Νέα

Είναι/ήταν οι γονείς σας «χωρισμένοι»; Και αν ναι πως σας επηρέασε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepe_le_pew
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 986
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι/ηταν οι γονεις σας "χωρισμενοι"?

• Ναι

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 8 72,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Βλεποντας μια μερα το Μπεβερλυ επεσα σε επεισοδια που η φτωχοτερη Μπρεντα ζηλευει τα πλουτη των φίλεναδων της αλλα τελικα επειδη οι αλλες ναι μεν ειναι πλουσιες αλλα απο χωρισμενες οικογενειες ανακαλυπτει οτι αυτη δεν εχει τα πλουτη των φίλων της αλλα εχει την οικογενεια της  :jerking: :jerking:!!

Επειδη η οικογενεια ειναι ενα θεμα ταμπου ακομα και για την internetτικη ελληνικη κοινωνία (σε ξενα site βγαζουν τα εσωψυχα τους εναντιον των γονεων τους) ειπα να ανοιξω αυτο το βαρυ ομολογουμενος θεμα.

Εμενα παντως αντιθετα με το "στερεοτυπο" στα εφηβικα  περα απο μια μεταδοση πικρας εκατερωθεν (η οποια ειναι και οικονομικης φυσης οπως στο ασμα "μου εφαγες ολα τα δακτυλίδια" δεν ειναι ξεκαθαρο ποια ειναι η πικρα που κοιμαται στα σανιδια ή που κοιμαται ΜΟΝΗ στα σανίδια) με αφησε παγερα αδιαφορο αλλα δυστυχως με επηρεασε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ μετα τα 22-23.

Εσεις πως τον βιωσατε βιωνετε τον χωρισμο τον γονεων??

ΥΓ την ψηφοφορια την εβαλα γιατι τα παλια τα χρονια, ενω εμεναν οι γονεις σε αλλα σπίτια, δεν εβγαζαν το διαζυγιο ετσι ευκολα αρα στατιστικα δεν υπάρχουν . Επίσης εχει και διδαχτικο χαρακτηρα μιας και πολλοι εχουν παιδια και επειδη στο μελλον δεν ξερεις τι γινεται (η πικρα που λέγαμε)..........

ΥΓ2 Ενναλακτικος τιτλος θα ηταν "Καλα "οι χωρισμενοι δεν γιορταζουν ποτέ". Τα παιδια τους τι κανουν από τα 15 εως τα 50???" Αλλα εβαλα κατι πιο ξεκάθαρα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμενα χωρισανε το 1997 οταν ημουνα 23 ετων.για μενα ηταν θειο δωρο!!!με αφησαν ησυχο αντι να με ζαλιζουν τρωγοντουσαν μεταξι τους και βεβαια εγω τους εριχνα λαδι στη φωτια!!!!μου ειχε πει ο πατερας μου οτι ειχε πιασει τη μενα μου με εναν οικογενεικο φιλο τη δεκαετια του '80.αλλα για μας (εμενα και την αδερφη μου) δεν τη χωρισε!!εγω σκεφτηκα ιστοριες για αγριους!!!οπως οτι οι φιλοι μου την ειχανε δει στο ξενοδοχειο Περκ στηυν Αλεξαντρας με εραστες και αλλα τετοια.οταν του τα λεγα ο πατερας μου ηπιες μισο μπουκαλι Ου'ι'σκι και καπνισε ενα τεραστιο πουρο!!!!τελικα χωρισανε και υσηχασα!!!!παντος εμαθα οτι συναντιουνται και πηδιουνται μυστικα!!!!εγω κοιταω το συμφερον μου να ζω στη Ρωσσια....

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Δοξα τον θεο ειναι αγαπημενοι. :sunglasses:

Βλεποντας μια μερα το Μπεβερλυ

:2funny:Το βλεπα παλλια μεσα 90.

:grin: :grin: Ψιλοτραγικο αξιζει ομως να το βλεπεις για το κορυφαια μαλλια και το στυλ της εποχης. :rockon:

Εχει και κατι μουναρες αλλο πραγμα. :sunglasses: :sunglasses:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
και περιμενεις να σου  βγαλει κανεις τα εσωψυχα του εδω; αυτοι που εχουν βιωσει τετοια φαση δεν θα την πουν ποτε εδω μεσα

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Εγώ ο ίδιος έχω πει κάποτε στους δικού μου αν δεν την παλεύετε να χωρίσετε. Μεγάλοι πλέον τους έχει φάει η ρουτίνα και τρώγονται σαν τα σκυλιά, εννοείτε 0 ερωτική ζωή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom