Νέα

Έκκληση για αυτόπτη μάρτυρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,16 MAΡTIOU 2008, ΣΤΙΣ 14:15 ΕΓΙΝΕ ENA ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ.  ΤΟ ΠΑΙΔΙ (23 ETWN) ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΑΥΡΗ ΜΗΧΑΝΗ DUCATTI KAI ΦΟΡΟΥΣΕ MAΥΡO ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ (ΜΗΧΑΝΗΣ). ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΤΟΥΝΕΛ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ.  ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΤΕ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ  Ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ (ΠΡΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ή ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΕΙΛ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Ή ΕΛΑΤΕ ΣΕ > ΕΠΑΦΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ .  adaktilidis@gmail.com  kallia_mich@hotmail.com  l.brousalis@gmail.com  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ.

Επισκέπτης
sorry για τα κεφαλαια, το ξερω οτι απαγορευεται απο τους κανονες του site αλλα το ποσταρω οπως μου ηρθε με mail...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Εφυγε ηδη Ιουλια...
  Μακαρι να βγει ακρη,κριμα το παληκαρι..

Επισκέπτης
Κριμα το παληκαρι δε λες τιποτα.... :(

Επισκέπτης
Τωρα καταλβα τι μου γραψες... sorry αλλα δεν ειμαι στα καλα μου σημερα. ευχαριστω για τη βοηθεια

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μισο λεπτο μπερδευτηκα, το παιδι που σκοτωθηκε ηταν γνωστος σου, η προωθεις email που σου στειλανε?

Επισκέπτης
Ηταν ξαδελφος συναδελφου. Δεν ειχαμε κανει παρεα με το παιδι αλλα ειχε ερθει κανα δυο φορες στο γραφειο...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τόσες κάμερες στην Αττική οδό δεν είδαν τπτ????

Επισκέπτης
Υποτιθεται ότι το ψαχνει η Τροχαια και ότι θα ζηταγαν τις κασετες απο το τουνελ. Η οικογενεια θα παει αυριο στα γραφεια της Αττικης Οδου για να τις ζητησει ηιδια (με δικηγορο φυσικα)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Εφόσον πάρουν τις κάμερες τότε η σύλληψη του δολοφόνου είναι θέμα ωρών.

Επισκέπτης
Δυστυχως εχουν ηδη περασει μερες και τιποτα... Αλλωστε δεν ειναι σιγουρο οτι εγινε μεσα στο τουνελ. Το παληκαρι βρεθηκε δεκαδες μετρα μακρια (δε θες να ξερεις...) οποτε αν εγινε εξω, καμερες δεν υπάρχουν. Ασε που και αυτες που υπάρχουν συνηθως δεν καταγραφουν. Τις εχουν για τη διαχειρηση της κυκλοφοριας. Anyway, θα δειξει... Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι χρησιμη...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Το παιδι πως επαθε το ατυχημα ; Τον χτυπησε αυτοκινητο και τον εγκατελειψε ; Δεν το προσεξα να το γραφετε  :-

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Από ότι κατάλαβα Boido....κανένας δεν ξέρει πως ακριβώς έγινε.

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
110
Πόντοι
1
οντως? υπαρχουν στοιχεια οτι τον χτυπησε αλλος ή τρακαρε μονος? παντως η Α.Ο. ειναι γεματη καμερες... ακρη θα βγει..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Δυστυχώς το mail που σου ήρθε είναι μαλλον hoax, δηλαδή μούφα. Τα τηλέφωνα που έχουν στο mail είναι κλειστά μονίμως απ ότι έμαθα.

Επισκέπτης
Μουφα δεν ειναι σιγουρα το περιστατικο, γιατι προκειται για συγγενη συναδελφου (που μου στειλε και το mail).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom