Νέα

Είμαστε σοβαροί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestathens1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παραθέτω την είδηση από το in.gr
"02/03/07 11:47

ΑθήναΤο όνομα του 17χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Σωτήρη Νίνη έδωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς στον «μετροπόντικα», που από την Παρασκευή το πρωί ξεκίνησε να λειτουργεί στο σταθμό του μετρό στο Ελληνικό.

«Τον ονομάζω Νίνη, περιμένοντας με μαεστρία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, να βάλει γκολ στον ʼγιο Δημήτριο» είπε ο γνωστός για τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα κ. Σουφλιάς, εγκαινιάζοντας την έναρξη λειτουργίας του μηχανήματος ολομέτωπης διάνοιξης σηράγγων.02/03/07 11:47

ΑθήναΤο όνομα του 17χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Σωτήρη Νίνη έδωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς στον «μετροπόντικα», που από την Παρασκευή το πρωί ξεκίνησε να λειτουργεί στο σταθμό του μετρό στο Ελληνικό.

«Τον ονομάζω Νίνη, περιμένοντας με μαεστρία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, να βάλει γκολ στον ʼγιο Δημήτριο» είπε ο γνωστός για τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα κ. Σουφλιάς, εγκαινιάζοντας την έναρξη λειτουργίας του μηχανήματος ολομέτωπης διάνοιξης σηράγγων."

Δηλαδή και καλό παικτάκι να είναι δεν θα πάρουν τα μυαλά του αέρα???
ΑΙΣΧΟΣ!!!! :jerking:

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παραθέτω την είδηση από το in.gr

Δηλαδή και καλό παικτάκι να είναι δεν θα πάρουν τα μυαλά του αέρα???
ΑΙΣΧΟΣ!!!! :jerking:

Αυτο σε πειραξε ; .
Το οτι ο  υπουργος ασχολειται με μαλακιες δεν ενοχλει;.

Η απολυτη ποδοσφαιροποιηση της πολιτικης , να τους χαιρομαστε , αυτοι μας αξιζουν...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ημαρτον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τι ξεφτιλα ειναι αυτη ρε γαμωτο?Ειμαι γαυρος!Παιχταρας ο μικρος,συμφωνω και χαιρομαι που παιζει ετσι!!Αλλα ημαρτον....τι ξεφτιλα θεε μου!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
No comments................................just Greece...................

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κι αν στραβώσει τίποτα με τον μικρό (που το απεύχομαι γιατί το παιδί είναι μεγάλο ταλέντο) θα τρέχουν να βγάλουν το όνομα, όπως το όνομα του Κεντέρη από τα πλοία και το τραμ.

Βλακεία απύθμενη!!!

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
αφου μας πηραζει οτι εδωσε ο Σουφλιας το ονομα του πιτσιρικα στον μετροποντικα, να προτεινουμε σαν bourdela.com να δωσει στην συραγγα το ονομα καποιας γνωστης πουτανας που θα ψηφισουμε.

OP
OP
bestathens1972

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και λέω εγώ τώρα... Μήπως είναι επειδή θα σκάβει λαγούμια????  :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το θέμα ΔΕΝ είναι οπαδικό. Ειναι απλά καραγκιοζιλίκια να γίνονται αυτά (συγνώμη καραγκιόζη) ;)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
αφου τελειωσαν οι Αθ. Διακοι οι Παπαφλεσες οι Φεραιοι ηρθε η ωρα των Νινηδων. μια χαρα παμε!!

αντε και σ ανωτερα το αλλο να το πει Παλαιοκωστας!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Το ονομα του Κεντερη φιλε μου δεν βγηκε απ τα πλοια και κυριως δεν δοθηκε στα πλοια απο το κρατος,αλλα απο την ιδια την εταιρια,την Ναυτιλιακη Εταιρια Λεσβου οπου τυγχανει να εχω και μετοχες και να γνωριζω...

Συνημμένα

• 1_AKent.jpg
    1_AKent.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 29
  • AiolKent1gr.jpg
    AiolKent1gr.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 28
  • AiolKent2gr.jpg
    AiolKent2gr.jpg
    50 KB · Εμφανίσεις: 28

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Κι αν στραβώσει τίποτα με τον μικρό (που το απεύχομαι γιατί το παιδί είναι μεγάλο ταλέντο) θα τρέχουν να βγάλουν το όνομα, όπως το όνομα του Κεντέρη από τα πλοία και το τραμ.

Βλακεία απύθμενη!!!

Αλλο ΝΕΛ αλλο ΥΠΕΧΟΔΕ. Ειναι απιστευτο παντος να το ονομασουν πραγματι Νινη. Μαλλον κοζαρει τους Ολυμπιακους εν οψη του ντερμπι...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κρατος ειναι οτι γουσταρουν κανουν......ετσι να βαζουνε τον κοσμακη να τσακωνετε με τις  μαλ@#$%!#ες τους

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν διαβασεται αθλητικες σημερα ο σωφερ παραπονιεται οτι δεν του καθονται για το γηπεδο.

Και οπως ολα στην Ελλαδα γινονται βαση σχεδιου :boobies: για να διασκεδασει εντυπωσεις, εκλογες ερχονται, πεταξε την παρόλα....

Μιλαμε για επιπεδο δαπεδου , οχι αστεια .

"... αν ξυπνησεις(σουμε) μονομιας θα'ρθει αναποδα ο ντουνιας" ρε!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
.......να τους χαιρομαστε , αυτοι μας αξιζουν.......

....τετοιες κουβεντες τις γραφουμε με κεφαλαια ΚΑΙ greenglish για να βγαζουν ματι (σ συτους που μας τους επιβαλλουν και μετα οι καραγκιοζηδες φωναζουν !!).. συγνωμη καραγκιοζη, οπως πολυ σωστα ειπε και το παληκαρι sony..
..παμε λοιπον.... λιγο παραφρασμενο απο μενα..

NA TOYS XAIROSASTE, AYTOI SAS AKSIZOYN
(εγω αρνουμαι να δεχτω οτι μου αξιζουν, λυπαμαι).....

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
(εγω αρνουμαι να δεχτω οτι μου αξιζουν, λυπαμαι).....

Μεγαλες μπουκιες να τρως και μεγαλες κουβεντες να μην λες.

Καμμια διαθεση για αντιπαραθεση , απλως αν αναρωτηθηκες και οι πραξεις σου , δεν συναδουν με το "..μας αξιζουν"
respect που λετε και εσεις και το παιρνω πισω για τις κουβεντες.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ας ειμαστε λιγο σοβαροι!Οταν ο Νινης σας ανοιξει την σουφρα σαν Μετροποντικας καμμια 10αρια ποντους και σταζουν τα χυσια απο τη κωλοχαραδρα την Κυριακη θα κατανοησετε το συμβολισμο της κινησης του Σουφλια! :boobies:

Υ.Γ:Ο Kαστιγιακος θα παιξει η' μονο με ιωνικους ξερει να βαζει γκολ η κοτα?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ας ειμαστε λιγο σοβαροι!Οταν ο Νινης σας ανοιξει την σουφρα σαν Μετροποντικας καμμια 10αρια ποντους και σταζουν τα χυσια απο τη κωλοχαραδρα την Κυριακη θα κατανοησετε το συμβολισμο της κινησης του Σουφλια! :boobies:

Υ.Γ:Ο Kαστιγιακος θα παιξει η' μονο με ιωνικους ξερει να βαζει γκολ η κοτα?

Μην συνεχίσεις σε αυτό το τέμπο εδώ. Υπάρχουν τα οπαδικά για να πεις τις...........................Προειδοποίηση απλά.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μεγαλες μπουκιες να τρως και μεγαλες κουβεντες να μην λες.

Καμμια διαθεση για αντιπαραθεση , απλως αν αναρωτηθηκες και οι πραξεις σου , δεν συναδουν με το "..μας αξιζουν"
respect που λετε και εσεις και το παιρνω πισω για τις κουβεντες.

..χωρις να υπαρχει και απο μενα ιχνος διαθεσης για αντιπαραθεση, το ''μεγαλες μπουκιες.....'' πού κολλαει ??

..εννοειται πως το παραφρασμενο απο μενα ''σας αξιζουν'' δεν εχει στοχο να ''την πει'' ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ παληκαρι εδω μεσα, ΑΛΛΑ κι απ την αλλη μερια δεν εχεις βαρεθει κι εσυ ο ιδιος να ακους τους ιδιους ακριβως ανθρωπους να γαμοσταυριζουν τους ιδους μαλακες που πριν τους αποθεωναν ??????????
..κοινως να γλυφουν εκει που εφτυναν και τούμπαλιν ?????

..ε, συγνωμη, εγω δεν ειμαι τετοιος, και το ποσταρισμα μου σ αυτους αναφεροταν....!!!!!!!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
"Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά να σκέφτεσαι αυτό που δεν έκανες..... ..."
Συ ειπας!

Υ.Γ:Δεν θα συνεχισω βεβαια,μια εικαστικη παρεμβαση εκανα απλα,
βαζοντας χρωμα στην συζητηση. :boobies:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66