Νέα

Ειρήνη Μουρτζούκου: ψυχοπαθής φόνισσα μωρών ή θύμα τρομερών συμπτώσεων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cost2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είναι ένοχη η αθώα

• Ένοχη

Ψήφοι: 36 90,0%
  • Αθώα

Ψήφοι: 4 10,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.004
Πόντοι
3.556

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.034
Πόντοι
1.346
Η "δημοκρατία" της ντούντας έχει και τέτοια ειδεχθέστατα γεγονότα. Αν υπήρχε η θανατική ποινή τουλάχιστον να μην την πληρώνουμε σε φυλακές κλπ

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.921
Πόντοι
2.356
μη κρινεις απο την εμφανιση λενε αλλα λυπαμαι ειμαι αρνητικα προκατειλλημενος και μονο απο αυτο...

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.149
Πόντοι
446
Άκυρο με το θέμα, αλλά ρε μάγκες οι λεσβίες δηλαδή αρέσκονται στο να είναι σαν 15χρονα αγοράκια; Και οι άλλες που γαμιονται μαζί τους, έλκονται από την εμφάνιση μιας γυναίκας που είναι σαν έφηβο αγοράκι; Υποτίθεται οι λεσβίες θα έπρεπε να έλκονται από την θηλυκότητα, όπως κάτι δροσεροί που μόλις δουν αρρενωπους αντράκλες βαράει παλαμάκια το κωλαντερο τους.

Πλέον πιστεύω πως οι γυναίκες γίνονται λεσβίες από κόμπλεξ και μόνο, σε αντίθεση με τους αντρες που γίνονται μπουστηδες γιατί όντως γουστάρουν αντρίλα

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
1.975
Πόντοι
216
Δυστυχώς η κοπέλα είναι ψυχικά διαταραγμένη...Έχει ένα δίκαιο με το μέρος της λόγω των βασάνων που πέρασε από μικρή ηλικία αλλά είναι μικρό...

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
1.975
Πόντοι
216
Άκυρο με το θέμα, αλλά ρε μάγκες οι λεσβίες δηλαδή αρέσκονται στο να είναι σαν 15χρονα αγοράκια; Και οι άλλες που γαμιονται μαζί τους, έλκονται από την εμφάνιση μιας γυναίκας που είναι σαν έφηβο αγοράκι; Υποτίθεται οι λεσβίες θα έπρεπε να έλκονται από την θηλυκότητα, όπως κάτι δροσεροί που μόλις δουν αρρενωπους αντράκλες βαράει παλαμάκια το κωλαντερο τους.

Πλέον πιστεύω πως οι γυναίκες γίνονται λεσβίες από κόμπλεξ και μόνο, σε αντίθεση με τους αντρες που γίνονται μπουστηδες γιατί όντως γουστάρουν αντρίλα
Η Μουρτζούκου προφανώς και είναι ανδρική λεσβία αυτό που στα Αγγλικά λέγεται ως butch ή στην εδώ αργκό Τζιβιτζιλού.Βέβαια δεν είναι και καμμιά νταρντάνα αλλά έχει επικρατήσει σε αυτήν ο ανδρικός τύπος.
Αυτό που εμένα μου έχει κάνει εντύπωση είναι η τωρινή της γκόμενα,μία τυπισσα που είχε κάνει παιδί (τον παναγιωτάκη,το παιδί που έχει πεθάνει προσφατα) με τον σύζυγο της,χωρίσανε και μετά τα έφτιαξε με την λεσβία Μουρτζούκου.
Την είδα πλάτη σε ένα στιγμιότυπο στο Φως στο Τουνελ και είχε μακρύ μαλλί σαν τζίβα με το μισό κεφάλι κουρεμένο γουλί.Έμοιαζε το κεφαλι της με την τέως πορνοστάρ Ρέϊτσελ Μαντόρι Rachael Madori
Τώρα,τι σοϊ άτομο είναι αυτό,δεν ξέρω,Είναι αμφιφυλόφιλη,είναι μία ακόμα που από κανονική έγινε λεσβία όπως γίνεται στις Αμερικανικές φυλακές ή και αυτή είναι ψυχολογικά ανισόρροπη?!

OP
OP
cost2001

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.004
Πόντοι
3.556
Η Μουρτζούκου προφανώς και είναι ανδρική λεσβία αυτό που στα Αγγλικά λέγεται ως butch ή στην εδώ αργκό Τζιβιτζιλού.Βέβαια δεν είναι και καμμιά νταρντάνα αλλά έχει επικρατήσει σε αυτήν ο ανδρικός τύπος.
Αυτό που εμένα μου έχει κάνει εντύπωση είναι η τωρινή της γκόμενα,μία τυπισσα που είχε κάνει παιδί (τον παναγιωτάκη,το παιδί που έχει πεθάνει προσφατα) με τον σύζυγο της,χωρίσανε και μετά τα έφτιαξε με την λεσβία Μουρτζούκου.
Την είδα πλάτη σε ένα στιγμιότυπο στο Φως στο Τουνελ και είχε μακρύ μαλλί σαν τζίβα με το μισό κεφάλι κουρεμένο γουλί.Έμοιαζε το κεφαλι της με την τέως πορνοστάρ Ρέϊτσελ Μαντόρι Rachael Madori
Τώρα,τι σοϊ άτομο είναι αυτό,δεν ξέρω,Είναι αμφιφυλόφιλη,είναι μία ακόμα που από κανονική έγινε λεσβία όπως γίνεται στις Αμερικανικές φυλακές ή και αυτή είναι ψυχολογικά ανισόρροπη?!
Βίος και πολιτεία είναι όλοι αυτοί τύπε, ο πατριός ότι έβλεπε να έχει μουνι το γαμουσε και το γκαστρωνε

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.286
Πόντοι
2.836
Αν αποδειχθεί και αυτή ένοχη θα είναι άλλο ένα συγκλονιστικό περιστατικό μετά την πισπιρίγκου. Τί κόσμος υπάρχει ρε γμτ, να σκοτώνονται έτσι μωρά παιδιά, είναι πολύ άρρωστο ρε πούστη μου.

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
875
Πόντοι
81
Για νομο Ηλειας αυτα ειναι συνηθησμενα. Εκει ηταν και ο γυφτος που σκοτωσε την ανηψια του πριν μερικους μηνες γιατι δεν του εκατσε το μιικρο κι εκει εχουν γινει και γινονται πολλα. Εχουν παραδοση απο τη δεκαετια του '80 με τα Δουνεικα.
Εκει πας να ζητησεις τα μεροκαματα σου και σε γεμιζουν σκαγια.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.401
Πόντοι
6.955
ΘΥμαμαι οτι κατι ειχε γινει στα Δουνεικα την δεκαετια του 80 οταν ημουν μικρο παιδι αλλα δεν ξερω ακριβως τι. Στην Αθηνα παντως ο πληθυσμος εχει αρνητικη αποψη για τους πυργιωτες.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
1.975
Πόντοι
216
ΘΥμαμαι οτι κατι ειχε γινει στα Δουνεικα την δεκαετια του 80 οταν ημουν μικρο παιδι αλλα δεν ξερω ακριβως τι. Στην Αθηνα παντως ο πληθυσμος εχει αρνητικη αποψη για τους πυργιωτες.
Την δεκαετία του 1980 είχε γίνει μία υπόθεση παιδεραστίας ή και αιμομιξείας που τότε είχε σοκάρει την Ελλάδα...Κάποια εποχή που πήγαινα διακοπές στην Κουρούτα είχα μάθει για την κακή φήμη που είχαν τα Δουνεϊκα...

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
1.975
Πόντοι
216
Βίος και πολιτεία είναι όλοι αυτοί τύπε, ο πατριός ότι έβλεπε να έχει μουνι το γαμουσε και το γκαστρωνε
Είχε,λέει,η μάνα της κοπέλας που είχε πιάσει γκόμενα η Μουρτζούκου,έναν τύπο αρραβωνιαστικό!Και μιλάμε τώρα για γυναίκα κοντά στα εξήντα,ρε φίλε!Τι αρραβωνιαστικός και μαλακίες!Η μάνα είχε γκόμενο, η κόρη της είχε γίνει λεσβία και είχε σπιτώσει την Μουρζτούκου αφού χώρισε με τον κανονικό της άντρα και η Μουρτζούκου μεγάλωνε τον Παναγιωτάκη (που τελικά πέθανε) ο οποίος Παναγιωτάκης ήτανε παιδί της νυν λεσβίας...
Μιλάμε για μύλο ή για οικογένεια γαμιώμαστε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom