Νέα

Είδηση πολλαπλών χρήσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cloudrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 999
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
Δείτε αυτό

Δεν ξέρω αν απευθύνεται σ αυτούς που θέλουν να σώσουν τον τόπο ζητώνυας απόδειξη ή σ αυτούς που έχουν πολλές και δεν ξέρουν τι να τις κάνουν ή δεν ξέρω σε ποιόν άλλον, ελπίζω όμως να φανεί χρήσιμη :dancing:

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Δεν ξέρω αν απευθύνεται σ αυτούς που θέλουν να σώσουν τον τόπο ζητώνυας απόδειξη ή σ αυτούς που έχουν πολλές και δεν ξέρουν τι να τις κάνουν ή δεν ξέρω σε ποιόν άλλον, ελπίζω όμως να φανεί χρήσιμη :dancing:
δεν εκτέθηκε και πολύ, αφού ως γνωστόν, οι αποδείξεις δεν ανοίγονται στις Δ.Ο.Υ. αλλά παραλαμβάνονται σε κλειστό φάκελο.
σε ενδεχόμενο έλεγχο προφανώς και οι αποδείξει θα καταμετρηθούν... ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η υποβολή στις εφορίες, και πρόλαβαν να ελέγξουν τη δήλωσή αυτή και τις αποδείξεις; περίεργο... :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δείτε αυτό

Εδω ειναι το ιδιο

OP
OP
cloudrider

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
δεν εκτέθηκε και πολύ, αφού ως γνωστόν, οι αποδείξεις δεν ανοίγονται στις Δ.Ο.Υ. αλλά παραλαμβάνονται σε κλειστό φάκελο.
σε ενδεχόμενο έλεγχο προφανώς και οι αποδείξει θα καταμετρηθούν... ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η υποβολή στις εφορίες, και πρόλαβαν να ελέγξουν τη δήλωσή αυτή και τις αποδείξεις; περίεργο... :think:

Αυτή ανοίχτηκε απ οτι φαίνεται. Το θέμα ειναι την ειδε πρώτη η σύζυγος ή ο έφορας?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Stories

Νέο!