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ετρεχε με αναπτυξη.

Και τελος για την καραμελα που τα ζωα του συριζα πιπιλιζουν «τι συμφερον εχει ο ντελιβερας/σεκιουριτας να ψηφιζει νδ που (και καλα) στηριζει το κεφαλαιο» να σου πω πως εχει ΑΠΟΛΥΤΟ συμφερον το αφεντικο του και κατ επεκταση ολη η ελευθερη αγορα να πηγαινει τρενο, να εχει εξασφαλισμενο το μισθο του, να μπορει να διεκδικησει μεγαλυτερο και να υπαρχει προσφορα εργασιας.

Πιο απλα δε μπορω να το εξηγησω, διαβαζει και ο τελης ο κατελης και δεν ξερω τι θα καταλαβει.
Να θυμισουμε ποιοι πηγαν να τους κανουν ε.ε με μπλοκακι για να εξασφαλιζουν μεγαλυτερα κερδη κι αυτοι οι αχαριστοι πηγανε και κανανε απεργιες και καταντησαν να ειναι εξαρτημενοι απο το μισθο τους:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom