Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.157
- Πόντοι
- 1.686
Δεν βλέπω να βγαινει πρωτο κομμα
ο Συριζα .Δεν εμπνεει και τόσο .
Παρότι συνεργαζεται μαζί τους ο Φωτόπουλος !
αν το ξερεις σιγουρα οκ.εγω δεν ξερω.παντως ο πανας με την ομαδα του που ποσταρα πανω ειχε πιασει με ακριβεια το ποσοστο την 6 μαιου παρολο που το θεωρουσαν αδυνατο τοτε και ελεγαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση.ελεγε τοτε στον χατζηνικολαου οτι ο κοσμος θα ψηφισει στην καλπη με πολλη οργη και οτι νδ κατω του 20 στο 19 και συριζα δευτερο κομμα ανεβασμενο πολυ.και στις 12 μαιου εβγαζε συριζα αττικη πρωτο κοντα στο 29% και πασοκ κοντα στο 8%.τωρα που εχει το πασοκ στο 15, την νδ στο λιγο μεγαλυτερο απο συριζα(σε ολη την αττικη οχι μονο β αθηνων μην παρεξηγηθω) οι συριζαιοι σε κατι σχολια που ειδα στο διαδυκτιο τον βριζουν οτι ειναι στημενη η δημοσκοπηση η μουφα.θα δειξει δεν ξερω.H Public Issue είναι η χειρότερη εταιρία. Πάντα βγάζει τα αριστερά κόμματα ενισχυμένα γιατί κάνει το λάθος και παίρνει περισσότερο δείγμα (από ό,τι πρέπει) από την Αθήνα. Μην εμπιστεύεσαι την Public Issue.
Και σου το λέει κάποιος που είναι μέσα στο χώρο.
Πολύ πιθανό, μάλλον ξεφούσκωσε το ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι δείχνει τουλάχιστον, και το βλέπω και γύρω μου αυτό. Οπότε, πάνε γερά όλοι με το Σαμαρά!!!!Δεν βλέπω να βγαινει πρωτο κομμα
Μα γι' αυτό δόθηκε παράταση στις φορολογικές δηλώσεις έως 15/7.Πάνε γερά με τον Σαμαρά γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα φορολογική δήλωση. Χτες το βράδυ δύο γνωστοί μου λέγανε πώς θα ρίξουν δαγκωτό Τσίπρα μετά τη φορολογική δήλωση. Οι τύποι ήτανε νεοδημοκράτες για χρόνια και στις προηγούμενες είχαν ψηφίσει Καμμένο ο ένας και ΧΑ ο άλλος.Την ώρα μάλιστα που μιλάγαμε πήρε στο κινητό και ένας άλλος τύπος ο οποίος έκανε εκείνη τη δήλωση εκείνη την ώρα στο ίντερνετ και δεν ήξερε ποιο κουμπί να πατήσει για να του βγάλει το αποτέλεσμα της δήλωσης. Μόλις του εξήγησαν τι να κάνει και πάτησε το κουμπί, ακούστηκαν οι φωνές του από το κινητο : "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! 3000 ΕΥΡΏ;;; ΤΣΙΠΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ" χαχαχαχαχα . Μάγκες, αυτό που λέω είναι εντελώς αληθινό. Αν αντικατοπτρίζει την ελληνική κοινωνία δεν ξέρω και ούτε ξέρω αν είναι απλά η πρώτη αντίδραση μετά το σοκ και θα ακολουθήσει αλλαγή μπροστά στην κάλπη. Ο χρόνος θα δείξει...
Πάνε γερά με τον Σαμαρά γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα φορολογική δήλωση. Χτες το βράδυ δύο γνωστοί μου λέγανε πώς θα ρίξουν δαγκωτό Τσίπρα μετά τη φορολογική δήλωση. Οι τύποι ήτανε νεοδημοκράτες για χρόνια και στις προηγούμενες είχαν ψηφίσει Καμμένο ο ένας και ΧΑ ο άλλος.Την ώρα μάλιστα που μιλάγαμε πήρε στο κινητό και ένας άλλος τύπος ο οποίος έκανε εκείνη τη δήλωση εκείνη την ώρα στο ίντερνετ και δεν ήξερε ποιο κουμπί να πατήσει για να του βγάλει το αποτέλεσμα της δήλωσης. Μόλις του εξήγησαν τι να κάνει και πάτησε το κουμπί, ακούστηκαν οι φωνές του από το κινητο : "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! 3000 ΕΥΡΏ;;; ΤΣΙΠΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ" χαχαχαχαχα . Μάγκες, αυτό που λέω είναι εντελώς αληθινό. Αν αντικατοπτρίζει την ελληνική κοινωνία δεν ξέρω και ούτε ξέρω αν είναι απλά η πρώτη αντίδραση μετά το σοκ και θα ακολουθήσει αλλαγή μπροστά στην κάλπη. Ο χρόνος θα δείξει...
Αυτός θα πρέπει να έχει μεγάλο εισόδημα για να του έλθει το τριχίλιαρο.
Πόσα καθαρίζει το χρόνο;
Είναι οικογενειακό το εισόδημα ή μόνος του το έχει;
Εξακολουθεί να έχει το ίδιο εισόδημα;
ναι 22.000 χωρίς εκπτώσεις. Είπαμε ο Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδης, Βενιζέλος, Σαμαράς φορολογούν τον πλούτο.Αυτός θα πρέπει να έχει μεγάλο εισόδημα για να του έλθει το τριχίλιαρο.
Πόσα καθαρίζει το χρόνο;
Αυτός θα πρέπει να έχει μεγάλο εισόδημα για να του έλθει το τριχίλιαρο.
Πόσα καθαρίζει το χρόνο;
ποιοι ήταν στη θέση του φραγκούλη από τον 11ο του 2010?
μήπως το πασοκονουδου?
καλημέρα σας!
Πάνε γερά με τον Σαμαρά γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα φορολογική δήλωση. Χτες το βράδυ δύο γνωστοί μου λέγανε πώς θα ρίξουν δαγκωτό Τσίπρα μετά τη φορολογική δήλωση. Οι τύποι ήτανε νεοδημοκράτες για χρόνια και στις προηγούμενες είχαν ψηφίσει Καμμένο ο ένας και ΧΑ ο άλλος.Την ώρα μάλιστα που μιλάγαμε πήρε στο κινητό και ένας άλλος τύπος ο οποίος έκανε εκείνη τη δήλωση εκείνη την ώρα στο ίντερνετ και δεν ήξερε ποιο κουμπί να πατήσει για να του βγάλει το αποτέλεσμα της δήλωσης. Μόλις του εξήγησαν τι να κάνει και πάτησε το κουμπί, ακούστηκαν οι φωνές του από το κινητο : "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! 3000 ΕΥΡΏ;;; ΤΣΙΠΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ" χαχαχαχαχα . Μάγκες, αυτό που λέω είναι εντελώς αληθινό. Αν αντικατοπτρίζει την ελληνική κοινωνία δεν ξέρω και ούτε ξέρω αν είναι απλά η πρώτη αντίδραση μετά το σοκ και θα ακολουθήσει αλλαγή μπροστά στην κάλπη. Ο χρόνος θα δείξει...
μάλλον λίγα του φανήκανε... γιατί αν ισχύσουν οι εξαγγελίες του Τσίπρα αυτός που πληρώνει 3000 συμπληρωματικό φόρο σήμερα θα πληρώνει γύρω στις 7000-8000...
του alexis ομως θα ειναι αντιμνημονιακα
αλλη μάρκα βαζελίνη δηλαδή ????
η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να βγεί ο αντωνάκης ακούει στο όνομα της παράτασης φορολογικών μέχρι τον Ιούλιο....Mην το λες... τεκμήρια. Το μικρότερο εκκαθαριστικό που έχω ακούσει είναι 800.
η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να βγεί ο αντωνάκης ακούει στο όνομα της παράτασης φορολογικών μέχρι τον Ιούλιο....
μετά θα αρχίσει το μέγα κλάμα με αρχηγό τον αντωνάκη.
το καλύτερο θα είναι να δούμε την φάτσα του αριστερού κουβέλη στην κυβέρνηση των ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ