Εχω ψάξει το θέμα για 1-2 συγκεκριμένες περιπτώσεις αν κάποιος άλλος μπορεί να δώσει εξτρα πληροφορία θα το ήθελα πραγματικά. Θέλουμε να φέρουμε στη χώρα μαζί με ένα γνωστό για αρκετό καιρό (άνω του 3μήνου που δικαιούνται τουριστικά) κοπέλες από χώρες εκτός ΕΕ. Ξέρω ότι μπορεί να γίνει για σπουδές (θέλει απολυτήριο και αποδοχή τουλάχιστον σε ΙΕΚ), εργασία (θέλει εγγυητική στο ΤΠΔ), υγεία (τρέχα γύρευε), πολιτικούς λόγους (δεν υπάρχει περίπτωση) ή ανθρωπιστικούς όγους (ως θύμα εμπορίας ανθρώπων, τι να δηλώσει δηλαδή...).
Ξέρετε μήπως αν υπάρχει τρόπος στην περίπτωση σπουδών να βρεθεί άκρη με ΙΕΚ χωρίς να χρειάζεται εγγύηση τρίτου προσώπου? Αυτή την απορία έχω και δεν βρήκαμε άκρη σε δημοσιες υπηρεσίες μας λένε να απευθυνθούμε στο αλλοδαπών του ΥΔΤάξεως. ΕΠίσης αν κάποια έχει απελαθεί λόγω παράνομης εισόδου μπορεί να έλθει νόμιμα μόνο μετά τη διορία απέλασης ή και νωρίτερα?
Ξέρετε μήπως αν υπάρχει τρόπος στην περίπτωση σπουδών να βρεθεί άκρη με ΙΕΚ χωρίς να χρειάζεται εγγύηση τρίτου προσώπου? Αυτή την απορία έχω και δεν βρήκαμε άκρη σε δημοσιες υπηρεσίες μας λένε να απευθυνθούμε στο αλλοδαπών του ΥΔΤάξεως. ΕΠίσης αν κάποια έχει απελαθεί λόγω παράνομης εισόδου μπορεί να έλθει νόμιμα μόνο μετά τη διορία απέλασης ή και νωρίτερα?