Νέα

Είμαι ο Thomas και είμαι έγκυος !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η περίπτωση του αμερικανού Thomas Beatie από το Όρεγκον μας φέρνει αναπόφευκτα στο νου το σενάριο της ταινίας «Junior» με τους Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito, που ο πρώτος μένει «έγκυος» στο πλαίσιο ενός πειράματος τεχνητής γονιμοποίησης. Πρόκειται για μια φανταστική ιστορία, που όμως έγινε αληθινή…

Ο Beatie, ο οποίος κάποτε ήταν γυναίκα, είναι παντρεμένος με την Nancy και βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης του. Όπως αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος, είναι ο πρώτος άνδρας στην Ιστορία που θα γεννήσει...!

Η ιστορία δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού The Advocate - που απευθύνεται κυρίως σε αναγνώστες ομοφυλόφιλους, λεσβίες και τρανσέξουαλ – όπου, ο Beatie περιγράφει πώς βιώνει την κατάστασή του.

Πριν χρόνια, ο Beatie θέλησε να αλλάξει φύλο με μια ορμονολογική θεραπεία μέσω ενέσεων τεστοστερόνης. Κράτησε, ωστόσο, τα γυναικεία γεννητικά του όργανα και πριν κάποιους μήνες αποφάσισε να μείνει έγκυος, διότι θέλησε «να διατηρήσει το δικαίωμά του στην τεκνοποίηση», όπως επεξηγεί ο ίδιος.

Η επί 10ετίας σύντροφός του Nancy δεν μπορεί να κάνει παιδιά, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας. Ο κλήρος, λοιπόν, έπεσε στον Beatie.

http://[URL unfurl="true"]www.elsemanaldigital.com/imagenes/fotosdeldia/Thomas-Beatie.jpg[/img[/URL]]

«Δέκα χρόνια πριν, όταν η Nancy και εγώ γίναμε ζευγάρι, η ιδέα του να αποκτήσουμε ένα παιδί ήταν περισσότερο ένα όνειρο παρά ένα εφικτό σχέδιο. Εγώ πάντα ήθελα παιδιά. Ωστόσο, η σύζυγός μου δεν μπορούσε εξαιτίας μιας σοβαρής ενδομητρίωσης από την οποία προσβλήθηκε 20 χρόνια πριν» επεξηγεί ο ίδιος.

Και συνεχίζει: «Για τους γείτονές μας, η γυναίκα μου και εγώ δεν είμαστε κάτι το παράξενο. Για όλους εκείνους που ζουν στο ήσυχο Όρεγκον είμαστε αυτοί που είμαστε: ένα ευτυχισμένο και τρελά ερωτευμένο ζευγάρι. Το ότι θέλαμε να δουλέψουμε σκληρά, να αγοράσουμε το πρώτο μας σπίτι και να κάνουμε οικογένεια δεν ήταν παράξενο, έως ότου αποφασίσαμε να γεννήσω το παιδί μας εγώ».

cosmo.gr

[img]http://[URL unfurl="true"]www.lovefilm.com/lovefilm/images/products/9/2409-large.jpg[/img[/URL]]

το φιλμ....υπήρξε προφητικό  ;D

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το ακουσα χθες στις ειδησεις και τρελαθηκα!  :o  :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.897
Πόντοι
12.056
Θα πεσει φωτα να μας καψει...
Δευτερα παρουσια..
Ερχετε ο Αντιχριστοοοοοοος  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
φανταζεστε φρικη που θα φαει το παιδι οταν μεγαλωσει και μαθει την αληθεια? :new_shocked:

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μην σας εντυπωσιαζουν αυτα ! ολα γινονται για το και καλα...και αφου καυλωνουν ετσι ? τι θα κανουμε ? μα δεν πανε να γαμιουνται...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
μια ερώτηση;
Αυτός/η τι θα είναι στο παιδί: Πατέρας ή μάνα;
:think: :think: :think:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συγγνώμη ρε σύντροφοι...αυτός ήταν γυναίκα, έγινε άντρας αλλά κράτησε το μουνί του, υπήρχε γυναίκα (οριτζιναλ) που ερωτεύτικε έναν άντρα με μουνί και ήθελε και παιδί μαζί του. Τελικά αυτός έκανε τη θησεία και βρήκε κάποιον να τον γαμήσει και να τον γκαστρώσει....

Μην το πείτε σε κανέναν αυτό γιατί θα σας τρέχουν με το ζόρι στον ΟΚΑΝΑ μήπως προλάβουν να σας σώσουν....

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
σωστο ερωτημα ....ποιος ξερει τινος ειναι το σπερμα ? δικο του δεν μπορει να ειναι !
Συγγνώμη ρε σύντροφοι...αυτός ήταν γυναίκα, έγινε άντρας αλλά κράτησε το μουνί του, υπήρχε γυναίκα (οριτζιναλ) που ερωτεύτικε έναν άντρα με μουνί και ήθελε και παιδί μαζί του. Τελικά αυτός έκανε τη θησεία και βρήκε κάποιον να τον γαμήσει και να τον γκαστρώσει....

Μην το πείτε σε κανέναν αυτό γιατί θα σας τρέχουν με το ζόρι στον ΟΚΑΝΑ μήπως προλάβουν να σας σώσουν....

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Βρηκα δικαιολογια,λοιπον,  σε οποιον μου λεει οτι παχυνα. Ξερος θα μεινει  :2funny:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Κοριτσάκι γέννησε ο Τόμας Μπίτι

Ένα κοριτσάκι έφερε στον κόσμο ο Αμερικανός Τόμας Μπίτι, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Ο Μπίτι ακολουθούσε επίσης θεραπεία με τεστοστερόνη, αλλά είχε διατηρήσει τα γυναικεία του γεννητικά όργανα. Αποφάσισε να προχωρήσει στην τεχνητή γονιμοποίηση επειδή η σύζυγός του Νάνσι, δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, επειδή είχε υποβληθεί σε υστερεκτομή.

«Η επιθυμία να αποκτήσει κανείς παιδί δεν είναι ούτε ανδρικό ούτε γυναικείο χαρακτηριστικό. Είναι ανθρώπινη ανάγκη. Είμαι άνθρωπος και έχω το δικαίωμα να αποκτήσω ένα παιδί» είχε δηλώσει ο ίδιος στο σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ.

cosmo.gr

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
το παιδακι που δεν φταιει θα την πληρωση σε αυτη την ιστορια....

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Πιστεύω ότι έκανε και το όλο θέμα έτσι για να τραβήξει την προσοχή.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παλιοτραβεστα! του κερατα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μετα καθομαστε και συζηταμε για το γαμο στη Τηλο....
Εδω μιλαμε για προχωρημενα πραγματααααα.... Μητρικο γαλα του δινη αραγε η μηπως  Νουνου??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom