Νέα

Εκαθαριστικό εφορίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
συναγωνιστες γνωριζει κανεις τι χρειαζετε για να παρουμε εκαθαριστικο εφοριας ? στο taxisnet δεν εβγαλα ακρη με τιποτα,εβαζα αφμ αλλα δεν γινοταν τιποτα.πηγα στην δου(εφορια) και μου ειπαν οτι πρεπει να προσκομισω τα δικαιολογητικα. ποια ειναι αυτα ???? στην εφορια δεν ηξεραν,μου ελεγαν ρωτα τον λογιστη. γνωριζει κανεις ??? εχει μεγαλη διαδικασια ?? ποσες μερες αφου καταθεσεις τα χαρτια σου βγενει το εκαθαριστικο ????
ευχαριστω για τις απαντισεις σας συναγωνιστες !!

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
το εκκαθαριστικο ηταν εγγραφο που σου ερχοταν με ταχυδρομειο στο σπιτι, ενα διαστημα μετα την καταθεση της φορ ενημεροτητας σου. Αλλα φετος το ανεβαζουν στο taxiςnet. Αν και ειχαν ενημερωσει οτι θα καθυστερουσαν να βγουν φετος αποκλειεται να μην εχει βγει τωρα! Πρεπει να υπαρχει στο προσωπικο σου λογαριασμο σου και οχι στη κοινη ιστιοσελιδα του taxisnet, δεν νομιζω μονο με το αφμ σου μπορεις να μπεις σε αρχειο των εκκαθαριστικων! Αυτο γινεται για να εκτυπωσεις σημα αυτοκινητου κτλ....για την εφορια που αναφερες, επεσες σε μ****α υπαλληλο απλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
συναγωνιστες γνωριζει κανεις τι χρειαζετε για να παρουμε εκαθαριστικο εφοριας ? στο taxisnet δεν εβγαλα ακρη με τιποτα,εβαζα αφμ αλλα δεν γινοταν τιποτα.πηγα στην δου(εφορια) και μου ειπαν οτι πρεπει να προσκομισω τα δικαιολογητικα. ποια ειναι αυτα ???? στην εφορια δεν ηξεραν,μου ελεγαν ρωτα τον λογιστη. γνωριζει κανεις ??? εχει μεγαλη διαδικασια ?? ποσες μερες αφου καταθεσεις τα χαρτια σου βγενει το εκαθαριστικο ????
ευχαριστω για τις απαντισεις σας συναγωνιστες !!
Τύπε, εισαι σιγουρος οτι εννοεις εκκαθαριστικό εφοριας ή μηπως αναφερεσαι σε φορολογικη ενημεροτητα?
Αν εκανες τη δηλωση σου, θα σου ερθει το εκκαθαριστικο με το ταχυδρομειο.
Προφανως μπορεις να μπεις στο TAXIS εφόσον την εκανες ηλεκτρονικά, και να βγαλεις απευθειας το εκκαθαριστικο, αλλά αν το θελεις για τραπεζα δεν το δεχονται απο εκτυπωση του υπολογιστη και θελουν το πρωτοτυπο που θα σου στειλουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πώς ειναι δυνατον ομως να λες οτι πηγες στην Εφορια, και σου ειπαν οτι θελουμε...δικαιολογητικα για το εκκαθαριστικο?
Κατι δεν μου κολλαει.

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
παντως ταχυδρομικα εμενα δεν εχει ερθει τουλαχιστον ακομα! για την τραπεζα δεν το ηξερα οτι δεν θα δεχτει το εκτυπωμενο, θατοχω το νου μου. thanks alex 71

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
παντως ταχυδρομικα εμενα δεν εχει ερθει τουλαχιστον ακομα! για την τραπεζα δεν το ηξερα οτι δεν θα δεχτει το εκτυπωμενο, θατοχω το νου μου. thanks alex 71

Ουτε εμενα μου εχει ερθει ακομα γαμω το σπιτακι τους , και ειναι και πιστωτικο  :2on1: :2on1: :2on1:

Αυριο παω εφορια και θα γινει μεγαλο γλεντι , αν δεν βρω ακρη παω Στουρναρα και θα τα παρω δανεικα και οταν ερθει το εκκαθαριστικό του τα δινω πισω

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
κανω κανονικα τις φορολογικες μου υποχρεωσεις καθε χρονο. πηγα στην εφορια και τις λεω οτι θελω εκαθαριστικο. μου λεει οναμετεπωνυμο και αφμ. της τα λεω. με βλεπει μεσα στο υπολογιστη. και μου λεει δεν εχετε προσκομισει τα χαρτια.και τις λεω ποια χαρτια ? και δεν ηξερε και μου λεει μηληστε με τον λογιστη σας. τι να κανω ???? ενα απλο εκαθαριστικο θελω να βγαλω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ουτε εμενα μου εχει ερθει ακομα γαμω το σπιτακι τους , και ειναι και πιστωτικο  :2on1: :2on1: :2on1:

Αυριο παω εφορια και θα γινει μεγαλο γλεντι , αν δεν βρω ακρη παω Στουρναρα και θα τα παρω δανεικα και οταν ερθει το εκκαθαριστικό του τα δινω πισω
Πιστωτικο? Καλο Φεβρουαριο και ΑΝ.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Άσε, είναι κυριολεκτικά μαλάκες στις εφορίες! Το αποκορύφωμα της γραφειοκρατίας!

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
στο taxisnet εαν ξεχασεις το username τοτε τι μπορεις να κανεις ? ειναι μεγαλη διαδικασια ? τον κλειδαριθμο τον εχω.

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
οταν πας να παρεις κατι απο την εφορια δεν υπαρχει "τα ταδε χαρτια φερε" παει με το ονομα και το αφμ απλα αρα ταυτοτητα θελεις. Εκτος αμα δεν εχεις κανει εσυ την καταθεση χαρτιων και δεν εισαι στο συστημα. το οποιο θα στο πει επι τουτου! επεσες σε μαλακισμενη/μαλακισμενο υπαλληλο

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
μια και το εφερε η κουβεντα για τραπεζο χαρτουρα, αν και εκτος λοιπων
μπουρδελοθεματων. Δανεια πλεον, τα καταναλωτικα που λεγαμε, δινουν οι τραπεζες???
τις ταξεως των 8-10,000 ευρω???

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
στο taxisnet εαν ξεχασεις το username τοτε τι μπορεις να κανεις ? ειναι μεγαλη διαδικασια ? τον κλειδαριθμο τον εχω.
Αν δεν κανω λαθος πανω στο χαρτι φαινεται το username σου. αν οχι ψαξε στα mail επιβεβαιωσης που σου εστειλε η εφορια μεσω gsis.
Οσον αφορα το εκκαθαριστικο σου και αφου σου ζητησαν τα δικαιολογητικα εννουν οσα στοιχεια ελαβες υπ οψιν σου για να βαλεις τα νουμερακια που δηλωσες. Κατα κυριο λογο βεβαιωσεις παρακρατησης φορου και αποδειξεις ιατρων κλπ. Ειναι απαραιτητη διαδικασια ειδικα αν εισαι πιστωτικος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
μια και το εφερε η κουβεντα για τραπεζο χαρτουρα, αν και εκτος λοιπων
μπουρδελοθεματων. Δανεια πλεον, τα καταναλωτικα που λεγαμε, δινουν οι τραπεζες???
τις ταξεως των 8-10,000 ευρω???

τελος αυτα τυπε ...ειδικα τα καταναλωτικα ...οποιος προλαβε προλαβε ...
Αυτα τα καταναλωτικα δανεια πρεπει να γραφτουν στην ιστορια ...

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Αν δεν κανω λαθος πανω στο χαρτι φαινεται το username σου. αν οχι ψαξε στα mail επιβεβαιωσης που σου εστειλε η εφορια μεσω gsis.
Οσον αφορα το εκκαθαριστικο σου και αφου σου ζητησαν τα δικαιολογητικα εννουν οσα στοιχεια ελαβες υπ οψιν σου για να βαλεις τα νουμερακια που δηλωσες. Κατα κυριο λογο βεβαιωσεις παρακρατησης φορου και αποδειξεις ιατρων κλπ. Ειναι απαραιτητη διαδικασια ειδικα αν εισαι πιστωτικος.
δεν γραφει username .τα αλλα γραφει κλειδαριθμο και τα λοιπα. την αιτηση εγγραφης μου την ειχε κανει ο λογιστης μου,εγω δεν εχω παρει τιποτα σε κανενα e-mail.λογικα εαν παω στην εφορια ή στον λογιστη μπορω να μου δωσουν username ?

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τελος αυτα τυπε ...ειδικα τα καταναλωτικα ...οποιος προλαβε προλαβε ...
Αυτα τα καταναλωτικα δανεια πρεπει να γραφτουν στην ιστορια ...
σοβαρα τυπε ? τιποτα απολυτως ??? ουτε τα μισα που αναφερει ο συναγωνιστης πιο πανω ???

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
δεν γραφει username .τα αλλα γραφει κλειδαριθμο και τα λοιπα. την αιτηση εγγραφης μου την ειχε κανει ο λογιστης μου,εγω δεν εχω παρει τιποτα σε κανενα e-mail.λογικα εαν παω στην εφορια ή στον λογιστη μπορω να μου δωσουν username ?
Εμ τι καθεσε? ο λογιστης σου σιγουρα 8α εχει το username σου αλλα θα σε κατατοπισει και τι ακριβως πρεπει να δειξεις στον υπαλληλο της εφοριας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
σοβαρα τυπε ? τιποτα απολυτως ??? ουτε τα μισα που αναφερει ο συναγωνιστης πιο πανω ???

Καταναλωτικα ξεχνα τα , αν θες να σου φυγει η απορια τραβα σε μια τραπεζα να κανεις μια ερωτηση ετσι για πλακα να δεις πως θα σε κοιτανε .Πρεπει να εχουν σταματησει και γενικα σαν προιον τραπεζης

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
 Συμφωνω μαζι σου εν μερει. Τα οργια με τα δανεια τα ξερουμε ολοι μας
αλλα αναφερομαι σε ποσα στα λογικα ορια που δινονταν βαση εκκαθαριστικου.
 Βασικα αυτη θαταν η 2η ερωτηση μου, αμα πλεον ζητανε εκκαθαριστικο για ενα'
τετοιο δανειο.
 Στην ιστορια πρεπει να μπουν τα εορτοδανεια με 25% τοκο, τα γαμοδανεια με 30%,
τα δανεια για οικια 200-300 χιλιαδων ευρω που τα επερναν ανθρωποι των 1000 ευρω μισθο
που χωρις να σκεφτουν τα χρεωνοντουσαν λες και ειχαν κανει συμβολαιο με το θεο οτι
για τα επομενα 30 χρονια θα εισπρατουν.
 εγω αναφερομαι σε ενα ποσο που χρειαζομαι και μπορω να το δωσψ πισω σε εα ευλογο διαστημα
με ενα λογικο μηνιαιο μισθο, μην ξεχνας το πρασινο δανειο τοσο δινει περιπου 12 χιλιαρικα  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom