Νέα

Εισφορές σε ΟΑΕΕ-Ξέρεις από ΤΕΒΕ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepe_le_pew
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 889
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  C'etait 2006 οταν απαφισα να "ανοιξω εμπορικο καταστημαν για να μεγαλουργησω" και γραφτηκα στο ΤΑΕ. Apres 6  mois τα ταμεια εννοποιηθηκαν και αλλαξαν ονομα (mais pas νοοτροπια) σε ΟΑΕΕ και αρχισα να πληρωνω στο διμηνο ενα κουφο ποσο των 577€. Γωτω ξανα γωτω    αλλα la mademoiselle μου ελεγε "μια χαρα πληρωνετε". το ψαχνω και ανακαλυπτω οτι ειμαι στην κλαση Π04 και οχι στην Πο1 ως καινουγιός ελ επαγγελματίας!!

ξαναρωτω και μουλένε οτι ΟΛΟΙ οι πρωην ΤΑΕ μπηκάν στην ΠΟ4 (pourquoi?? καμια απαντηση)

Τελικα αφου εβαλα les luneetes de soleil (γυαλια ηλίου) πμηκα στο www.tebe.gr]www.tebe.gr[/url]

και συγκεκριμενα και ειδα οτι απο 209 που θα επρεπε να πληρωνω πληρωνω 288€ (c'est beaucoup l'argent).

Υπαρχει εδω μεσα κανας χριστιανος που από ΤΑΕ να τον εβαλαν στον ΟΑΕΕ??

Αν ναι σε ποια ασφαληστική κατηγογια ειναι και μετα απο ποσα χγονια

Merci

URL]]

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Τα φοροτεχνικά είναι το σπεσιάλ του καταστήματος. Δώσε μας λίγο χρόνο να το ψάξουμε και να σου απαντήσουμε  :rockon: :rockon: :rockon: :think: :think: :think: :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τα φοροτεχνικά είναι το σπεσιάλ του καταστήματος. Δώσε μας λίγο χρόνο να το ψάξουμε και να σου απαντήσουμε  :rockon: :rockon: :rockon: :think: :think: :think: :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εγω παντως σαν κανουριος ελ.επαγγελματιας πληρωνω  σχεδον 1 χρονο και 3 μηνες πληρωνω 317 το διμηνο στον ΟΑΕΕ :jerking:

OP
OP
P

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Je ne cherche pas για φοροτεχνη γιατι με εχουν κανει brulee αυτοι (κοινως με καψανε) mais ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ commercial (εμπορο) που ειμαι βεβαιος οτι απο την πολυ δουλεια που εχει θα ειναι σε καποιο φορουμ!!!!

@disco εγω ελ επ απο το 2006 στο Ικα απο πριν το 1993 το Διμηνο πληρωνω [size=14pt]577€[/size]  εσυ καλα πληρωνεις κοιτα και την αποδειξη να δεις σε ποια κατηγορία ανηκεις

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μαγκα μου καλως ηλθες στο αθανατο Ελληνικο δημοσιο. Εγω εχω χασει ρυθμιση που εκανα στο ΤΑΕ γιατι δεν μου εστειλαν το χαρτι να πληρωσω. Οταν πηγα απο μονος μου να πληρωσω μου ειπαν οτι χωρις το χαρτι δεν γινεται και οταν περασε η προθεσμια απλα μου εστειλαν ενα χαρτι οτι χαθηκε η ρυθμιση. Για αυτο τους γραφεις στα αρχιδια σου, κλεβεις και εσυ απο οπου μπορεις (αποδειξεις κλπ) και ετσι μονο επιβιωνεις σε αυτο το μπουρδελοκρατος. Πιστευω οτι το ονομα του site αναφερεται πρωταρχικως σε ολο το ελληνικο κρατος και τις υπηρεσιες του.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
σωστος  πολυ σωστος και πανεξυπνος !!!!!
μπηκες στο σωστο μερος..................
εδω θα ενημερωθεις λεπτομερεστατα και με ακριβεια σε οτι αφορα τα μπουρδελα..........
εδω μεσα υπαρχουν οι ηδημονεστεροι των ηδημονεστερων σε καθε ειδος μπουρδελου .
μονο που για το μπουρδελο που ρωτας εκει μεσα δεν υπαρχουνε πουτανες μονο τσατσαδες και νταβατζηδες ........ οι πουτανες ειμαστε εμεις .........
οποτε φατον και μη ρωτας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom