Νέα

Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια σε γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αμα πηδας την χουφτα σου μαν και την βαφτιζεις τζελλα γινεσαι ομοφυλοφιλος αραγε; :think: :grin:
Aχαχουχας λεγεσαι αμα τις στελνεις και λουλουδια επισης. Θα κανει το κινημα της παλαμης ο Μητσαρας και θα ζητησει να επιτραπει ο γαμος με την παλαμη του.  :headbang2:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
κάτω και από βουλιαγμένης  :rolleyes: :2funny: sto kal΄o κομμάτι που έλεγε kai η ....μαριάννα  :rockon:
στην κατω γλυφαδα μονο το κομματι που ειναι πανω και διπλα(προς την μερια της βουλας) απο το κλειστο κολυμβητηριο  ειναι ωραιο.Αλλου  :zfuck:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
στην κατω γλυφαδα μονο το κομματι που ειναι πανω και διπλα(προς την μερια της βουλας) απο το κλειστο κολυμβητηριο  ειναι ωραιο.Αλλου  :zfuck:

Και το Γκολφ καλό είναι σε ορισμένα κομμάτια. Και η Αιγλη ψηλά έχει σπουδαία θέα.

Zegna

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
10
Πριν από κάμποσο καιρό είχα παραγγείλει για την κοπέλα μου στη Ρωσία. Σπούδαζε ιατρική κι ήταν περίοδος εξεταστικής. Σε κάποια φάση για μερικές μέρες σταμάτησε να απαντά στο κινητό και στα μηνύματα αλλά το κινητό ανοιχτό. Λέω θα τραβάει κανα ζόρι ας της στείλω λουλούδια. Με παίρνει πίσω τηλέφωνο ο courier  και με ρωτά πόσο καιρό έχω να μιλήσω μαζί της γιατί στο τηλέφωνο το σήκωσε η μητέρα της και δυστυχως η κοπέλα είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Από τότε σταμάτησα τα λουλούδια...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πριν από κάμποσο καιρό είχα παραγγείλει για την κοπέλα μου στη Ρωσία. Σπούδαζε ιατρική κι ήταν περίοδος εξεταστικής. Σε κάποια φάση για μερικές μέρες σταμάτησε να απαντά στο κινητό και στα μηνύματα αλλά το κινητό ανοιχτό. Λέω θα τραβάει κανα ζόρι ας της στείλω λουλούδια. Με παίρνει πίσω τηλέφωνο ο courier  και με ρωτά πόσο καιρό έχω να μιλήσω μαζί της γιατί στο τηλέφωνο το σήκωσε η μητέρα της και δυστυχως η κοπέλα είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Από τότε σταμάτησα τα λουλούδια...
γουρλης πρέπει να είσαι εσύ. Με την κοπελα γνωριζόσασταν;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πριν από κάμποσο καιρό είχα παραγγείλει για την κοπέλα μου στη Ρωσία. Σπούδαζε ιατρική κι ήταν περίοδος εξεταστικής. Σε κάποια φάση για μερικές μέρες σταμάτησε να απαντά στο κινητό και στα μηνύματα αλλά το κινητό ανοιχτό. Λέω θα τραβάει κανα ζόρι ας της στείλω λουλούδια. Με παίρνει πίσω τηλέφωνο ο courier  και με ρωτά πόσο καιρό έχω να μιλήσω μαζί της γιατί στο τηλέφωνο το σήκωσε η μητέρα της και δυστυχως η κοπέλα είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Από τότε σταμάτησα τα λουλούδια...
ας το εκανες στεφανι τυπε
URL]]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τύπε έπαθες ψύχωση με το donnie darko;

από κει δεν είναι το image σου;

άνοιξε κανά θέμα να το αναλύσουμε...
Ναι τυπε μου αρεσε. Παμε στο τοπικ ταινιες/δυνατες σκηνες αμα ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom