Νέα

Εεεεεεεεεεεεε μάγκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
μη σχολιάσεις τίποτα.
Με κάλυψες!

Πρέπει να συμφωνούμε για να μιλήσουμε ή μαζί μας ή αντε γεια. Διαλέγω το Αντε γεια στο θέμα λοιπόν και σας αφήνω να συμφωνείτε.

Δε μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για να συμφωνούμε αλλά για να κατανοούμε τη διαφορετικότητα και να τη δεχόμαστε Sonyp.

ΟΚ, είμαι αντίθετος, σέβομαι ότι υπάρχει πρόβλημα όμως δε σέβομαι ότι δεν είναι άξιο σεβασμού κι αυτό είναι το χοντροκομμένο της υπόθεσης το οποίο εξήγησα γιατί πέραν των αναγκών συνολικής συμφωνίας προς τέρψιν της συλλογικότητας μιας αγέλης, υπάρχει και η υποκρισία που μερικούς μας τρελλαίνει.

Δεν θα σχολίαζα ποτέ κάτι για να καλύψω εσένα ή κάποιον άλλο. Σχολιάζω το γεγονός ότι δεν θέλετε να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την διαφορετικότητα εδώ μέσα αλλά ο τρόπος που εκφράζεται αυτή κατά καιρούς. Το άντε γεια που είπες δεν το έχω πει σε κανέναν από δω μέσα. Επειδή έχω ήδη ένα παιδί και περιμένω και άλλο, προτίμισα να μην απαντήσω πριν και όχι ότι σε αποφεύγω (ίσως έλεγα πράγματα που δεν έπρεπε). Όσο για την αγέλη που λες και την υποκρισία........εσύ τα είπες οπότε κάτι θα ξέρεις. Φιλικά πάντα, sony.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Νομίζω πως βρήκαμε το νικητή για το φετινό βραβείο ''Kotsana of the Year''!  :dancing:

Αντε με πεισατε εστειλα μυνυμσ και εγω 1,19? και τωρα περιχαρης παω να δωσω 60? για μασαζ και χειρογλύκανο  απο τυπισσα που πιθανότατα ειναι και μανα.

ΑΑΑΑ ξεχασα και στο site δεν μπαινω για τις πουτανες μου αρεσει το μαυρο φόντο.

ΥΓ ενοχληθηκα που ενα μυνημα μου εντελως αδιαφορο και αμπελοφιλοσοφικό  σβήστηκε 

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη αλλά αυτός ο τόπος είναι γεμάτος με χαζούς.
Πόσα χρόνια προσπαθούν να μαζέψουν τα χρήματα για το νοσοκομείο; Πέντε, δέκα, πόσα;
Με τα προχθεσινά που με μεγάλη χαρά όλοι δώσατε έφτασαν τα 27.000.000 ευρώ. Η μίζα από το ένα ομόλογο ήταν 20.000.000 ευρώ. Κρίμα στούς πολίτες μιάς χώρας που δαπανά 100 δισ ευρώ για Ολυμπιακούς αγώνες και δεν έχει 100 εκατομύρια ευρώ να κτίσει ένα νοσοκομείο για μικρά παιδιά. Περιμένουν όλα τα λαμόγια από τον απλό κόσμο για 1.19 ευρώ.
Ντροπή, τίποτε άλλο

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και το χειρότερο από όλα δεν τον γνωρίζετε. Οταν και αν γίνει το νοσοκομείο, είναι ότι θα πληρώνεται για να πάτε το παιδί σας. Γιατί μέχρι τότε όλο και κάποιος Κωστάκης ή Γιωργάκης ή Αλέκα θα το έχουν ξεπουλήσει για να πληρωθούν οι μίζες τα λαδώματα και τα χρέη της χώρας. Και να γνωρίζεται ότι και στη Συγγρού να βγείτε τα λεφτά δεν θα σας φτάνουν.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
  παντως το Ωνασειο εκανε μια γιγαντιαια δωρεα χωρις να βγει 5 μερες στα καναλια

Επισης δεν καταλαβαινω τι δουλεια εχει το βιογραφικό και η μουτσουνα της κυρα μαριαννας σε ενα site για το παιδι και την οικογενεια.

biografiko.html  μονο τα rates και τα services λειπουνε.

Ασ παραδεχθουν μερικοι οτι ειναι υπαλληλοι του ευρυτερου Ομιλου Βαρδινογιαννη και να μην μας κανουν τους πονοψυχους.

Γιατι σε 10-15 χρονια θα πειτε

ναι παιδι ας ερθει ο Μπερισα ο φιλος σου να παιξετε αλλα μαζεψε πρωτα τα ασημικα απο το σαλονι και

ναι παιδι ασ ερθει η Σβετλανα Μιχαηλοβα η συμμαθητρια σου να μελετησετε θα παρω τη μανα σου να πάμε σινεμα. ΑΑΑΑ και κοιτα μην της δωσεις παραπάνω απο 150? χαλας τη πιατσα.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Εγώ έδωσα-και δεν ήταν ένα SMS. Με ξέσκισε αυτή η διαφήμιση με το παιδάκι χωρίς μαλλιά. Και νομίζω πως όποιος έχει παιδί, το βλέπει κάπως αλλιώς, βάζει το δικό του παιδί στη θέση του πάσχοντος και τα δίνει, ίσως και σαν «λάδωμα» προς την καλή μοίρα που του επέτρεψε να έχει ένα γερό παιδί...

Ακριβώς αυτό.
Δεν με πειράζει να δώσω κάτι για τα άρρωστα παιδάκια.
Μακάρι βέβαια να μπορούσα να ελέγξω και που θα πάνε τα λεφτά...
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ...
Ελπίζω να την κάνουν καλά.
Ευχαριστώ το Θεό που τουλάχιστον το παιδί μου είναι καλά, και μακάρι να μην υπήρχαν ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....
Τοτε δεν θα χρειάζονταν και οι Τηλεμαραθώνιοι, ούτε η συνδρομή του κράτους.
Δεν χάθηκε ο κόσμος πως θα δώσουμε ένα κλασμα από αυτα που τρώμε στις πουτάνες.
Έστω κι αν φάνε κάποια απ αυτά οι επιτήδειοι.
+1

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ακριβώς αυτό.
Ευχαριστώ το Θεό που τουλάχιστον το παιδί μου είναι καλά, και μακάρι να μην υπήρχαν ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....
+1

Αυτος εισαι Γιανναρα αρχοντα! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Ακριβώς αυτό.
+1

+1000 κι από μένα για την άποψή σου.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Αφου το site απεκτησε και φιλανθρωπικο section μου ηρθε με mai και το προωθω

Η Μαργαρίτα 14 ετών που ßρίσκεται στο Νοσoκο΅είο Αγλαΐα Κυριακού
(στο ογκολογικό τ΅ή΅α, 5ος όροφος) και πάσχει από οξεία Λευχαι΅ία
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ!
Παρακαλώ όποιος ΅πορεί να δώσει αί΅α ας επικοινωνήσει ΅ε το Νοσοκo΅είο

ή
τη
΅ητέρα της.
Κατερίνα (΅ητέρα) : 694*********66 Παρακαλώ προωθείστε το ΅ήνυ΅α σε
όσους ΅πορείτε.

δυστυχως τα αιμοπεταλια απαιτουν χρονο και δεν μπορω να πάω

Αν εχει καποιος χρονο ας επικοινωνήσει με το νοσοκομειο

Στα + του να δινεις αιμα τζαμπα εξεταση αιματος για ηπατιτιδα και aids (αν και καπου διαβασα οτι δεν κανουν σε ολα τα δειγματα εξετασεις)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ακριβώς αυτό.
+1

Είσαι ψυχάρα, Τζώννυ :) :) :)

PS: άλλωστε και οι επιτήδιοι, μάλλον στις πουτάνες θα τα φάνε :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom