You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ειρήνη Μερκούρη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 164
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Μεγάλο πουτανάκι...
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
λιγα λες....αχχχ
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Εγω ξερω οτι ειναι γυφτισσα ισχυει;
ισχύει, φίλε από όσο ξέρω και εγω..Εγω ξερω οτι ειναι γυφτισσα ισχυει;
Εγω ξερω οτι ειναι γυφτισσα ισχυει;
Ισχύει.... Βέβαια η οικογένεια της δεν είναι απο τους τσιγγάνους που γυρνούν με χαλια... έχει χρήμα. ;)
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
...με ωραία μάτια κι οχι μονο.Τρελό μωρό η Ειρήνη. Ένα χύσιμο στα μούτρα της θα γούσταρα τρελά... :-)
Πάντως γύφτισσα με ωραία μάτια δε μου κολλάει ρε γμτ.
Αλλα δεν εχεις δίκιο.. Εχω δεί πάρα πολλές γύφτισσες και τσιγγάνες κουκλάρες. Τσιγγανικη ομορφια που λένε και κάποια τραγούδια του Τσιτσάνη...
Anal_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
1.45 με τα ποδια στην αναταση. Περασα διπλα της και ηταν σαν παιδι 12 χρονω
Επισκέπτης
το πιτσιλαγα χαλαρα το κοντοπουτανο!!!!
Γουσταρω να την βαλω στα τεσσερα και να την υποχρεωσω να φωναζει "πατατες" και "κυλιμια" ενω θα της τον καρφωνω
Χαχαχαχα!!! Ωραίος. Ή το άλλο σκηνικό όπου θα την πηδάς σκληρά και να της τραγουδάς "τί κ αν σε πήρα σοβαρά, κοιτάς δεξιά κ αριστερά, παλιοαβρώμα"!!!!
Επισκέπτης
ειναι καυλιαρα!τι να κανουμε!!!
Περί γούστων το έχω ξαναπεί...ο καθένας πιστεύει ότι θέλει...αλλά να κάνουμε θεές της ομορφιάς γυναίκες σαν τη Μερκούρη (προσοχή...για μένα) μου προκαλεί τουλάχιστον αηδία για ένα και μόνο λόγο: σαν αυτή κυκλοφορούν στη χώρα μας εκατοντάδες...και μάλιστα καλύτερες ακόμα και απεριποίητες σε αντίθεση με τις επαγγελματικές παρεμβάσεις που τους κάνουν σε όλες αυτές τις δήθεν σταρλετίστες...Συγγνώμη αν στεναχωρώ κάποιους αλλά...δεν άντεξα...
vagos bestman
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
το πιτσιλαγα χαλαρα το κοντοπουτανο!!!!
επισης !
Επισκέπτης
Φίλε iwcg σίγουρα υπάρχουν πολλές γκόμενες σαν την Μερκούρη και καλλύτερες, όπως υπάρχουν και πολλές γκόμενες σαν την Μενεγάκη ή την Παπαρίζου και καλλύτερες και πάει λέγοντας.
Ομως πάντα οι επώνυμες είναι αυτές που γίνονται σύμβολα και καβλώνει ο κοσμάκης μαζί τους.
Ομως πάντα οι επώνυμες είναι αυτές που γίνονται σύμβολα και καβλώνει ο κοσμάκης μαζί τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις