Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μωρή ξεβρακοκέφαλη πόρνη, μιλάς κι'εσύ που μέσα στον πάτο σου ανακάλυψαν την χαμένη Ατλαντίδα; :fuck1:
πολλα χαχα χουχου με τον σταματακη βλεπω.... σου εχει φερει σοκολατακια? :2on1:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Εσύ μπορεί να δικαιωθείς σε κανένα φεστιβάλ σεναρίων επιστημονικής φαντασίας.
Εγώ μπορεί να είμαι μαλάκας, φαντασιόπληκτος, καραδεξιός και ό,τι άλλο θες να μου χρεώσεις. Εγώ σου λέω ένα πράγμα. Θυμήσου ότι κάποιος σε αυτό το μπουρδελοσαιτ σου είχε πει 15/5 ότι θα έχουμε στις 18 Ιουνίου αντιμνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα και ότι το φθινόπωρο θα βγούμε από το ευρώ και τους επόμενους μήνες θα γίνει της πουτάνας στην Ελλάδα. Τα γραπτά μένουν.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ρε δεν ειναι αστειο παρτε το αποφαση.  :uglystupid:
τυπε, αμα το δεις σοβαρα το 35% δεν πηγε να ψηφισει και αλλο 35% ψηφισε πασοκ-νδ........

δεν εχει ελπιδα αυτος ο τοπος που λεει και ο περσονας........

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
τελικα δεν ειναι μονος του ο παπατρολης με την παπια. :cheesy: :cheesy:

Κοίτα με το να γράφετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν πείθετε κανένα.

Η ουσιά ειναι οτι η Ελλάδα θα βγεί απο το ΕΥΡΩ μόλις τακτοποιήσουν το θέμα με τα Ευρωομόλογα.
Πιστεύω κάπου στην ανοιξη.
Μέχρι τότε το πιθανότερο με την τρομολαγνεία που υπάρχει να κυβερνήσουν αυτοί που κυβερνούν μέχρι τώρα.
Θα ειναι η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ  η ΔΗΜΑΡ και αν βγεί και κανένας αλλος ,η πάρουν κάποιους απο αλλού με το μέρος τους.
Θα συνεχίσουν την ιδια πολιτική λιτότητας και στο τέλος θα μας πετάξουν και εξω απο το ευρώ.Τότε ποιός νομίζεται οτι θα κυβερνήσει με 45%...ο Μιχαλολιάκος;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν υπαρχουν για μενα σεναριο εξοδου.
Καταρχας ακομα και ο συριζα να βγει πρωτο κομμα, με ποιον θα κανει κυβερνηση? Με το ΚΚΕ η με τον Καμμενο?
Αμα υπαρχει το διλλημα οτι πρεπει να βγει κυβερνηση τοτε ο Καμμενος θα παει φυσικα πισω στον πολιτικο του χωρο.
Αλλα ακομα και να βγει κυβερνηση Συριζα, πιστευω οτι θα περιοριστει μονο στα λογια και θα θελησει να βγει εκτος ευρω.
Οχι αλλη τρομολαγνεια.
Για τις επομενες εκλογες εκει πραγματικα θα τεθει το διλημα για μενα ευρω η οχι.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ μπορεί να είμαι μαλάκας, φαντασιόπληκτος, καραδεξιός και ό,τι άλλο θες να μου χρεώσεις. Εγώ σου λέω ένα πράγμα. Θυμήσου ότι κάποιος σε αυτό το μπουρδελοσαιτ σου είχε πει 15/5 ότι θα έχουμε στις 18 Ιουνίου αντιμνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα και ότι το φθινόπωρο θα βγούμε από το ευρώ και τους επόμενους μήνες θα γίνει της πουτάνας στην Ελλάδα. Τα γραπτά μένουν.

Τα κουκιά για Τσίπρα δεν βγαίνουν ακόμα και τα ΜΜΕ θα βοηθήσουν οσο μπορούν και ο Λαός δεν ειναι ακόμα ετοιμος και τρέφει φρούδες ελπίδες.
Οπως εγραψα και προηγουμένως ο Τσίπρας θα βγεί με τα τσαρούχια στις μεθεπόμενες εκλογές...δεν εχει κανένα λόγο να βιάζεται.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κοίτα με το να γράφετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν πείθετε κανένα.

Η ουσιά ειναι οτι η Ελλάδα θα βγεί απο το ΕΥΡΩ μόλις τακτοποιήσουν το θέμα με τα Ευρωομόλογα.
Πιστεύω κάπου στην ανοιξη.
Μέχρι τότε το πιθανότερο με την τρομολαγνεία που υπάρχει να κυβερνήσουν αυτοί που κυβερνούν μέχρι τώρα.
Θα ειναι η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ  η ΔΗΜΑΡ και αν βγεί και κανένας αλλος ,η πάρουν κάποιους απο αλλού με το μέρος τους.
Θα συνεχίσουν την ιδια πολιτική λιτότητας και στο τέλος θα μας πετάξουν και εξω απο το ευρώ.Τότε ποιός νομίζεται οτι θα κυβερνήσει με 45%...ο Μιχαλολιάκος;
πρωτον εγω δεν εγραψα σεναρια επιστημονικης φαντασιας και δευτερον αν εκλεγει ο συριζα μαζι με καμμενο με αυτα που κηρυσουν παμε σε ατακτη χρεοκοπια πτωχευση του κερατα δηλαδη και ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ.τα υπολοιπα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας...οποτε το διλλημα ειναι η συνεργασια κομματων υπερ ευρωπης η συριζα με καμμενο μαζι.αυτα.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν υπαρχουν για μενα σεναριο εξοδου.
Καταρχας ακομα και ο συριζα να βγει πρωτο κομμα, με ποιον θα κανει κυβερνηση? Με το ΚΚΕ η με τον Καμμενο?
Αμα υπαρχει το διλλημα οτι πρεπει να βγει κυβερνηση τοτε ο Καμμενος θα παει φυσικα πισω στον πολιτικο του χωρο.
Αλλα ακομα και να βγει κυβερνηση Συριζα, πιστευω οτι θα περιοριστει μονο στα λογια και θα θελησει να βγει εκτος ευρω.
Οχι αλλη τρομολαγνεια.
Για τις επομενες εκλογες εκει πραγματικα θα τεθει το διλημα για μενα ευρω η οχι.
Μην εισαι τόσο βέβαιος.Οταν θα εχουν ελαχιστοποιήσει την ζημιά,νομίζω οτι θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά ,πρίν τα ευρωμόλογα,να μας τελειώσουν.
Η κατάσταση που θα ειναι η χώρα σε ενα χρόνο απο τώρα σε τίποτα δεν θα θυμίζει Ευρωπαική ,ουτε κάν του πρώην ανατολικού μπλόκ.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Μου αρέσει που πέσατε μερικοί να με φάτε ότι λέω εξωπραγματικά σενάρια και με ρωτάτε τι πίνω και δε σας δίνω και οι ενστάσεις σας είναι:
-Ο Τσίπρας δε θα κάνει τώρα κυβέρνηση αλλά στις επόμενες εκλογές (δηλαδή του χρόνου)
-Δε θα βγούμε από το ευρώ το φθινόπωρο του 12 αλλά την άνοιξη του 13.
Αυτά τα σενάρια απέχουν παρασάγγας από το δικό μ.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
πρωτον εγω δεν εγραψα σεναρια επιστημονικης φαντασιας και δευτερον αν εκλεγει ο συριζα μαζι με καμμενο με αυτα που κηρυσουν παμε σε ατακτη χρεοκοπια πτωχευση του κερατα δηλαδη και ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ.τα υπολοιπα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας...οποτε το διλλημα ειναι η συνεργασια κομματων υπερ ευρωπης η συριζα με καμμενο μαζι.αυτα.

Το τελευταίο σενάριο που γράφεις δεν ειναι επιστημπνική φαντασία,αλλα ειναι φώσκολος.
Για κανένα σήριαλ καλό ειναι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μην εισαι τόσο βέβαιος.Οταν θα εχουν ελαχιστοποιήσει την ζημιά,νομίζω οτι θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά ,πρίν τα ευρωμόλογα,να μας τελειώσουν.
Η κατάσταση που θα ειναι η χώρα σε ενα χρόνο απο τώρα σε τίποτα δεν θα θυμίζει Ευρωπαική ,ουτε κάν του πρώην ανατολικού μπλόκ.
To ΠΑΣΟΚ έσπασε κάθε ρεκόρ είναι η αλήθεια!!! :sunglasses:

pasok1.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μου αρέσει που πέσατε μερικοί να με φάτε ότι λέω εξωπραγματικά σενάρια και με ρωτάτε τι πίνω και δε σας δίνω και οι ενστάσεις σας είναι:
-Ο Τσίπρας δε θα κάνει τώρα κυβέρνηση αλλά στις επόμενες εκλογές (δηλαδή του χρόνου)
η επομενη κυβερνηση τυπε η θα καταστρεψει την ελλαδα αμεσως η θα εχει οριζοντα τετραετιας με απαιτηση απο ευρωπη.ειπαμε τεραστιο το διλλημα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν μας γαμας ρε τρομολαγνε. Καχεκτυπο του Πρετεντερη.
Νταξει το καταλαβαμε οταν βγουμε απο το ευρω θα ερθει η κολαση στην γη.

ποιο?η συνεργασια τσιπρα-καμμενου? :2funny: :2funny:
Δεν θα γινει αυτο.
Ο καμμενος ανηκει στον πολιτικο χωρο της δεξιας τοσα χρονια. Οταν τεθει σε αυτον το διλλημα για κυβερνηση θα επιλεξει ΝΔ.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ναι γιατί δεν πρόκειτε να κάνει τώρα κανένας Τσίπρας κυβέρνηση.
Αυτοί που το ξεκίνησαν αυτοί θα το πάνε μέχρι το τέλος ...καπίτο.
Μετά θα ερθει ο ερωτας...τόσο απλά.

Και να μην βγούμε απο το ευρώ την ανοιξη,και να κερδίσουν και αλλο χρόνο,αυτος σύμφωνα με το μνημόνιο 2 θα δουλεύει εις βάρος τους.

Γι'αυτό πήγαν να τον κάψουν τώρα.Ειδαν οι ειδικοί αναλυτές τους,αυτό που σου λέω.
Στις επόμενες εκλογές θα ειναι ανετα πλειοψηφία,οτι και να λένε τα παπαγαλάκια,οσο και να κτυπιούνται οι πορδοσάλτες.

Δεν τους εκατσε οσο και να προσπάθησαν και τώρα πάνε στην αγχόνη.Αντε να αντέξουν 1 χρόνο το πολύ...μετά φούντος.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν μας γαμας ρε τρομολαγνε. Καχεκτυπο του Πρετεντερη.
Νταξει το καταλαβαμε οταν βγουμε απο το ευρω θα ερθει η κολαση στην γη.

Δεν θα γινει αυτο.
Ο καμμενος ανηκει στον πολιτικο χωρο της δεξιας τοσα χρονια. Οταν τεθει σε αυτον το διλλημα για κυβερνηση θα επιλεξει ΝΔ.
μαρια δεν ειναι τρομολαγνεια.φυσικα εισαι ηλιθια και δεν μπορεις να το καταλαβεις.στο τελευταιο δες τι ειπε ο καμμενος. :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ο Καμμένος δεν είναι άνθρωπος ιδεολόγος αλλά συμφεροντολόγος. Αυτό που θέλει είναι να πάρει υπουργείο και να βάλει δικούς του στην επιτροπή υδρογονανθράκων όπως φάνηκε και από το non paper που έδωσε στον Παπούλια. Είναι πολύ πιθανότερο να τα κερδίσει αυτά σε μια κυβέρνηση Τσίπρα απ' ότι σε μια κυβέρνηση Σαμαρά. Και εκτός αυτού η διαδρομή που πρέπει να διανύσει για να συγκυβερνήσει με Σαμαρά είναι χαώδης, ενώ στα αντιμνημονιακά είναι πολύ κοντά με τον Τσίπρα. Και προεκλογικά άλλωστε είχε ψηθεί συνεργασία μεταξύ τους (εξ ου οι Τσιπροκαμμένοι).
Τώρα για το αν βγαίνουν τα κουκιά του ΣΥΡΙΖΑ, σας λέω το εξής. Με 26% στον Τσίπρα στις εκλογές του Ιουνίου και με τα ποσοστά που έχουν ΔημΑρ και Καμμένος γίνεται συγκυβέρνηση των 3 με το νόμο Παυλόπουλου. Και σκεφτείτε ότι τότε η πίεση για το σχηματισμό κυβέρνησης θα είναι ασφυκτική. Τώρα παίζανε μακριά γαιδούρα στο Προεδρικό γιατί έχουμε ταμειακά αποθέματα μέχρι τέλος Ιουνίου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Η Ελλάδα ανήκει στο ευρώ αλλά πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις, λένε Μέρκελ-Ολάντ

Πάει.
Μας τέλειωσε και ο Ολάντ....
Όνειρο ήταν και πέρασε.

www.tovima.gr/finance/article/?aid=457818&h1=true]Μνημόνιο με ολίγην από ανάπτυξη θέλουν οι γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες[/url]

Πάει και το SPD.....

Δεν πειράζει. Υπάρχουν οι άλλες δυνάμεις στην Ευρώπη με τις οποίες θα συμμαχήσει ο Αλέξης.
Το πρόβλημα είναι ότι μόνον αυτός τις ξέρει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο Καμμένος δεν είναι άνθρωπος ιδεολόγος αλλά συμφεροντολόγος. Αυτό που θέλει είναι να πάρει υπουργείο και να βάλει δικούς του στην επιτροπή υδρογονανθράκων όπως φάνηκε και από το non paper που έδωσε στον Παπούλια. Είναι πολύ πιθανότερο να τα κερδίσει αυτά σε μια κυβέρνηση Τσίπρα απ' ότι σε μια κυβέρνηση Σαμαρά. Και εκτός αυτού η διαδρομή που πρέπει να διανύσει για να συγκυβερνήσει με Σαμαρά είναι χαώδης, ενώ στα αντιμνημονιακά είναι πολύ κοντά με τον Τσίπρα. Και προεκλογικά άλλωστε είχε ψηθεί συνεργασία μεταξύ τους (εξ ου οι Τσιπροκαμμένοι).
Τώρα για το αν βγαίνουν τα κουκιά του ΣΥΡΙΖΑ, σας λέω το εξής. Με 26% στον Τσίπρα στις εκλογές του Ιουνίου και με τα ποσοστά που έχουν ΔημΑρ και Καμμένος γίνεται συγκυβέρνηση των 3 με το νόμο Παυλόπουλου. Και σκεφτείτε ότι τότε η πίεση για το σχηματισμό κυβέρνησης θα είναι ασφυκτική. Τώρα παίζανε μακριά γαιδούρα στο Προεδρικό γιατί έχουμε ταμειακά αποθέματα μέχρι τέλος Ιουνίου.
Τί είχε κάνει;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
η επομενη κυβερνηση τυπε η θα καταστρεψει την ελλαδα αμεσως η θα εχει οριζοντα τετραετιας με απαιτηση απο ευρωπη.ειπαμε τεραστιο το διλλημα...

Ποιά απαίτηση,κοιμάστε ορθιοι.Καμμία απαίτηση δεν πρόκειται να εχουν μιά και ειναι καθόλα ελεγχόμενοι.Ουτε τα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς πρόκειται να τους σώσουν.
Χρόνο θα κερδίσουν για τα αφεντικά τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom