alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ε ποιους να βαλουν ρε παιδια? Αυτους εχουν.Έτσι ακριβώς. Αν τολμήσουν να κάνουν μαλακία θα τους θάψει η κοινωνία μια και καλή. Εγώ περιμένω στην γωνία.
Ε ποιους να βαλουν ρε παιδια? Αυτους εχουν.Έτσι ακριβώς. Αν τολμήσουν να κάνουν μαλακία θα τους θάψει η κοινωνία μια και καλή. Εγώ περιμένω στην γωνία.
οι πασοκοι βρίσκονται σε αντίστοιχη σύγχιση με την ένωση κέντρου όταν εμφανίστηκε απ το πουθενά ο αντρεας......Ειναι αληθες, οτι για να πούμε οτι θα ανεβει το ΠΑΣΟΚ, πρεπει να βρουμε απο πού θα παρει.
Αυτη τη στιγμη δεν ειμαι σε θεση να διακρινω κατι τετοιο.
Ενας φίλος, μου ελεγε οτι το ΠΑΣΟΚ βρισκεται σε δυναμικη ανοδου, και οτι ο Μπενι το ανεβασε απο το 8 στο 13. Τον κοιταξα με απορια και καταφερα μονο να του πω "ακους τι λες?"
Πλακα πλακα, νομιζω αυτο εκανε.Με σειρά εκλογικού ποσοστού τα έβαλες;;;![]()
οι άλλοι είναι όλοι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
υπάρχιε μια μερίδα ανθρώπων (στην οποία ανήκεις και συ) που λόγω αγκυλώσεων διαφόρων εγκεφαλικών λειτουργιών δε μπορουν να ερμηνεύσουν τις τεράστιες κοινωνικές αλλαγές οι οποίες όταν είναι βίαιες φέρνουν και μεγάλες μεταβολές στην κοινωνικοπολιτική συμεριφορά των κοινωνίών.Το ΠΑΣΟΚ είναι ο ήλιος του πολιτικού συστήματος. Δεν είναι κόμμα, είναι φαινόμενο...3 εκατ. πασόκια χαθήκανε;;; Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι..Όταν οι πασόκοι δ.υ. αντιληφθούν ότι δεν θα πληρωθούν θα αφήσουν τον τσίπρα και τα κουρέματα των στεγαστικών δανείων και θα γυρίσουν σε αυτούς που τους διόρισαν...Άσε που από τους 300 χιλ. της αποχής, το 80% είναι πασόκια...
Εφτακομματική θα είναι και η επόμενη...Το 6 γίνεται 2,8 σε 100 ψηφοφόρους όχι σε 6,5 εκατ.
Ε ναι, μαλλον δεν γινεται.Άντε να το δεχτώ για τον Κουβέλη.
Του Καμμένου το ποσοστό δύσκολο να πάει μια κ έξω από 10 στο 3
πίπεςΣτις γενικόλογες μαλακίες που λες, έχω απαντήσω παραπάνω (πριν γράψεις τις μαλακίες).
Μίλησες για χορήγηση ομολόγων...Για τις φαρμακευτικές λες και τις προμήθειας νοσοκομειακού υλικού;;; Αυτές που δούλευαν με περιθώριο μικτού κέρδους από 300% έως 6000% (τα νούμερα μόνο ενδεικτικά δεν είναι)....
Καλές οι μαλακίες σου αλλά δεν πιάνουν....
το ίδιο λέγατε και για τον τσίπρα που πήγε απ το 5 στο 17.Άντε να το δεχτώ για τον Κουβέλη.
Του Καμμένου το ποσοστό δύσκολο να πάει μια κ έξω από 10 στο 3
εάν κάποιοι λόγω ιδεολογικής κυβοποίησης δε μπορούν να ερμηνεύσουν τέτοια βίαια κοινωνικοπολιτικά φαινόμενα είναι δικό τους ζήτημα.
Ε ναι, μαλλον δεν γινεται.
Να πάρει απο καπου ειναι αδυνατο, ενώ προφανως θα χασει και προς ΝΔ και προς ΣΥΡΙΖΑ.
Προκαλεί εντύπωση βεβαια, οτι ενω το 1977-1981 ηταν το αποτελεσμα μιας μακρας διεργασιας που ξεκινουσε απο το 1963, εδω ολα ξεκινησαν αποτομα και κορυφωθηκαν σε μια διετια.υπάρχιε μια μερίδα ανθρώπων (στην οποία ανήκεις και συ) που λόγω αγκυλώσεων διαφόρων εγκεφαλικών λειτουργιών δε μπορουν να ερμηνεύσουν τις τεράστιες κοινωνικές αλλαγές οι οποίες όταν είναι βίαιες φέρνουν και μεγάλες μεταβολές στην κοινωνικοπολιτική συμεριφορά των κοινωνίών.
το ότι 2 κόμματα κατάφεραν μέσα σε 2 χρόνια να χάσουν αθροιστικά το 65% των ποσοστών που διατηρούσαν για 35 συναπτά έτη σημαίνει απλά ότι κοινωνικά υπάρχει ριζική αποδόμηση των γνωστών δομών που μέχρι τώρα γνωρίζαμε.
τώρα.
εάν κάποιοι λόγω ιδεολογικής κυβοποίησης δε μπορούν να ερμηνεύσουν τέτοια βίαια κοινωνικοπολιτικά φαινόμενα είναι δικό τους ζήτημα.
Ε ποιους να βαλουν ρε παιδια? Αυτους εχουν.
Δεν νομιζω.Και προς Χ.Α
Πού να τους βάλουν και να εκλεγουν βρε φιλε μου?Ο λαός ειπε όχι προσφάτως σε Ρέππα, Παπακωνσταντίνου, Ραγκούση, Διαμαντοπούλου, Μιλένα, Ευθυμίου κτλ-κτλ και θα μας τους φορέσει ο Βενιζέλος ετσιθελικά? Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.
είσαι λάθοςΠροβλεψεις θα κανω τον Ιούνιο.
Για την ωρα σου ειπα. Βλεπω μονο μια αμυδρη ταση επανασυσπειρωσης προς ΝΔ ψηφοφορων Καμμενου και Χ.Α.
Επίσης βλεπω ανετη εισοδο στη βουλη Ντορας-Μάνου αγκαζέ και εξαφανιση ΛΑΟΣ.
Και βέβαιη πτώση Κουβέλη. Μέχρι και σε σημείο να κινδυνεψει η εισοδος στη Βουλη.
Μεχρι εκει για τωρα. Θα δουμε.
Δεν νομιζω.
Καμμία. Ο Σύριζα θα εξαφανίσει κάθε άλλο αριστερό/στικο/οικολογικό/εναλλακτικό/δεν πληρώνω κτλ
Πού να τους βάλουν και να εκλεγουν βρε φιλε μου?
Στην Αττικη συνολικα, 5 βουλευτες θα βγαλει το ΠΑΣΟΚ. Οποιους και να βαλει, παλι καποιοι δεν θα βγουν.
ακριβως.ετσι ειναι.;)Δεν ισχύει.
Ιδιαίτερα για Ανταρσύα και ως ένα βαθμό για Οικολόγους.
αιντε να σας μάθω και ορισμένα πράγματα στην πολιτική στατιστική αναλυση.Ε ναι, μαλλον δεν γινεται.
Να πάρει απο καπου ειναι αδυνατο, ενώ προφανως θα χασει και προς ΝΔ και προς ΣΥΡΙΖΑ.