Νέα

Εεεεεεεεεεεεε μάγκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Έστειλα κι εγώ μόλις τώρα.

@psaxnwtrans --> βάζω στοίχημα ότι πρόκειται για πολλή μεγάλη κοτούλα όταν δεν κρύβεται πίσω από το 17άρι TFT και τον intel pentium core duo που αγόρασε με τον ιδρώτα του μπαμπά του.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για τα παιδιά ρε γαμώτο...το μέλλον του κόσμου....ότι μπορεί ο καθένας....ΑΝΘΡΩΠΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπράβο ρε μάγκα ΝΙΟ για το thread που άνοιξες....... :dancing:

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
προσωπικα δεν δεχομαι να συμετεχω στις κινησεις κυριων στυλ μαριανας που μοναδικο σκοπο εχουν να σκοτωνουν την ωρα τους να προβαλλουν την δηθεν φιλανθρωπια τους ζητωντας απο εμας να συνεισφερουμε και εκεινοι να εισπαρατουν διαφημησεις,προβολη.
οποιος θελει να βοηθησει υπαρχουν τροποι να το κανει χωρις να προβληθει..
δεν θελω να προκαλεσω οσους φιλους ευαισθητοποιηθηκαν και βοηθησαν (ισως και να καναν πολυ καλα)
απλα εχω λιγο διαφορετικη οπτικη σε αυτα τα ζητηματα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν πειράζει ρε παιδιά//κάνε το καλό και ρίχτο στο γυαλό που λέει και η παροιμία....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
βοηθα εσυ αδερφε κι ας προβαλετε αλλος..εμενα καθολου δεν με νοιαζει ποιος προβαλετε με νοιαζει να βοηθαω αν μπορω καμια φορα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αυτο που μου τη σπαει εμενα ειναι αυτο το 1,19 ανα sms αυτο το ,19 ειναι ο ΦΠΑ που πηγαινει στο γαμοκρατος..δηλαδη ρε πουστη μου ακομα και την φιλανθρωπια φορολογουν τα καθηκια?ας κανουν μια εξαιρεση κι αν ειναι 1,19 ας πανε στο ιδρυμα και το 1 και τα ,19..ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Το θέμα είναι να μην πάνε κι αυτά τα ευρώ, σαν εκείνα που δώσαμε για το τσουνάμι.
όποιος είδε την έρευνα που έγινε μετά, καταλαβαίνει τι λέω...
Θα τα μασήσει κι αυτά καμιά κατασκευαστική...

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
αυτο που μου τη σπαει εμενα ειναι αυτο το 1,19 ανα sms αυτο το ,19 ειναι ο ΦΠΑ που πηγαινει στο γαμοκρατος..δηλαδη ρε πουστη μου ακομα και την φιλανθρωπια φορολογουν τα καθηκια?ας κανουν μια εξαιρεση κι αν ειναι 1,19 ας πανε στο ιδρυμα και το 1 και τα ,19..ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!
+100

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Να προσθέσω κάτι...

... άσχετα με το αν oποιαδήποτε "κότα" γίνεται "μούρη" επειδή το παίζει "φιλανθρωπία και έτσι" (αποτελεί image polishing οι κότες των σαλονιών να συναγωνίζονται σε μέγεθος φιλανθρωπίας), άσχετα με το που πάνε τελικά τα λεφτά , άσχετα από το από που θα μπορούσαν να προέρχονται πόροι για τέτοιου είδους θέματα, άσχετα από πολλές παραμέτρους ...

...τελικά δίνοντας ένα μικροποσό (μέσω SMS), μπορεί κανείς να έχει ήσυχη την συνείδησή του, ότι "κάτι" έκανε.

Με απλά λόγια ... αγοράζουμε ψυχική γαλήνη σε τιμή ευκαιρίας, παραμένουμε μακριά από το πρόβλημα (ούτε οπτική επαφή δεν έχουμε με τα "μέρη" του), δεν "τραυματιζόμαστε" και κοιμόμαστε και ήσυχοι.

Επιμένουμε δλδ απλά εγωιστικά και εγωκεντρικά.

Αλλά και πάλι, who cares....ούτε ένα καφέ δεν πίνεις στην Ελλάδα με αυτά τα λεφτά, το SMS για την Eλπίδα μας πείραξε? Εδώ ψηφίζουν τα ζώα για τα reality μέσω SMS, η Ελπίδα ενόχλησε? Το parking στα πολιτιστικά κέντρα της παραλιακής στοιχίζει περισσότερο, η Ελπίδα ενόχλησε?

Ας είμαστε καλά, να μην χρειαζόμαστε φιλανθρωπίες ούτε από "Ελπιδοκότες" ούτε μέσω SMS ... και τα άλλα θα τα λύσουμε κάπως.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εγώ έδωσα-και δεν ήταν ένα SMS. Με ξέσκισε αυτή η διαφήμιση με το παιδάκι χωρίς μαλλιά. Και νομίζω πως όποιος έχει παιδί, το βλέπει κάπως αλλιώς, βάζει το δικό του παιδί στη θέση του πάσχοντος και τα δίνει, ίσως και σαν «λάδωμα» προς την καλή μοίρα που του επέτρεψε να έχει ένα γερό παιδί...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα παρακαλέσω ΟΛΟΥΣ, να σταματήσουν εδώ και τώρα. Δεν είναι δυνατόν να γαμάτε κάθε θέμα, με όση σοβαρότητα μπορεί να έχει αυτό. Από τη μεριά μου δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να συνεχίσει να το κάνει αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω τα αρνητικά ποστ στο συγκεκριμένο θέμα αλλά ούτε και θα τα σχολιάσω επειδή είμαι πατέρας και πιθανότατα να παρακτραπώ......Θα σβηστούν όλα τα ποστ που δεν έχουν σχέση με το θέμα. Όποιος θέλει να τσαμπουκαλευτεί και να κάνει τον έξυπνο με φιλολογίες..........αλλού Please!!!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Θα παρακαλέσω ΟΛΟΥΣ, να σταματήσουν εδώ και τώρα. Δεν είναι δυνατόν να γαμάτε κάθε θέμα, με όση σοβαρότητα μπορεί να έχει αυτό. Από τη μεριά μου δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να συνεχίσει να το κάνει αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω τα αρνητικά ποστ στο συγκεκριμένο θέμα αλλά ούτε και θα τα σχολιάσω επειδή είμαι πατέρας και πιθανότατα να παρακτραπώ......Θα σβηστούν όλα τα ποστ που δεν έχουν σχέση με το θέμα. Όποιος θέλει να τσαμπουκαλευτεί και να κάνει τον έξυπνο με φιλολογίες..........αλλού Please!!!

αυτό που κρίνεται ως σοβαρότητα ποιο είναι ακριβώς θα το εξηγήσεις;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
αυτό που κρίνεται ως σοβαρότητα ποιο είναι ακριβώς θα το εξηγήσεις;
Nefelim, ειλικρινά δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Όποιος δεν συμφωνεί με κάτι απλά δεν συμμετέχει και δεν ενοχλεί.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
 και επειδη και γω ειμαι πατερας (αλλα παραμένω το ιδιο παπαρας, δεν ειναι αξιωμα να εισαι πατερας)

να δω τι θα κάνετε οταν το παιδι σας σας πει "παω να παιξω με το Γιωργο που δεν εχει μαλια"

γιατι οι μισοι απο εδω θα πουνε απο μέσα τους "ποιον τον καρκινοπαθή ΟΟΟΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!"

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
  και επειδη και γω ειμαι πατερας (αλλα παραμένω το ιδιο παπαρας, δεν ειναι αξιωμα να εισαι πατερας)

να δω τι θα κάνετε οταν το παιδι σας σας πει "παω να παιξω με το Γιωργο που δεν εχει μαλια"

γιατι οι μισοι απο εδω θα πουνε απο μέσα τους "ποιον τον καρκινοπαθή ΟΟΟΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!"
sorry αλλα αυτο που λες ειναι βλακεια!

Επισκέπτης

θα του πω : και γιατι δεν ερχεται ο Γιωργάκης να παίξετε εδώ με την αδερφούλα σου όλοι μαζί??? .-

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Nefelim, ειλικρινά δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Όποιος δεν συμφωνεί με κάτι απλά δεν συμμετέχει και δεν ενοχλεί.

μη σχολιάσεις τίποτα.
Με κάλυψες!

Πρέπει να συμφωνούμε για να μιλήσουμε ή μαζί μας ή αντε γεια. Διαλέγω το Αντε γεια στο θέμα λοιπόν και σας αφήνω να συμφωνείτε.

Δε μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για να συμφωνούμε αλλά για να κατανοούμε τη διαφορετικότητα και να τη δεχόμαστε Sonyp.

ΟΚ, είμαι αντίθετος, σέβομαι ότι υπάρχει πρόβλημα όμως δε σέβομαι ότι δεν είναι άξιο σεβασμού κι αυτό είναι το χοντροκομμένο της υπόθεσης το οποίο εξήγησα γιατί πέραν των αναγκών συνολικής συμφωνίας προς τέρψιν της συλλογικότητας μιας αγέλης, υπάρχει και η υποκρισία που μερικούς μας τρελλαίνει.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
 και ομως σε αυτο το forum εχει ειπωθει ιστορια που παιδακι πηγαινε να παιξει με αλλο κοριτσακι ή χωρις πόδι ή σε καροτσακι και η μανα του του ελεγε "ελα εδω και ελα δω"

ειμαστε λιγο στενομυαλοι οι Ελληνες και το κακο το ξορκιζουμε κρατωντας το μακρια μας

η φιλανθρωπία γινεται ΑΝΩΝΥΜΑ ή δινεις το όνομα καποιο που πεθανε για να τον θυμουντα!!

ΥΓ οσο για μενα πολυ φοβαμαι οτι θα πω ω ρε πουστη τι λέμε τωρα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom