Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Αυτό με τους 300 ακουγόταν παλιότερα.. 400 μπορεί να γίνουν, 200 με τίποτα.. και ξέρεις γιατί; Όχι γιατί δεν θέλουν να χάσουν τους μισθούς τους αυτοί, γιατί και εμείς δεν θέλουμε να μειωθούν οι σύμβουλοι, οι μετακλητοι, οι αστυνομικοί που τους φρουρούν κ πάει λέγοντας.. με αλλά λόγια και εμείς θέλουμε να είναι πολλοί για να χωρέσουμε και μεις να μας βολεψει..
Με νόμο ορίζεται ο αριθμός μεταξύ 200 και 300. Για κάτω από 200 και πάνω από 300 , θέλει συνταγματική αλλαγή.
Εγώ προσωπικά, είμαι υπέρ των 200 , ούτε φύλαξη θέλω να πάω , ούτε μετακλητός.

Το θέμα είναι , ότι θεωρώ ηλιθιομάρα, να ψηφίζω ίδιο κόμμα με αυτούς που έχουν τέτοια όνειρα. Και με τα καθίκια που είναι υπέρ του ΕΝΦΙΑ.
Οπότε δεν γουστάρω κανέναν, από το 2009 και μετά που θεσπίστηκαν αυτά τα αίσχη.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Επί Δούρου ρε τρελέ, όχι επί Δαρείου.....

Άσε ρε ζαίοι . Σας ξέρουμε. Εσείς φταίτε για όλα.

Σαν το Μάτι , σου έχω λίστα με αρκετές δεκάδες χωριά, ανά την επικράτεια ...
ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ.

Δεν γουστάρουν να πηγαίνεις στο χωριό τους, να παρκάρεις και να πηγαίνεις για μπάνιο στην παραλία του χωριού τους.
Θέλουν να πηγαίνουν μόνο αυτοί . Η πρόσβαση στην παραλία, είναι απλά αδύνατη .

Εκεί αν γίνει στραβή ...............

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
ρε συ αυτο ειναι περιργο, καλα δεν βρισκομαι Ελλαδα για να ξερω, αλλα μηπως εμφανιζεται σε τηλεοπτικο καναλι ο τυπος;

μηπως τα παπαδαρια ερηξαν σημα στα προβατα; δεν μπορει τετοια οργανωση να ειναι κρυμενη, τι παιζει;
Έχει μέσα την ανιψιά του Παΐσιου. Αν σκεφτείς ότι ζούμε στη χώρα που κυνηγούσε τον πιτσιρικά τον Παστίτσιο και ότι έβγαλαν για προσκύνημα τα γυαλιά του γέροντα και πήγαινε ο κόσμος σωρηδόν να ανάψει κεράκι και να τα ασπαστεί, λογικό να πάρει αυτό το ποσοστό. Βαλε και ΓΕΧΑ από πίσω και όλες αυτές τις οργανώσεις να βοηθούν.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Με νόμο ορίζεται ο αριθμός μεταξύ 200 και 300. Για κάτω από 200 και πάνω από 300 , θέλει συνταγματική αλλαγή.

Το θέμα είναι , ότι θεωρώ ηλιθιομάρα, να ψηφίζω ίδιο κόμμα με αυτούς που έχουν τέτοια όνειρα. Και με τα καθίκια που είναι υπέρ του ΕΝΦΙΑ.
Άκρη δεν θα βγάλουμε.. θα σου έλεγα βγες μπροστά να σε ψηφίσω αλλά προτιμώ πιο safe λύσεις..

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Ο Αλεξης κερδισε μονο την ροδοπη με μουσουλμανο βουλευτη του οποιου η θεσεις ειναι οτι η μουσουλμανικη μειονοτητα ειναι Τοιρκικη μαυρο στων ΠΙΝΟΚΙΟ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Μπάρμπα ... μέσα στη θολούρα και τον πόθο για το τσοντοσινεμά (με τα συνοδά που παίζουν εκεί στο σκοτάδι)
κάπου τα μπερδεύεις. ΕΔΩΣΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΩ ;;;;
Παρότρυνα κάποιον να ... παίξει λεφτά για αυτά που λέω ;;;
Είπα ότι όποιες προβλέψεις εκτιμήσεις κάνω θα επαληθευτούν ;
Για τι ακριβώς με εγκαλείς ;;;;
Οι συνθήκες στις δύο φάσεις του παρελθόντος που αναφέρομαι , ήταν πολύ καλύτερες. Το επίπεδο ζωής πολύ ανώτερο .
Αλλά δεν είσαι σε θέση να απαγορέψεις σε κάποιον να γράφει ό,τι του γουστάρει .

Η πραγματικότητα η δική σου, όσο και αν χαίρεσαι τώρα, άθλια ήταν και μόνο χειρότερη θα γίνει . Από άθλια, θα γίνει τρισάθλια
μέχρι την εξαθλίωση . Αν δεν είσαι ήδη εκεί . Γιατί με αυτά που λες ότι τρως, υπάρχουν αμφιβολίες.
Και όχι μόνο εσύ. Αλλά πιθανότατα αυτό είναι και το δίκαιο .
Μπάρμπα ... μέσα στη θολούρα και τον πόθο για το τσοντοσινεμά (με τα συνοδά που παίζουν εκεί στο σκοτάδι)
κάπου τα μπερδεύεις. ΕΔΩΣΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΩ ;;;;
Παρότρυνα κάποιον να ... παίξει λεφτά για αυτά που λέω ;;;
Είπα ότι όποιες προβλέψεις εκτιμήσεις κάνω θα επαληθευτούν ;
Για τι ακριβώς με εγκαλείς ;;;;
Οι συνθήκες στις δύο φάσεις του παρελθόντος που αναφέρομαι , ήταν πολύ καλύτερες. Το επίπεδο ζωής πολύ ανώτερο .
Αλλά δεν είσαι σε θέση να απαγορέψεις σε κάποιον να γράφει ό,τι του γουστάρει .

Η πραγματικότητα η δική σου, όσο και αν χαίρεσαι τώρα, άθλια ήταν και μόνο χειρότερη θα γίνει . Από άθλια, θα γίνει τρισάθλια
μέχρι την εξαθλίωση . Αν δεν είσαι ήδη εκεί . Γιατί με αυτά που λες ότι τρως, υπάρχουν αμφιβολίες.
Και όχι μόνο εσύ. Αλλά πιθανότατα αυτό είναι και το δίκαιο .
Από ψέματα υποτιμήσεις και συκοφαντίες καλά τα πας
Από αλήθεια είτε σε προσωπικό είτε σε πολιτικό επίπεδο 0

Σου είπα εγώ τίποτα για στοίχημα
Σου είπα εγώ τίποτα ότι πρότεινες κάποιον να παίξει λεφτά

Μιλάω για πολιτικές εκτιμήσεις που ήταν για πέταμα
Και για τα δύο εκατομμύρια ψήφους
Και για το ποιος θα έρθει πρώτο κόμμα

Και αντί να λες λάθος έκανα
Να μην μιλάς για λίγο καιρό για αυτά τα πράγματα
Παρένθεση σου υπενθυμίζω ότι εγώ είχα πει ότι αν βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ η η Νέα Δημοκρατία με λιγότερο από 1.5 διάφορα θα απέχω εδώ για 15 μέρες μέχρι ένα μήνα

Συνεχίζεις να λες σαν να μην έγινε τίποτα
Να προβλέπεις πράγματα
Να λες πράγματα από άλλες εποχές με άλλες συνθήκες
Και να προσπαθείς να το παίζεις αξιόπιστος

Είσαι πολιτικά αναξιόπιστος

Για να δούμε μερικά από αυτά που έλεγες

Συνημμένα

• Screenshot_2023-05-22-18-47-52-085_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-22-18-47-52-085_com.android.chrome.jpg
    803,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Screenshot_2023-05-22-18-47-29-824_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-22-18-47-29-824_com.android.chrome.jpg
    428,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Screenshot_2023-05-22-18-46-42-564_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-22-18-46-42-564_com.android.chrome.jpg
    557,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Screenshot_2023-05-22-18-44-53-553_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-22-18-44-53-553_com.android.chrome.jpg
    402,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημα να αγνοειτε την πραγματικοτητα.
Αυτες οι εκλογες ηταν ο θριαμβος της σοβαροτητας και η συντριβη της σαχλαμαρας.
Μεταξυ μας παντως, με προβληματισε το αποτελεσμα, μπορει να κουραστηκε ο κοσμος απο τον τσαρλατανισμο αλλα δεν εχω πολυπειστει πως ωριμασε τοσο το εκλογικο σωμα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Άσε ρε ζαίοι . Σας ξέρουμε. Εσείς φταίτε για όλα.
Το Σάββατο το βράδυ γουσταρα με τρέλα ΝΔ και προσπαθούσα να σε αποτρέψω από το να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ.
Δευτέρα απόγευμα έγινα ζαιος. :tooth:

spider333

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Like
57
Πόντοι
1
Πόσες φορές να κοροϊδέψεις αυτό το λαό,1,2,3,4στο τέλος σε περνάει χαμπάρι και σου λεει: αεί στα διαλα ρε μαλακά Ταμτάκος της πολιτικής.πηγε με τα ψέματα που έλεγε το 15 νακλεψει την ψήφο του λαού το 23.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266

Και δεν ψήφισες αυτόν που μείωσε 35% τον ΕΝΦΙΑ
Που σε περιπτώσεις αύξησης των αντικειμενικών αξιών είναι λιγότερο και μειώσης περισσότερο
Αλλά αυτόν που όταν ήταν κυβέρνηση τον αύξησε ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα τον καταργήσει με ένα νόμο και ένα άρθρο

Πόσο αύξησε ο Τσίπρας τον ΕΝΦΙΑ

Αυξήθηκαν οι συντελεστές του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ από 0,1 έως 1% που είναι σήμερα σε έως και 1,15% αλλά ο φόρος αρχίζει να επιβάλλεται από χαμηλότερη αξία καθώς μειώνεται το αφορολόγητο από τις 300.000 στις 200.000 ευρώ.

– Αυξήθηκαν οι συντελεστές για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ στα οικόπεδα.

– Αυξήθηκε από 5 τοις χιλίοις σε 5,5 τοις χιλίοις ο συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ για τα νομικά πρόσωπα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Όλοι έχουν ψυχή και ο ανθρώπινος πόνος δεν ζυγίζεται ούτε συγκρίνεται.

Η διαφορά είναι πως για το μάτι, παρότι δυστυχώς ΠΆΛΙ δεν αποδόθηκαν ποινικές ευθύνες , αποδόθηκαν πολιτικές και έφαγε μαύρο ο Αλέξης.
Δεν πήρε 40%.
Εσυ μετα απο τοσα χρονια πιστευεις οτι ο αλαικσυς για το ματι πηρε μπουλο; Ή απλα ετσι σε βολευει τωρα να λες;

spider333

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Like
57
Πόντοι
1
Μεταξυ μας παντως, με προβληματισε το αποτελεσμα, μπορει να κουραστηκε ο κοσμος απο τον τσαρλατανισμο αλλα δεν εχω πολυπειστει πως ωριμασε τοσο το εκλογικο σωμα.
Δεν έχει οριμασει όλο υπάρχει ακόμη ένα 20,06% αριστερομορφα κοπρόσκυλα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Αφού πρώτα δοκίμασε με τον Ανδρέα

Συνημμένα

• Screenshot_2023-05-22-19-06-28-001_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2023-05-22-19-06-28-001_com.twitter.android.jpg
    353,1 KB · Εμφανίσεις: 22

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Για αυτό έφαγε μαύρο

Για αυτό πήρε 40.

Ανέλαβε την ευθύνη.

ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ !

Γκέγκε;
Α γεια σου με τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που εστησαν πανηγυρακι θεατρικο στην ΕΡΤ.

Να αγιασει το πληκτρολογιο σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
ρε χαζοχαζε τι χαιρεσαι αν κερδιζει ο αλλος. Εσυ εκει καταδικασμενος θα εισαι μια ζωη να μετρας ενα ενα το ευρω για τις προσφορες του λιντλ για να μην ψοφησεις απ την πεινα
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Στις τρίτες ... και τέταρτες ... ελπίζουμε κάποιοι να μην είναι κοντά μας ...

μέχρι τότε κάνουμε υπομονή ....
ΣΚΑΣΜΟΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΑΡΧΙΔΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.

ΒΟΔΑΡΕ.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
η βαση της ΝΔ ειναι ενα 30% περιπου το υπολοιπο 10% ειναι οι "ξενοι" . Γυρω στους 600,000-800,000 ανθρωπους εκτιμουν την σοβαρότητα και πολλοι πηγαν και στο ΠΑΣΟΚ που ελπιζω να αρχιζει να αποκτα πολιτικο λόγο γιατι ο Ανδρουλακης χρησιμοποιει συνθηματα των 80΄ς
Με την ευκαιρια ας αλλαξει και ο Κουλης τον κανονισμο οτι πρωην πρωθυπουργος δεν χρειαζεται σταυρο . 12 χρονια κωλοβαραγε ο Καραμανλης στα εδρανα , επανηλθε ο ΓΑΠ για κωλοβαρεμα και ετοιμαζεται ο Αλεξης , εχουμε και τον Σαμαρα που θα κατσικωθει στην εδρα . 3 στους 300 ισοβιοι βουλευτες δεν ειναι και λιγοι .

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Έχω πρόσβαση σε εκλογικούς καταλόγους και τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζετε. Υπάρχουν ελάχιστοι πεθαμένοι και μετανάστες. Οι περισσότεροι είναι μια χαρά ζωντανοί και ακμαίοι. Η αποχή είναι υπαρκτή. Αν εξαιρέσουμε τα πολύ γερόντια οι υπόλοιποι μια χαρά μπορούν να πάνε αλλά ΔΕΝ το κάνουν.

Η αποχή συμφέρει τα κόμματα καθώς ψηφίζουν μόνο τα κομματόσκυλα που ελέγχονται άμεσα. Πχ το ΚΚΕ κατά πρώτον και η ΝΔ μετά έχουν πάντα ίδια ποσοστά.

Όμως υπάρχουν οι επαναστάτες του κώλου που νομίζουν ότι η αποχή είναι μαγκιά και μετά οι αχαρακτήριστοι που έχασαν το τρένο του ρουσφετιού και δεν ψηφίζουν από αντίδραση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom