μη σχολιάσεις τίποτα.
Με κάλυψες!
Πρέπει να συμφωνούμε για να μιλήσουμε ή μαζί μας ή αντε γεια. Διαλέγω το Αντε γεια στο θέμα λοιπόν και σας αφήνω να συμφωνείτε.
Δε μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για να συμφωνούμε αλλά για να κατανοούμε τη διαφορετικότητα και να τη δεχόμαστε Sonyp.
ΟΚ, είμαι αντίθετος, σέβομαι ότι υπάρχει πρόβλημα όμως δε σέβομαι ότι δεν είναι άξιο σεβασμού κι αυτό είναι το χοντροκομμένο της υπόθεσης το οποίο εξήγησα γιατί πέραν των αναγκών συνολικής συμφωνίας προς τέρψιν της συλλογικότητας μιας αγέλης, υπάρχει και η υποκρισία που μερικούς μας τρελλαίνει.
Δεν θα σχολίαζα ποτέ κάτι για να καλύψω εσένα ή κάποιον άλλο. Σχολιάζω το γεγονός ότι δεν θέλετε να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την διαφορετικότητα εδώ μέσα αλλά ο τρόπος που εκφράζεται αυτή κατά καιρούς. Το άντε γεια που είπες δεν το έχω πει σε κανέναν από δω μέσα. Επειδή έχω ήδη ένα παιδί και περιμένω και άλλο, προτίμισα να μην απαντήσω πριν και όχι ότι σε αποφεύγω (ίσως έλεγα πράγματα που δεν έπρεπε). Όσο για την αγέλη που λες και την υποκρισία........εσύ τα είπες οπότε κάτι θα ξέρεις. Φιλικά πάντα, sony.