Νέα

Είναι όλα εντάξει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fc18
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fc18

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια, καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω κατι και ειδικα την Katerina69 αν ινι εδω και μπορει να απαντησει.
Λοιπον, πηγα πριν λιγο καιρο, με μια κοπελα απο το σπιτι οπου δουλευει. Ολα γινανε με προφυλακτικο. Κοιταξα μετα το τελος να δω αν ειναι ολα καλα, και ειδα πως δεν εσπασε το προφυλακτικο. Επλυνα πολυ καλα τα χερια μου με σαπουνι, και μετα επλυνα το πεος μου, λιγο για να φυγουν τα υγρα.
Υπαρχει περιπτωση να κολλησα κατι? Ισως ακουγεται λιγο χαζο, απλα ρωταω γιατι δεν εχω ξαναπαει, και δεν ξερω τι παιζει!
Ευχαριστω πολυ!!

crazydevil

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μην σου πω οτι εισαι και 2 και 3 χαρες@@@@@@@@@@@@@@ :rockon:

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
ναι μην αγχωνεσαι.... :booty:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Eγώ τον κόβω για 1μιση με 2 χαρές.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Θα πεθανεις! :rockon:

OP
OP
F

fc18

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Απλα λεω μηπως οταν επλυνα το πεος μου, ειχε μεινει κανα κολπικο υγρο και ακουμπησε στο κεφαλι. Αλλα, δεν νομιζω μιας και τα ειχα πλυνε με σαπουνι! Ευχαριστω!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.601
Πόντοι
19.485
Απλα λεω μηπως οταν επλυνα το πεος μου, ειχε μεινει κανα κολπικο υγρο και ακουμπησε στο κεφαλι. Αλλα, δεν νομιζω μιας και τα ειχα πλυνε με σαπουνι! Ευχαριστω!!

Αμα είσαι τόσο χέστης κόφτο άθλημα! Σε χαλάει μη γαμάς!  :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παιδια, καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω κατι και ειδικα την Katerina69 αν ινι εδω και μπορει να απαντησει.
Λοιπον, πηγα πριν λιγο καιρο, με μια κοπελα απο το σπιτι οπου δουλευει. Ολα γινανε με προφυλακτικο. Κοιταξα μετα το τελος να δω αν ειναι ολα καλα, και ειδα πως δεν εσπασε το προφυλακτικο. Επλυνα πολυ καλα τα χερια μου με σαπουνι, και μετα επλυνα το πεος μου, λιγο για να φυγουν τα υγρα.
Υπαρχει περιπτωση να κολλησα κατι? Ισως ακουγεται λιγο χαζο, απλα ρωταω γιατι δεν εχω ξαναπαει, και δεν ξερω τι παιζει!
Ευχαριστω πολυ!!

Aφροδίσια σίγουρα δεν έχεις κολλήσει οπότε χαλάρωσε.
Διακρίνω όμως υπερβολικό άγχος, κλασικό σύμπτωμα ελονοσίας. Ναι καλά άκουσες: ελονοσίας!!! Κοίταξέ το γρήγορα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
σενιε ισε φαε κ μια ζεστι κακαβια κ ολα ο.κ με καροτακι ομοσ

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.964
Πόντοι
6.925
Ωχ φίλε πρόσεξε μην γίνεις σαν τον Γενατά στο σήτριαλ "Αχ και να'ξερες" όπου για να το κάνει με την Καρύδη έπρεπε να πλυθούν με betadine πρώτα. :) :)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ωχ φίλε πρόσεξε μην γίνεις σαν τον Γενατά στο σήτριαλ "Αχ και να'ξερες" όπου για να το κάνει με την Καρύδη έπρεπε να πλυθούν με betadine πρώτα. :) :)

Σαν τον Κατακουζηνό κι αυτοί στο "Κωνσταντίνου και Ελένης"; :o

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σενιε ισε φαε κ μια ζεστι κακαβια κ ολα ο.κ με καροτακι ομοσ
μα φαη κακαβια απο λαγοψαρο και απεφτιασ στα θιμαρακιαααααααααα,ιδεσ τι εκανε το σουεζι

εκτοσ απο το βαρβουνι το κιτρινοριγο ιχαμε και δολιεσ μεταναστεφσισ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
μα φαη κακαβια απο λαγοψαρο και απεφτιασ στα θιμαρακιαααααααααα,ιδεσ τι εκανε το σουεζι

εκτοσ απο το βαρβουνι το κιτρινοριγο ιχαμε και δολιεσ μεταναστεφσισ
αν θα φαη τετιο θα γινι λεσεψιανοσ μεταναστις
καλιτερα κοκοβιο

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Ευχαριστω πολυ!!

Εσύ και με παρθένα να πήγαινες, με το ίδιο σκηνικό η φραππεδιά να έριχνες μόνος σου, πάλι τα ίδια θα μας έλεγες!!!  :idiot:

:2funny: :2funny: :2funny:
Εκτός κι αν κάνεις πλάκα!!!!
Πάντως αν είναι έτσι όπως τα λές μπές εδώ και κάνε την αγορά για να είσαι και σίγουρος!!

OP
OP
F

fc18

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ενταξει, sorry ρε παιδια, απλα ειμαι λιγο φοβισμενος!! Το μονο που φοβαμαι, ειναι επειδη μετα ψηλαφισα λιγο το προφυλακτικο, για να δω αν εσπασε, και μετα επλυνα καλα τα χερια μου με σαπουνι και αφου τα επλυνα, επλυνα και το πεος μου, μηπως τυχον ειχε μεινει κανα κολπικο υγρο και περασε στο πεος μου. Αλλα τουλαχιστον για τα βαρια νοσηματα, απ'οτι διαβασα, καταστρεφονται τα μικροβια με πλυσιμο με σαπουνι. Κατα τ'αλλα ολα ok!!!

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
φιλε μου δεν σου λενε την αληθεια για να μην σε στεναχωρησουν .....
τα πραγματα ειναι σοβαρα ... ξεκινα με διαθηκη ... ψωνησε τα απαραιτητα παπουτσακια κουστουμακι κτλ ....... η μαλακια που σε δερνει θα σε αποτελειωσει

Επισκέπτης
φιλε μου δεν σου λενε την αληθεια για να μην σε στεναχωρησουν .....
τα πραγματα ειναι σοβαρα ... ξεκινα με διαθηκη ... ψωνησε τα απαραιτητα παπουτσακια κουστουμακι κτλ ....... η μαλακια που σε δερνει θα σε αποτελειωσει
Ζωη σε λογου μας.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ενταξει, sorry ρε παιδια, απλα ειμαι λιγο φοβισμενος!! Το μονο που φοβαμαι, ειναι επειδη μετα ψηλαφισα λιγο το προφυλακτικο, για να δω αν εσπασε, και μετα επλυνα καλα τα χερια μου με σαπουνι και αφου τα επλυνα, επλυνα και το πεος μου, μηπως τυχον ειχε μεινει κανα κολπικο υγρο και περασε στο πεος μου. Αλλα τουλαχιστον για τα βαρια νοσηματα, απ'οτι διαβασα, καταστρεφονται τα μικροβια με πλυσιμο με σαπουνι. Κατα τ'αλλα ολα ok!!!
Μη φοβασαι αγορι μου. Το πολυ πολυ ν 'αρπαξες κανα θανατο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom