Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Δεν βλέπω να βγαινει πρωτο κομμα

ο Συριζα .Δεν εμπνεει και τόσο .

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

Παρότι συνεργαζεται μαζί τους ο Φωτόπουλος !
:grin: :grin:
H Public Issue είναι η χειρότερη εταιρία. Πάντα βγάζει τα αριστερά κόμματα ενισχυμένα γιατί κάνει το λάθος και παίρνει περισσότερο δείγμα (από ό,τι πρέπει) από την Αθήνα. Μην εμπιστεύεσαι την Public Issue.

Και σου το λέει κάποιος που είναι μέσα στο χώρο.  :sunglasses:
αν το ξερεις σιγουρα οκ.εγω δεν ξερω.παντως ο πανας με την ομαδα του που ποσταρα πανω ειχε πιασει με ακριβεια το ποσοστο την 6 μαιου παρολο που το θεωρουσαν αδυνατο τοτε και ελεγαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση.ελεγε τοτε στον χατζηνικολαου οτι ο κοσμος θα ψηφισει στην καλπη με πολλη οργη και οτι νδ κατω του 20 στο 19 και συριζα δευτερο κομμα ανεβασμενο πολυ.και στις 12 μαιου εβγαζε συριζα αττικη πρωτο κοντα στο 29% και πασοκ κοντα στο 8%.τωρα που εχει το πασοκ στο 15, την νδ στο λιγο μεγαλυτερο απο συριζα(σε ολη την αττικη οχι μονο β αθηνων μην παρεξηγηθω) οι συριζαιοι σε κατι σχολια που ειδα στο διαδυκτιο τον βριζουν οτι ειναι στημενη η δημοσκοπηση η μουφα.θα δειξει δεν ξερω.

Επισκέπτης
Mα σκέψου λίγο. Είναι δυνατόν όλοι να βγάζουν τη ΝΔ πρώτη και η Public Issue να βγάζει πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ με 6 μονάδες? Και στο exit poll έπεσε έξω, αν θυμάμαι καλά έβγαλε το ΚΚΕ πάνω από τον Καμμένο και τη ΔΗΜΑΡ πάνω από τη Χρυσή Αυγή. Για τον πούτσο.  :cheesy:

Επισκέπτης
Ορίστε και η απόδειξη:  :cheesy:

Exit poll Public Issue για τον ΣΚΑΙ

ΝΔ 20,5 – 24,5%

ΣΥΡΙΖΑ 14-18%

ΠΑΣΟΚ 13-17%

ΚΚΕ 7,5-10,5%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 7-10%

Δημοκρατική Αριστερά 6-9%

Χρυσή Αυγή 5-8%

Οικολόγοι Πράσινοι 2-4%

ΛΑΟΣ 2-4%

ΔΗ.ΣΥ. 1-3%

Δράση 1-3%

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.596
Πόντοι
4.615
Δεν βλέπω να βγαινει πρωτο κομμα

ο Συριζα .Δεν εμπνεει και τόσο .
Πολύ πιθανό, μάλλον ξεφούσκωσε το ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι δείχνει τουλάχιστον, και το βλέπω και γύρω μου αυτό. Οπότε, πάνε γερά όλοι με το Σαμαρά!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Προσωπικά, δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, και ούτε και τώρα θα ψηφίσω. Δε συμφωνώ με τα λεγόμενά τους, δεν με πείθουν, θεωρώ ότι είναι ένα άτακτο ασκέρι όπου ο καθένας έχει και ένα βιλαέτι και λέει τα δικά του για κάθε ζήτημα. Από την άλλη πλευρά, δε βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να ψηφίσω ΝΔ: λέει ψέματα σε όλα μήπως γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς και ικανοποιήσει την προσωπική του φιλοδοξία. Και μετά βλέπουμε...... Δυστυχώς, η κατάσταση είναι απολύτως αδιέξοδη, και απορώ με όσους θα ψηφίσουν τον ένα από τους δύο για να αποφύγουν τον άλλο..... Θεωρώ ότι είναι κατάντια η ΝΔ, σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, να είναι η λύση του προβλήματός μας, όταν το ΠΑΣΟΚ κατά βάση και κατά δεύτερον η ΝΔ μας έφεραν μέχρι εδώ... Και σε καμία περίπτωση αυτοί οι δύο δεν έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν κάτι, την 18η θα συνεχίσουμε από εκεί που είμασταν. Ίσως να τους βοηθήσει η Ευρωζώνη και το ΔΝΤ δίνοντας ένα ''κόκκαλο'' του στυλ ''παράταση του χρόνου αποπληρωμής''. Και να το κάνουν σημαία με τη βοήθεια των μηχανισμών προπαγάνδας τους. Το θέμα όμως δεν είναι η προπαγάνδα: το ζητούμενο είναι η τσέπη του καθενός, και το πώς τα καταφέρνει σήμερα. Τι να την κάνω την ''παράταση του χρόνου αποπληρωμής'' όταν εγώ δεν έχω να φάω, είμαι άνεργος και χωρίς καμία ελπίδα; Και τι να τα κάνω τα ''πανηγύρια'' για τη συμμετοχή της χώρας στην Ευρωζώνη όταν γίνω Μπαγκλαντές; και την 18η Ιουνίου, θα υπάρχουν πολλοί ''κοψοχέρηδες'' μάλλον....

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Πάνε γερά με τον Σαμαρά γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα φορολογική δήλωση. Χτες το βράδυ δύο γνωστοί μου λέγανε πώς θα ρίξουν δαγκωτό Τσίπρα μετά τη φορολογική δήλωση. Οι τύποι ήτανε νεοδημοκράτες για χρόνια και στις προηγούμενες είχαν ψηφίσει Καμμένο ο ένας και ΧΑ ο άλλος.Την ώρα μάλιστα που μιλάγαμε πήρε στο κινητό και ένας άλλος τύπος ο οποίος έκανε εκείνη τη δήλωση εκείνη την ώρα στο ίντερνετ και δεν ήξερε ποιο κουμπί να πατήσει για να του βγάλει το αποτέλεσμα της δήλωσης. Μόλις του εξήγησαν τι να κάνει και πάτησε το κουμπί, ακούστηκαν οι φωνές του από το κινητο : "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! 3000 ΕΥΡΏ;;; ΤΣΙΠΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ" χαχαχαχαχα . Μάγκες, αυτό που λέω είναι εντελώς αληθινό. Αν αντικατοπτρίζει την ελληνική κοινωνία δεν ξέρω και ούτε ξέρω αν είναι απλά η πρώτη αντίδραση μετά το σοκ και θα ακολουθήσει αλλαγή μπροστά στην κάλπη. Ο χρόνος θα δείξει...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.410
Πόντοι
786
Πάνε γερά με τον Σαμαρά γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα φορολογική δήλωση. Χτες το βράδυ δύο γνωστοί μου λέγανε πώς θα ρίξουν δαγκωτό Τσίπρα μετά τη φορολογική δήλωση. Οι τύποι ήτανε νεοδημοκράτες για χρόνια και στις προηγούμενες είχαν ψηφίσει Καμμένο ο ένας και ΧΑ ο άλλος.Την ώρα μάλιστα που μιλάγαμε πήρε στο κινητό και ένας άλλος τύπος ο οποίος έκανε εκείνη τη δήλωση εκείνη την ώρα στο ίντερνετ και δεν ήξερε ποιο κουμπί να πατήσει για να του βγάλει το αποτέλεσμα της δήλωσης. Μόλις του εξήγησαν τι να κάνει και πάτησε το κουμπί, ακούστηκαν οι φωνές του από το κινητο : "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! 3000 ΕΥΡΏ;;; ΤΣΙΠΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ" χαχαχαχαχα . Μάγκες, αυτό που λέω είναι εντελώς αληθινό. Αν αντικατοπτρίζει την ελληνική κοινωνία δεν ξέρω και ούτε ξέρω αν είναι απλά η πρώτη αντίδραση μετά το σοκ και θα ακολουθήσει αλλαγή μπροστά στην κάλπη. Ο χρόνος θα δείξει...
Μα γι' αυτό δόθηκε παράταση στις φορολογικές δηλώσεις έως 15/7.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Αυτός θα πρέπει να έχει μεγάλο εισόδημα για να του έλθει το τριχίλιαρο.

Πόσα καθαρίζει το χρόνο;

Είναι οικογενειακό το εισόδημα ή μόνος του το έχει;

Εξακολουθεί να έχει το ίδιο εισόδημα;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Πόσα καθαρίζει το χρόνο;

Mην το λες... τεκμήρια. Το μικρότερο εκκαθαριστικό που έχω ακούσει είναι 800.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.410
Πόντοι
786

Πόσα καθαρίζει το χρόνο;

ναι 22.000 χωρίς εκπτώσεις. Είπαμε ο Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδης, Βενιζέλος, Σαμαράς φορολογούν τον πλούτο.

Todds

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σύντομα θα διαπιστώσουμε ότι η πολιτική ανικανότητα, ο λαϊκισμός και το ψέμα είναι χαρακτηριστικά όλου του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα και όχι μόνο των δύο ως τώρα κομμάτων εξουσίας. Απλά αυτά είχαμε ως τώρα να μας κυβερνάνε και σε αυτούς τα βλέπαμε. Μας περιμένουν πολύ δύσκολες εποχές.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

Πόσα καθαρίζει το χρόνο;

Δεν τον ξέρω τον τύπο. Τον φίλο μου πήρε στο κινητό και μάλλον είναι συνάδελφοι (αστυνομικοί) με εισόδημα από την αστυνομία 22.000-23.000. Εγώ δίπλα ήμουν και άκουγα το δικό μου να του λέει για το κουμπί που πρέπει να πατήσει για να του βγει το ποσό. Μέχρι που άκουσα την αγριοφωνάρα του να λέει αυτά που είπα πιο πριν! χαχαχα Νομίζω όμως ότι ο φίλος μου μου είπε ότι εισπράτει και κάποιο ενοίκιο. Αν έχει και κανένα σπίτι στο χωριό του...καταλαβαίνεις

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Εν τω μεταξύ ξέρεις τους ανθρώπους. Μπορεί να βγάζουν 100.000, να δηλώνουν 25.000 και αν τους έρθει φόρος 500 ευρώ παραπάνω να ξεσηκώνουν τον πλανήτη (βλέπε Lakis 33). Η αλήθεια όμως είναι ότι έχει πέσει μεγάλο γαμήσι στα χαμηλά εισοδήματα των μισθωτών. Κι εγώ δεν έχω ακούσει για εκκαθαριστικό κάτω από 700 ευρώ. Μόνο της πεθεράς μου που παίρνει σύνταξη απορίας 300 και κάτι ευρώ το μήνα και της ήρθε για πρώτη φορά να πληρώσει γύρω στα 50 ευρώ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ποιοι ήταν στη θέση του φραγκούλη από τον 11ο του 2010?

μήπως το πασοκονουδου?

καλημέρα σας!

δηλαδή που το πρόβλημα???

το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και ο προυπολογισμός του εγκεκριμένος από την ΕΕ...

το χρήμα αυτό δεν μπορεί να αποροφηθεί αλλιώς και ο Φραγκούλης λέει μαλακίες... το χρήμα αυτό ΔΕΝ μπορεί να το χρησιμοποιήσει για κάτι άλλο πλήν ίσως αυτού ή παρόμοιας μορφής έργο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μάλλον λίγα του φανήκανε... γιατί αν ισχύσουν οι εξαγγελίες του Τσίπρα αυτός που πληρώνει 3000 συμπληρωματικό φόρο σήμερα θα πληρώνει γύρω στις 7000-8000...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μάλλον λίγα του φανήκανε... γιατί αν ισχύσουν οι εξαγγελίες του Τσίπρα αυτός που πληρώνει 3000 συμπληρωματικό φόρο σήμερα θα πληρώνει γύρω στις 7000-8000...

του alexis ομως θα ειναι αντιμνημονιακα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Mην το λες... τεκμήρια. Το μικρότερο εκκαθαριστικό που έχω ακούσει είναι 800.
η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να βγεί ο αντωνάκης ακούει στο όνομα της παράτασης φορολογικών μέχρι τον Ιούλιο....
μετά  θα αρχίσει το μέγα κλάμα με αρχηγό τον αντωνάκη.  :2funny: :2funny: :2funny:
το καλύτερο θα είναι να δούμε την φάτσα του αριστερού κουβέλη στην κυβέρνηση των ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να βγεί ο αντωνάκης ακούει στο όνομα της παράτασης φορολογικών μέχρι τον Ιούλιο....
μετά  θα αρχίσει το μέγα κλάμα με αρχηγό τον αντωνάκη.  :2funny: :2funny: :2funny:
το καλύτερο θα είναι να δούμε την φάτσα του αριστερού κουβέλη στην κυβέρνηση των ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ρε χαλουμοπαιδο αντρανταχτο επιχειρημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom