ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
δεν ειχε λεει σπιτι,μηχανακι,ουτε ρουχα να φορεσει,πως να χει αφου ειχε ταισει ολες τις φοραδες στον Μαρκοπουλο,μεχρι και τα εγγονια τους
μαγειρευεις καλα γεροντα?Αν θελετε να προσφερετε φιλανθρωπικο εργο, ανοιγω λογαριασμο να καταθετετε τον οβολο σας. Εγγυημενα με αποδειξεις και φωτογραφικο υλικο που θα αναρτω σε αντιστοιχο νημα που θα ανοιξω, τα χρηματα θα πηγαινουν υπερ απορων κορασσιδων εξ Ουκρανιας, Μολδαβιας, Ρωσσιας, αλλα και Ν.Α Ασιας καθως και Λατινικης Αμερικης.
ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.
Δυστυχώς αν χαθεί η ελπίδα και στον εθελοντισμό τότε έχουμε μεγάλο προβλημαΑπογοήτευση ρε γμτ αν ισχύει.
Έχεις δίκιο φίλε. Δυστυχώς με τα όσα βλέπω αλλά και τα όσα έχω ζήσει ο ίδιος, έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου σε όλα αυτά.Δυστυχώς αν χαθεί η ελπίδα και στον εθελοντισμό τότε έχουμε μεγάλο προβλημα
Λίγα λίγα βγαίνουν. Εγώ πιστεύω ότι θα βγουν και τίποτε αναξιοπαθούσες να πουν ότι τις ‘τάισε’Για γυναίκες δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα
Ήταν εγκρατης ο τυπος
Εε ναι ρε τυπε γιατι δεν του εδωσε μαζι και μια επιταγή με 100Κ να μπορέσει να τζογαρει... το σκουπίδι.Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Βίντεο ντοκουμέντο - Το υβριστικό σχόλιο για τη βράβευσή του από την ΠτΔ
Στο βίντεο ο Πολυχρονόπουλος ακούγεται να εκφράζεται με απαξίωση και με άσεμνο τρόπο στη βράβευσή του με τον χρυσό σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίαςwww.thetoc.gr
Του εδωσε η Προεδρος της Δημοκρατιας το παρασημο τιμωντας τον, κι εκεινος, ως αναρχικος που ο ιδιος δηλωνε, σε φιλους του ελεγε για την υψιστη διακριση οτι ειναι <μια μαλακια και μιση>.
Ο κωλόβλαχος (αν ακούσεις την προφορά του μιλάει με Πελοποννησιακή προφορά, ενώ είναι γεννημένος εδώ, άρα άκουγε τους γονείς του, που ήρθαν από εκεί), κατάλαβε τι ζητάει η κατάσταση... Θα το παίξω μποέμ σου λέει ψευτοαναρχικός, θα πουλήσω και ψευτοανθρωπισμό, που ζητάει η εποχή και θα μασήσω... Μόνο τα μάτια του να δεις, καταλαβαίνει τι είναι... Καλά έκανε...Ο Ευαγγελατος εδειξε βιντεο με τον Πολυχρονοπουλο ως καλος αντιεξουσιαστης αναρχικος να λεει το συνθημα <Πολεμο στο πολεμο των αφεντικων. > Αντιφα κι ετσι.
Βεβαια οταν επαιρνε μαζεμενα τα χιλιαρικα ευρω προσφορα απο εταιρειες, coca-cola , kfc, και αλλες, δεν φαινοταν να ειχε κανενα προβλημα με τα αφεντικα.
ακομα υπαρχει κοσμος που τη βρισκει με τα 090 ρε μαγκες?
δυστυχως εμεινε κουσσουρι σε αρκετουσΕμένα όταν ήμουν μικρός μου αρέσει να παίρνω στο 141 και να ακούω την ώρα..
Μετά μεγάλωσα και ευτυχώς δεν μου έμεινε κουσουρι...
Οι περισσότεροι αναρχικοί έχουν πάρε δώσε με διεφθαρμένους αστυνομικούς , εμπόρους ναρκωτικών κλπ κάθε άλλο πάρε " αντισυστημικοί ' είναι.
Αλλά ο Πολυχρονόπουλος ήταν και βαρεμένος. Φτιάξε μια ΜΚΟ και δήλωσε πως κρατάω και 1200 ευρώ ως μισθό για να ζήσω. ( Τα οποία κανείς δε νοιάζεται άμα θα τα παίξεις σε φρουτάκια )
Επίσης άμα δείτε ο τύπος χρόνια τώρα είχε κακό όνομα μεταξύ των ακροαριστερών αλλά αυτοί έχουν περισσότερες φατρίες και κόντρες μεταξύ τους από τις φυλές της Παπούα.
Μόνο στην εκκλησία για φιλανθρωπίες τυποι