Νέα

Είχε στην κατοχή του 2,5 κιλά «σιρόπι του βιασμού»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα master.ioannis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Στη σύλληψη ενός νεαρού, ο οποίος κατείχε 2,5 κιλά από το επικίνδυνο ναρκωτικό GHB, γνωστό και ως «σιρόπι του βιασμού», προχώρησαν οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο 23χρονος, συνελήφθη στην περιοχή Χαριλάου και είναι άγνωστο εάν στο μεταξύ είχε καταφέρει να διοχετεύσει ποσότητα του GHB στην αγορά.

Η ναρκωτική αυτή ουσία, είναι άκρως επικίνδυνη, αφού μια και μόνο σταγόνα στο ποτό αρκεί για να παραλύσει το θύμα, ακόμη και για πέντε ώρες. Αποκαλείται ως «σιρόπι του βιασμού», γιατί συνήθως χρησιμοποιείται από βιαστές προκειμένου να κάμψουν οποιαδήποτε αντίδραση του υποψήφιου θύματός τους, επιφέροντας παράλληλα απώλεια συνείδησης. 

Πηγή:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Στη σύλληψη ενός νεαρού, ο οποίος κατείχε 2,5 κιλά από το επικίνδυνο ναρκωτικό GHB, γνωστό και ως «σιρόπι του βιασμού», προχώρησαν οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το γάμα-υδροξυβουτυρικό οξύ εδώ (ή κατά το λεξιλόγιο της 'πιάτσας': υγρό έκσταση, G, Georgia homeboy, somatomax, κ.ά. κυκλοφορεί συνήθως σε μορφή σκόνης ή διαλυμένο σε κάποιο υγρό. Στην υγρή μορφή του ο χρήστης δε μπορεί να γνωρίζει την περιεκτικότητα του GHB στο υγρό και για αυτό το λόγο πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.
Η δράση του ξεκινά 10 με 20 λεπτά μετά τη χρήση του και διαρκεί ως και 4 ώρες, ανάλογα με τη δόση. Το GHB επιδρά στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα και δημιουργεί ευφορικά και καταπραϋντικά συναισθήματα. Επίσης, συχνά αναφέρεται η χρήση του και ως αναβολικό, που βοηθά στις καύσεις του λίπους και την ενίσχυση των μυών.
Έχει συνδυασθεί με σεξουαλικές επιθέσεις, τα λεγόμενα 'date-rapes', όπου τα θύματα δεν μπορούν να θυμηθούν τα γεγονότα που συνέβησαν όσο ήταν κάτω από την επήρειά του. Σε χαμηλές δόσεις, το GHB φέρνει χαλάρωση και διώχνει το άγχος. Με τη συνεχή και αυξανόμενη χρήση του μειώνονται οι ρυθμοί της καρδιάς και της αναπνοής σε επικίνδυνα επίπεδα που μπορεί να προκαλέσουν και το θάνατο.
Προκαλεί έντονη ζαλάδα, υπνηλία, τάση προς εμετό, σύγχυση και μειωμένη αίσθηση των αντανακλαστικών. Το GHB γρήγορα αποβάλλεται από τον οργανισμό και συχνά είναι δύσκολο να διαγνωσθεί η χρήση του.

Διαβάστε σχετικά...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ερωτηση. τον τιτλο γιατι τον αλλαξες???? η ειδηση αναφερεται στη συλληψη καποιου που ειχε στην κατοχη του το συγκεκριμενο σιροπι και οχι  για τις ενεργειες ή τα συστατικα του συγκεκριμενου σιροπιου. παρακαλω να αλλαχτε ο τιτλος

Συναγωνιστή αυτός ο τίτλος είναι ποιό γενικός καλύπτοντας όλες τις περιπτώσεις κ μας δίνει την δυνατότητα να συζητήσουμε κ για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά κ για την ουσία γενικότερα... αν όμως επιμένεις, δεν έχω πρόβλημα να τον ξαναλλάξω!

OP
OP
M

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Συναγωνιστή αυτός ο τίτλος είναι ποιό γενικός καλύπτοντας όλες τις περιπτώσεις κ μας δίνει την δυνατότητα να συζητήσουμε κ για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά κ για την ουσία γενικότερα... αν όμως επιμένεις, δεν έχω πρόβλημα να τον ξαναλλάξω!
να αλλαχθει σε παρακαλω. στο συμβαν αναφερομαι. τωρα αν θελετε να ανοιξετε αλλο για τις παρενεργειες και τα συστατικα του σιροπιου κανεναν προβλημα. απλα θελω να συζητηθει ποσο ευκολα βρισκουμε πραγματα στην αγορα χωρις ελεγχο και με μεγαλη ευκολια. ευχαριστων και περιμενω να δω τον προηγουμενο τιτλο

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
να αλλαχθει σε παρακαλω. στο συμβαν αναφερομαι. τωρα αν θελετε να ανοιξετε αλλο για τις παρενεργειες και τα συστατικα του σιροπιου κανεναν προβλημα. απλα θελω να συζητηθει ποσο ευκολα βρισκουμε πραγματα στην αγορα χωρις ελεγχο και με μεγαλη ευκολια. ευχαριστω και περιμενω να δω τον προηγουμενο τιτλο

Παρακαλώ, καλή συνέχεια στην συζήτηση...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
θελω να συζητηθει ποσο ευκολα βρισκουμε πραγματα στην αγορα χωρις ελεγχο και με μεγαλη ευκολια...

Αυτό είναι άλλη ιστορία... χτες που είχα αράξει με τις Κυριακάτικες εφημερίδες, διάβασα ένα ρεπορτάζ που ο δημοσιογράφος πήγε μια βόλτα στην Ομόνοια κ μετά από λίγο άρχισαν να τον πλησιάζουν διάφοροι... διατεθιμένοι να του πουλήσουν απο ναρκωτικά μέχρι Καλάσνικοφ για 3000 ευρώ!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Κατ' αρχήν αν θες να προφέρεις τον τίτλο μου στα Ελληνικά, γράφεται "Γκλόμπαλ"

Τώρα, όσον αφορά το σχόλιό σου, αν δεν βιαζόσουν θα έβλεπες ότι τελειώνοντας την επεξεργασία του τhread θα παρέθετα κ διάφορες πηγές...

Ανατρέχοντας όμως κάποιος στα δικά σου posts, θα διαπιστώσει ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ Foroum κ ΟΛΑ σου τα μηνύματα είναι πικρόχολα κ ειρωνικά προς τους Mods κ ειδικότερα μαζί μου... ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω νομιζα οτι αυτο το θεμα του σιροπιου που κυκλοφορουσε και σε ημεηλ ηταν hoax....διαψευστηκα παταγωδως....

OP
OP
M

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Κατ' αρχήν αν θες να προφέρεις τον τίτλο μου στα Ελληνικά, γράφεται "Γκλόμπαλ"

Τώρα, όσον αφορά το σχόλιό σου, αν δεν βιαζόσουν θα έβλεπες ότι τελειώνοντας την επεξεργασία του τhread θα παρέθετα κ διάφορες πηγές...

Ανατρέχοντας όμως κάποιος στα δικά σου posts, θα διαπιστώσει ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ Foroum κ ΟΛΑ σου τα μηνύματα είναι πικρόχολα κ ειρωνικά προς τους Mods κ ειδικότερα μαζί μου... ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ;
για ενα λεπτο ρε παιδια. πριν μια ωρα μανουριασαμε οτι γραφαμε ασχετα με το θεμα και τωρα παλι τα ιδια. το θεμα καθαριστηκε και θα ξανακαθαριστει. λοιπον τι θα γινει επιτελους?????

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
εγω νομιζα οτι αυτο το θεμα του σιροπιου που κυκλοφορουσε και σε ημεηλ ηταν hoax....διαψευστηκα παταγωδως....

ΔΥΣΤΗΧΩΣ όχι! Είχαμε κάνει σχετική αναφορά στο θέμα παλιότερα, διάβασε κ τι είχε δημοσιευτεί τότε στις εφημερίδες...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΔΥΣΤΗΧΩΣ όχι! Είχαμε κάνει σχετική αναφορά στο θέμα παλιότερα, διάβασε κ τι είχε δημοσιευτεί τότε στις εφημερίδες...

εγω γενικα παντως αποφευγω να πινω κερασμενα σφηνακια-ποτε απο αγνωστους αμα δε μου το βαλει-δωσει ο μπαρμαν επιτοπου.....

μια φορα πριν 3-4 χρονια ειχε δωσει σε μενα και την κολλητη μου ενας τυπος και η παρεα του κατι σφηνακια μπλε (δεν ηταν λικερακι...) που βρωμαγαν σαν ακουαφορτε και ειχαν γευση τουμποφλο.....η κολλητη μου εβγαλε ταντεροσυκωτα της (εγω οχι...χαχα)

εκτοτε δεν εμπιστευομαι κανεναν και τιποτα.....απλα νομιζα οτι ολο αυτο ηταν υπερβολες παλι....σιροπι βιασμου και τα σχετικα....οπως οταν ειμασταν μικρα και μας λεγανε μην παιρνεις καραμελες απο αγνωστους εχουν ναρκωτικα....λαθος μου βεβαια που δεν το εψαξα οσο θα πρεπε και στηριχτηκα στην αγνοια μου και τις σκεψεις μου.....

OP
OP
M

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
εγω γενικα παντως αποφευγω να πινω κερασμενα σφηνακια-ποτε απο αγνωστους αμα δε μου το βαλει-δωσει ο μπαρμαν επιτοπου.....
ου.....
και εαν ειναι barwoman???? πορτα???

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Το γάμα-υδροξυβουτυρικό οξύ εδώ (ή κατά το λεξιλόγιο της 'πιάτσας': υγρό έκσταση, G, Georgia homeboy, somatomax, κ.ά. κυκλοφορεί συνήθως σε μορφή σκόνης ή διαλυμένο σε κάποιο υγρό. Στην υγρή μορφή του ο χρήστης δε μπορεί να γνωρίζει την περιεκτικότητα του GHB στο υγρό και για αυτό το λόγο πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.
Η δράση του ξεκινά 10 με 20 λεπτά μετά τη χρήση του και διαρκεί ως και 4 ώρες, ανάλογα με τη δόση. Το GHB επιδρά στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα και δημιουργεί ευφορικά και καταπραϋντικά συναισθήματα. Επίσης, συχνά αναφέρεται η χρήση του και ως αναβολικό, που βοηθά στις καύσεις του λίπους και την ενίσχυση των μυών.
Έχει συνδυασθεί με σεξουαλικές επιθέσεις, τα λεγόμενα 'date-rapes', όπου τα θύματα δεν μπορούν να θυμηθούν τα γεγονότα που συνέβησαν όσο ήταν κάτω από την επήρειά του. Σε χαμηλές δόσεις, το GHB φέρνει χαλάρωση και διώχνει το άγχος. Με τη συνεχή και αυξανόμενη χρήση του μειώνονται οι ρυθμοί της καρδιάς και της αναπνοής σε επικίνδυνα επίπεδα που μπορεί να προκαλέσουν και το θάνατο.
Προκαλεί έντονη ζαλάδα, υπνηλία, τάση προς εμετό, σύγχυση και μειωμένη αίσθηση των αντανακλαστικών. Το GHB γρήγορα αποβάλλεται από τον οργανισμό και συχνά είναι δύσκολο να διαγνωσθεί η χρήση του.

Διαβάστε σχετικά...

Τι μαθαίνουμε!!!!!!! Και τί μπορεί να πάθει κάποιος!!! Δηλαδή στο ρίχνουν σε ποτό φαγητό και γίνεσαι καίσαρας!!! Ερε ανωμαλία!!!  :headbang: :headbang:

Γι αυτό σε πάω βρε Dura!!! Είσαι μπροστα στην ενημέρώση σε τέτοια σοβαρά για όλους θέματα!!!!  :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και εαν μονο μια barwoman διαθετει το μαγαζι τι κανεις????
αποχωρω κουνοντας τον κωλο γυριζοτνας το κεφαλι αλλου και με την αξιοπρεπεια χαραγμενη στο κουτελο μου :2funny:

ή στελνω καναν αλλον να μου παρει ποτο..χαχαχαχαχαχα

OP
OP
M

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αποχωρω κουνοντας τον κωλο γυριζοτνας το κεφαλι αλλου και με την αξιοπρεπεια χαραγμενη στο κουτελο μου :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

να κερασω ενα σιροπι??? για τον βηχα......

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλά, μην τα πιστεύετε όλα.

Γίνονται κατά καιρούς διάφορα ναρκωτικά της "μόδας" για να γίνεται ντόρος, να διευρύνεται το καταναλωτικό κοινό και για να έχουν δουλειές οι παραγωγοί και οι έμποροι. Η βιομηχανία πρέπει να βγάζει διαρκώς καινούργια μοντέλα για να πουλάει.

Οι χαπάκηδες μια χαρά κάναν παλιότερα την δουλειά τους με τα μαντράξ. Αλλά τώρα πια δεν είναι της μόδας. Και δεν έχουν και το ίδιο περιθώριο κέρδους.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
που τα ξεθαψες τα μαντραξ?
το αγαπημενο του σιντ μπαρετ.