Νέα

Έφοδος σε οίκους ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulotsoutsounos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaulotsoutsounos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
0
Έφοδο έκανε χθες η αστυνομία σε κρυφούς οίκους ανοχής στην Καλλιθέα.

Από την έφοδο συνελήφθησαν δύο μαστροποί και δύο αλλοδαπές γυναίκες, με άλλα τέσσερα άτομα να αναζητούνται. Σε έρευνα που έγινε στο χώρο, βρέθηκε το ποσό των 1.315 ευρώ, πλήθος προφυλακτικών, όπως και μεγάλος αριθμός σεξουαλικών βοηθημάτων.

πηγη:zougla.gr

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Από την έφοδο συνελήφθησαν δύο μαστροποί και δύο αλλοδαπές γυναίκες, με άλλα τέσσερα άτομα να αναζητούνται. Σε έρευνα που έγινε στο χώρο, βρέθηκε το ποσό των 1.315 ευρώ, πλήθος προφυλακτικών, όπως και μεγάλος αριθμός σεξουαλικών βοηθημάτων.

Δε το λεμε δε το λεμε ειμαστε καλα παιδια :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
To ενα δεν εχει ανοιξει καθολου σημερα και το αλλο εχει κατεβασμενα τηλεφωνα :idiot:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ρε παιδιά έχω μια απορία ...

τους πελάτες τους αμολάνε ?

ή στο γράφουν στο ποινικό σου μητρώο ... πιάστηκε καβάλα ...  :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ρε παιδιά έχω μια απορία ...
τους πελάτες τους αμολάνε ?
ή στο γράφουν στο ποινικό σου μητρώο ... πιάστηκε καβάλα ...  :headbang:

Πολύ σωστή και λογική η απορία σου. Μήπως μπορεί να απαντήσει κάποιος συναγωνιστής? Πάντως, μάλλον μου φαίνεται ότι μπλέκεις κι εσύ που είσαι καβάλα.... Με την ΕΛΑΣ δεν βγάζεις άκρη.  :headbang:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αν και δεν νομιζω να σου κανουν τιποτα οι τσοιμπα εχουν ομως και καποιο δικιο οι εφοδοι που κανουν.
1) οι τανες που δουλεουν σε παρανομο οικο δεν περνανε απο ιατρικες εξετασεις
2) τα εσοδα θεωρουνται μαυρο χρημα
3) δεν υπαρχει υγειονομικος ελεγχος στα σπιτια
Γενικα νομιζω οτι καλα κανουν.
πανω απο ολα η υγεια των πελατων και μετα οι εισπραξεις που θα κανουν οι πατρωνες και οι προαγωγοι

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Oλοι οι οικοι παρανομοι ειναι συναγωνιστη εκτος απο δυο στουντιο τα οποια ξερω εγω τουλαχιστον!Κανενα σπιτι δεν βαζει καποια κοπελα να δουλεψει αν δεν εχει περασει τις προβλεπομενες ιατρικες εξετασεις γιατι μια στραβη να κατσει το σφραγισανε κι ετσι δεν το ριψοκινδυνευουν με την καμια!!Στο Βριλλησου 46,οταν ειχε πρωτοανοιξει,ειχε ταμειακη και κοβανε κι αποδειξη :grin:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Απο το 2004 ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο για την πορνεία ώστε σε ανεξέλεγκτες μορφές αγοραίου έρωτα (όπως είναι οι πουτανόπιατσες,τα strip,τα μασατζίδικα,τα city tour,τα 'κρυφά' σπίτια και τα call girl) να μαζεύουν οι αρχές και τον πελάτη.Έχουν σημειωθεί περιστατικά σε αυτούς τους τομείς και κυρίως στις πουτανόπιατσες που την προηγούμενη βδομάδα είδαμε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι μαζέψανε και τρείς πελάτες.
Τώρα σε αστυνομικά ντού απο μπουρδέλα,στούντιο και μασατζίδικα δεν έχει σημειωθεί μπουζούριασμα πελάτη.Ακόμα και παράνομη να είναι η γυναίκα μέσα χωρίς χαρτιά οι μπάτσοι τον πελάτη τον διώχνουνε.
Τα μπουρδέλα και τα στούντιο είναι 'παράνομα' όσο αναφορά την άδεια λειτουργίας τους διότι υπάρχει αυτή η τροποποίηση του '99 περί 200 μέτρων απο εκκλησίες,σχολεία και νηπιαγωγεία.Τα περισσότερα σπίτια έχουν γυναίκες δηλωμένες με υγειονομικές εξετάσεις γιατί όπως είπε και ο παραπάνω συναγωνιστής καμιά πατρώνα η τελοσπάντων κανένας ιδιοκτήτης οίκου ανοχής δεν το ριψοκινδυνεύει με αδήλωτες γυναίκες γιατί μετά έρχεται το λεγόμενο σφράγισμα.Χώρια ότι οι μπάτσοι έτσι και βρούν αδήλωτη τάνα σε ρδέλο αυτούς που το χουν θα τους ξεσκίσουν για χίλιες δυό παραβάσεις.Τουλάχιστον η πλειοψηφία αυτών έχει δηλωμένες γυναίκες.
Τώρα άδεια λειτουργίας νομίζω ότι έχουν μόνο τέσσερις οίκοι ανοχής αυτή την στιγμή.Όλους τους άλλους τους τρώει η νομοθετική τροποποίηση του '99.Για να βγει η άδεια πέρα απο τους κρατικούς φορείς (δικαστικοί υπάλληλοι,εισαγελλία,αστυνομία,Δήμος) πρέπει να περάσει και σκόντα και απο τους δικηγόρους.Η άδεια νομίζω κρατάει για δύο χρόνια στο κάθε οίκο ανοχής και μετά θέλει ανανέωση.

Υ.Γ.Θηρίο συναγωνιστή PIATSAS το στούντιο με την άδεια και την ταμειακή μηχανή δεν ήταν το Βριλησσού 46 αλλά το Βριλησσού 36.Έχουμε και την απόδειξη για τις παροχές υπηρεσιών  :2funny: :rockon:

Επισκέπτης
Εγω ξερω για τρεις αδειες οτι υπαρχουν.
Τωρα θα μου πεις τι 3 τι 4 .
Παντως πανω κατω ετσι ειναι το ζητημα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ποτε δεν θα πει καποιος ποιοι ηταν αυτοι οι "κρυφοι" οικοι" τελος παντων?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ποτε δεν θα πει καποιος ποιοι ηταν αυτοι οι "κρυφοι" οικοι" τελος παντων?
βασο ξερουμε τιποτα για κλεοπατρα στα μερη μου?ξανανοιξε...λαμπρακη και θηβων...υπογα....off topic... :grin:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Oλοι οι οικοι παρανομοι ειναι συναγωνιστη εκτος απο δυο στουντιο τα οποια ξερω εγω τουλαχιστον!Κανενα σπιτι δεν βαζει καποια κοπελα να δουλεψει αν δεν εχει περασει τις προβλεπομενες ιατρικες εξετασεις γιατι μια στραβη να κατσει το σφραγισανε κι ετσι δεν το ριψοκινδυνευουν με την καμια!!Στο Βριλλησου 46,οταν ειχε πρωτοανοιξει,ειχε ταμειακη και κοβανε κι αποδειξη :grin:
σωστος ο φιλος. ακομα το βριλησσου 46 εχει ταμειακη αποδειξη αν και δεν δινει τις αποδειξεις στους πελατες. τωρα το θεμα ειναι αλλο. ταμειακη εχει δηλωμενη στην εφορια ειναι ή την εχει απλως για να λεει οτι εχει???? πχ στο choco spa στο ιατρικο διαθετει ταμειακη μηχανη. τωρα εκει μαλλον την εχει βιτρινα καθως και βιβλιο πελατων. επισης σου κοβει αποδειξη απο μπλοκακι. ολα βιτρινα ειναι ρε παιδια. αυτοι κοιτανε το μαυρο χρημα!!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
επίσης να προσθέσω βάσει της έκδοσης άδειας για οίκους ανοχής η άδεια χορηγήται από το υγειονομικό καθώς όμως και από την πολεοδομία. συγκεκριμένα αν οίκος ανοχής ή στούντιο ή μασατζίδικο λειτουργεί πχ σε πολυκατοικία χρειάζεται και το οκ από το καταστατικό της πολυκατοικίας και να διαθέτει διαφορετική είσοδο και έξοδο από την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας. συμπάρασμα όλα τα μασατζίδικα είναι παράνομα και καλά κάνουν και τα κλείνουν. πλουτίζουν οι ρωσίδες βουλγάρες ρουμάνες εις βάρος μας

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
Τελικα η ελληνικη αστυνομια για αυτο ειναι ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ,ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ.και στων Αγιο Παντελεημονα μετα τις 8 δεν πηγαινει ουτε με προσκληση του υπουργου δημοσιας ταξης οξω ρε ΝΟΥΜΕΡΑ

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Ελληνική Αστυνομία το μεγαλύτερο μπουρδέλο της χώρας.Δήλωση τροχονόμου σήμερα το πρωί.Κίνηση και σε κεντρική λεωφόρο μόνο ένας παλιός ξέρει και κάνει σωστά τη δουλειά του.Του απονέμω τα εύσημα και τι μου λέει ? Ε τι να κάνουμε οι υπόλοιποι συνάδελφοι είναι νέοι και δεν έχουν όρεξη ! ! ! Δηλαδή πληρώνω τον κάθε μαλάκα μπάτσο για να μου κόβει κλήσεις όποτε γουστάρει,για να με αφήνει απροστάτευτο ανάλογα με την ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ και στο τέλος να μου κάνει κουμάντο και πότε θα γαμήσω στο μπουρδέλο.Καλά έκανε γνωστός και είχε πιάσει γκόμενα γυναίκα μπάτσου - όσο έκοβε κλήσεις αυτός ο φίλος έκοβε κάτι άλλο - να αγιάσει το πουλί του.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
μου έχει τύχει πριν 10 χρονια περίπου σε μπουρδελο της Διδύμου να περιμενω στο σαλόνι με κολητό και να μπουκαρουν οι μπατσοι για ελεγχο....
ζηταγαν ταυτότητες και εμεις δεν είχαμε....
ευτυχώς επειδή κατάλαβαν πως είμαστε έλληνες, τσιμπήσανε 2 αλβανους μου λεγανε (εγκώ  δεν εχει καρτια κτλ) και τους μπουζουριασανε.
Αλλιως θα τραβαγανε εμας για εξακριβωση....
Παντα να εχετε ταυτοτητα μαζί σας

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
....Καλά έκανε γνωστός και είχε πιάσει γκόμενα γυναίκα μπάτσου - όσο έκοβε κλήσεις αυτός ο φίλος έκοβε κάτι άλλο - να αγιάσει το πουλί του.

αμα τον πάρει όμως χαμπάρι ο μπάτσος δεν θα ξαναδεί ποτέ πινακίδες  και θα ζει για να πληρώνει κλήσεις ...  :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πάντως όποτε έχω τύχει να βρίσκομαι στην περιοχή και να γίνεται ντού, την κάνω κατευθείαν. Δεν φοβάμαι μην με πιάσουν οι μπάτσοι (αλλωστε εμένα τι να μου κάνουν, πελάτης είμαι) αλλα δεν γουστάρω να είμαι στο δωμάτιο με την γκόμενα και να σκάσει μύτη το στρουμφάκι...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εμενα μου ετυχε να κανει ντου μια μπατσινα στο τελος γαμησα και τισ 2 τανες

Καλη χρονια κιολας με υγεια και καλα μας ξενιαστα γαμησια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πριν απο 6 μηνες,μπηκαν σε ενα μπουρδελο στη θεσ νικη δυο τυπαδες με πολιτικα ρουχα κ ενα ντοσιε στο χερι.ημουν μονος εκει μεσα κ μου ζητησαν ταυτοτητα,δεν ειχα μαζι μου αλλα τους ειπα κ τους εδειξα το κλειδι του αυτοκιν.οτι τα εχω εκει μεσα οποτε δεν εγινε κ τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom