nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
Σας εχει τυχει κανα περιστατικο με συναγωνιστη ή με εσάς που να ειχε συμμετοχή και κανας Νταβάς και ποια η γνωμη σας για αυτούς ? Μετράνε ή ειναι για τον πούτσο ?
Οχι ρε Φιλε ...Αλλα δεν ειχα τι να κάνω και λεω ....δε γραφω και εγω τη μαλακία μου εδω μέσα..........Σε Πουλησε κανεις καμια Μαγκια Αδερφε;;
που μωρε μαλακα το δες αυτο;Καλα εκανες δε σε Κατακρινω...Στην Αθηνα ποτε δεν εχω πετυχει τετοιο Σκηνικο...Στη Θεσσαλονικη 2 φορες Μπροστα μου κατι Νταβαδες ειχανε Στριμωξει ενα σε κατι Λαμαρινες και τον Κοπανουσαν Αγρια και αυτος Εσκουζε!!
Σας εχει τυχει κανα περιστατικο με συναγωνιστη ή με εσάς που να ειχε συμμετοχή και κανας Νταβάς και ποια η γνωμη σας για αυτούς ? Μετράνε ή ειναι για τον πούτσο ?
νταβαδες των hells angels δεχονται πρωινη επισκεψη της αστυνομιας, berlin
που να τσαμπουκαλευτουν εδω εχω δει πακι που κατι δεν πηγε καλα με την κοπελα και τον αφησε χωρις να τελειωσει ... και βγηκε ζητησε λεφτα του τσαμπουκαλευτηκαν και φωναξε την αστυνομια ... οταν αστυνομια ηρθε τους εδειξε που ακομη φορα το προφυλακτικο και δεν ειχε τελειωσει ... χαχαχαχαχα !
η αστυνομια λογω οτι ηταν πακις ... του ζητησαν δειξει τα χαρτια του και τετοια αλλα με εντονο υφος ... πακις τους εδειξε τα χαρτια του ... και τον αφησαν !
λογικα θα του επιστραφηκαν και τα λεφτα !
Στην Προμηθεως με Σαπφους λιγο πριν το Μπλε Σπιτακι πριν καμια 10χρονια Ρε Μαλακα, εκει τον ειχανε Στριμωξει γιατι Μανουριασε μεσα στο Δωματιο με την Μαρια την Δικηγορο ..που μωρε μαλακα το δες αυτο;
νταβαδες των hells angels δεχονται πρωινη επισκεψη της αστυνομιας, berlin