Νέα

εισαι γκομενα και θες να βγαλεις ενα χαρτζιλικι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
καλημερα σας κυριες!για τους δικους μου λογους εχω καταληξει στο αθλημα του cybersex και δινω και μικρα "δωρακια"σε κυριες και δεσποινιδες.αλλα δεν γουσταρω επαγγελματιες.οποια γουσταρει ας στειλει μυνημα.τα δωρακια τα στελνω με λογαριασμο pay pal η με οποιο αλλο τροπο θελετε και εννοειται προκαταβολικα.για περαιτερω λεπτομερειες επικοινωνια με π.μ

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
καλημερα σας κυριες!για τους δικους μου λογους εχω καταληξει στο αθλημα του cybersex και δινω και μικρα "δωρακια"σε κυριες και δεσποινιδες.αλλα δεν γουσταρω επαγγελματιες.οποια γουσταρει ας στειλει μυνημα.τα δωρακια τα στελνω με λογαριασμο pay pal η με οποιο αλλο τροπο θελετε και εννοειται προκαταβολικα.για περαιτερω λεπτομερειες επικοινωνια με π.μ

Ακριβώς στα μέτρα σου.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

τίγκα στις κυρίες και στις δεσποινίδες το bourdela.com

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom