Δεν γνωρίζω να υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα και δεν νομίζω και να υπάρχει.
Ένας απλός και εύκολος τρόπος να ελέγξεις αν υπάρχουν κάμερες στο χώρο που σε ενδιαφέρει είναι με χρήση της κάμερας του κινητού σου. Απλά ενεργοποιείς την κάμερα στο κινητό και κοιτώντας μέσα από την οθόνη θα ανακαλύψεις όσες κάμερες χρησιμοποιούν υπέρυθρα LEDs φωτισμού, και μόνον αυτές. Τα υπέρυθρα LEDs για (συνήθως νυκτερινό) φωτισμό της κάμερας εμφανίζονται ως λευκά σημεία στην οθόνη του κινητού σου, αν και είναι αόρατα στην ανθρώπινη όραση. Αν η κάμερα που ψάχνεις είναι εντελώς παθητική (χωρίς δικό της φωτισμό) δεν νομίζω να μπορείς να την ανακαλύψεις. Αν ψάξεις στα ηλεκτρονικά gadgets στο internet θα βρεις ότι υπάρχουν κάποιες συσκευές (όχι πρόγραμμα σε κινητό, ανεξάρτητες συσκευές είναι, σαν κουτί τσιγάρων) που υποτίθεται ότι ανακαλύπτουν τις κρυφές κάμερες μέσω κάποιας αντανάκλασης στον φακό τους. Η επιτυχία τους είναι πολύ μικρή και είναι και δύσχρηστες, έχω δει την συσκευή που πήρε ένας γνωστός και δεν ενθουσιάστηκα, μικρή η επιτυχία της.
Συνοψίζοντας, όσες κάμερες έχουν υπέρυθρα LEDs τις ανακαλύπτεις πανεύκολα με την κάμερα του κινητού σου και χωρίς κανένα πρόσθετο πρόγραμμα. Για τις άλλες δύσκολο. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω να μας πει...