..δεν τα βλέπω ρε σύ ! τα βιδεάκια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aχαχουχας λεγεσαι αμα τις στελνεις και λουλουδια επισης. Θα κανει το κινημα της παλαμης ο Μητσαρας και θα ζητησει να επιτραπει ο γαμος με την παλαμη του.αμα πηδας την χουφτα σου μαν και την βαφτιζεις τζελλα γινεσαι ομοφυλοφιλος αραγε;
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ναι κραταει ,φαινεται μενεις κατω απο την γουναρη΄ante ρε , αυτό την γλύτωσε ? έxω πάρει κι από κεί κανά δυό φορές στο παρελθόν
zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
στη μαμα του ειχε δωσει? τοτε ντε που φοβοταν οτι την κολλησε εητζ.
Που το έγραψε αυτό; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
ναι κραταει ,φαινεται μενεις κατω απο την γουναρη
κάτω και από βουλιαγμένης sto kal΄o κομμάτι που έλεγε kai η ....μαριάννα
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
στην κατω γλυφαδα μονο το κομματι που ειναι πανω και διπλα(προς την μερια της βουλας) απο το κλειστο κολυμβητηριο ειναι ωραιο.Αλλουκάτω και από βουλιαγμένης sto kal΄o κομμάτι που έλεγε kai η ....μαριάννα
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
στην κατω γλυφαδα μονο το κομματι που ειναι πανω και διπλα(προς την μερια της βουλας) απο το κλειστο κολυμβητηριο ειναι ωραιο.Αλλου
Και το Γκολφ καλό είναι σε ορισμένα κομμάτια. Και η Αιγλη ψηλά έχει σπουδαία θέα.
στην κατω γλυφαδα μονο το κομματι που ειναι πανω και διπλα(προς την μερια της βουλας) απο το κλειστο κολυμβητηριο ειναι ωραιο.Αλλου
..πολλές λούγγρες έχει απο ...εκεί
eke΄i ......... ;). Και η Αιγλη ψηλά έχει σπουδαία θέα.
Επισκέπτης
Aπο τοτε που εφυγαν οι γυναικες απο το site διακρινω μια ταση προς την ομοφυλοφιλια.
τύπε έπαθες ψύχωση με το donnie darko;
από κει δεν είναι το image σου;
άνοιξε κανά θέμα να το αναλύσουμε...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τελικά θα με στείλεις κανά λελουδικό ;τύπε έπαθες ψύχωση με το donnie darko;
Πριν από κάμποσο καιρό είχα παραγγείλει για την κοπέλα μου στη Ρωσία. Σπούδαζε ιατρική κι ήταν περίοδος εξεταστικής. Σε κάποια φάση για μερικές μέρες σταμάτησε να απαντά στο κινητό και στα μηνύματα αλλά το κινητό ανοιχτό. Λέω θα τραβάει κανα ζόρι ας της στείλω λουλούδια. Με παίρνει πίσω τηλέφωνο ο courier και με ρωτά πόσο καιρό έχω να μιλήσω μαζί της γιατί στο τηλέφωνο το σήκωσε η μητέρα της και δυστυχως η κοπέλα είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Από τότε σταμάτησα τα λουλούδια...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
γουρλης πρέπει να είσαι εσύ. Με την κοπελα γνωριζόσασταν;Πριν από κάμποσο καιρό είχα παραγγείλει για την κοπέλα μου στη Ρωσία. Σπούδαζε ιατρική κι ήταν περίοδος εξεταστικής. Σε κάποια φάση για μερικές μέρες σταμάτησε να απαντά στο κινητό και στα μηνύματα αλλά το κινητό ανοιχτό. Λέω θα τραβάει κανα ζόρι ας της στείλω λουλούδια. Με παίρνει πίσω τηλέφωνο ο courier και με ρωτά πόσο καιρό έχω να μιλήσω μαζί της γιατί στο τηλέφωνο το σήκωσε η μητέρα της και δυστυχως η κοπέλα είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Από τότε σταμάτησα τα λουλούδια...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ας το εκανες στεφανι τυπεΠριν από κάμποσο καιρό είχα παραγγείλει για την κοπέλα μου στη Ρωσία. Σπούδαζε ιατρική κι ήταν περίοδος εξεταστικής. Σε κάποια φάση για μερικές μέρες σταμάτησε να απαντά στο κινητό και στα μηνύματα αλλά το κινητό ανοιχτό. Λέω θα τραβάει κανα ζόρι ας της στείλω λουλούδια. Με παίρνει πίσω τηλέφωνο ο courier και με ρωτά πόσο καιρό έχω να μιλήσω μαζί της γιατί στο τηλέφωνο το σήκωσε η μητέρα της και δυστυχως η κοπέλα είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Από τότε σταμάτησα τα λουλούδια...
Επισκέπτης
τελικά θα με στείλεις κανά λελουδικό ;
στο χω έτοιμο για πακετάρισμα μωρό μου:
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τσουτσουνιστο λουλουδιστο χω έτοιμο για πακετάρισμα μωρό μου:
Επισκέπτης
τσουτσουνιστο λουλουδι
τσουτσουνιστό και...τσετσενιστό
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τελικα μου σηκώνεται η ..διαθεση με τα λουλουδια
τσουτσουνιστό και...τσετσενιστό
Ναι τυπε μου αρεσε. Παμε στο τοπικ ταινιες/δυνατες σκηνες αμα ειναι.τύπε έπαθες ψύχωση με το donnie darko;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις