argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
Oi τυποι αυτοι ειναι νεκροι απλως δεν εχει βγει ακομα η μυρωδια ...
ετσι λενε τους ιαπωνες που δεν βγαινουν απο το σπιτι τους ειναι ατομα ενηλικα που ζουν μεσα στο σπιτι τους δεν βγαινουν ποτε οτι κανουν εργασια,ψωνια κλπ το κανουν απο το ιντερνετ η ζωη τους ολη δεν εχει επαφη με αλλο ατομο
Oi τυποι αυτοι ειναι νεκροι απλως δεν εχει βγει ακομα η μυρωδια ...
Εγώ πάντως θεωρώ ότι την δύναμη της εξάπλωσης διαφόρων τύπων μόδας συμπεριλαμβανομένης και της κοινωνικής, την έχει η Αμερική, με την διαφήμιση που κάνει στο νετ και στην τιβι μέσω καλλιτεχνών και γενικά διάσημων προσωπικοτήτων.
Εγώ πάντως θεωρώ ότι την δύναμη της εξάπλωσης διαφόρων τύπων μόδας συμπεριλαμβανομένης και της κοινωνικής, την έχει η Αμερική, με την διαφήμιση που κάνει στο νετ και στην τιβι μέσω καλλιτεχνών και γενικά διάσημων προσωπικοτήτων.
Λογικα ολοι οι ελληνες χικομορι ειναι μελη του bou τυποι
Τι είναι το χικικομόρι?
Τι είναι το χικικομόρι?
η αίρεση του sadman τύπε
[/quote]ετσι λενε τους ιαπωνες που δεν βγαινουν απο το σπιτι τους ειναι ατομα ενηλικα που ζουν μεσα στο σπιτι τους δεν βγαινουν ποτε οτι κανουν εργασια,ψωνια κλπ το κανουν απο το ιντερνετ η ζωη τους ολη δεν εχει επαφη με αλλο ατομο
φιλε ενα παιδι απο τη γειτονια μας φτανει 35 κ ειναι σε τετοια φαση ακριβως,ο ξαδερφος του π ειναι εξωτερικο κ εχει κ παιδι μ ειπε αν πας εκει στη γειτονια μας στο σπιτι του καθε βραδυ κατα τις 9.30 βγαινει εξω περπαταει στην αυλη 10 λεπτα κ μετα παλι μεσα στο σπιτι :S :S :S :S
Εσύ τύπε είσαι απλά λίγο φιρφιρίκος όχι όμως ψυχάκιας :S Αυτοί που λέει ο τύπος έχουν πρόβλημα αλλά δε το αναγνωρίζουν :SΔυστυχως ειμαι...
Δυστυχως ειμαι...
[/quote]Τι είναι το χικικομόρι?
η αίρεση του sadman τύπε