Νέα

Εχετε πεσει σε τσαμπουκα με Νταβαντζηδες σε Φυλής ή στο Μετάξι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Σας εχει τυχει κανα περιστατικο με συναγωνιστη ή με εσάς που να ειχε συμμετοχή και κανας Νταβάς και ποια η γνωμη σας για αυτούς ? Μετράνε ή ειναι για τον πούτσο ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Σε Πουλησε κανεις καμια Μαγκια Αδερφε;;

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Η ερώτηση μεταφράζεται ως : «με παίρνει να μπλέξω με τη μαφία;» ή λάθος εννόησα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Καλα εκανες δε σε Κατακρινω...Στην Αθηνα ποτε δεν εχω πετυχει τετοιο Σκηνικο...Στη Θεσσαλονικη 2 φορες Μπροστα μου κατι Νταβαδες ειχανε Στριμωξει ενα σε κατι Λαμαρινες και τον Κοπανουσαν Αγρια και αυτος Εσκουζε!! :s&m_3:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Καλα εκανες δε σε Κατακρινω...Στην Αθηνα ποτε δεν εχω πετυχει τετοιο Σκηνικο...Στη Θεσσαλονικη 2 φορες Μπροστα μου κατι Νταβαδες ειχανε Στριμωξει ενα σε κατι Λαμαρινες και τον Κοπανουσαν Αγρια και αυτος Εσκουζε!! :s&m_3:
που μωρε μαλακα το δες αυτο;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
κάτι μου λέει ότι οι νταβάδες εν έτη 2015 είναι αστικός μύθος... έτσι πως είναι η ενημέρωση και η αστυνομία το μόνο εύκολο για μια κοπέλα είναι να κλείσει μέσα όποιον την απειλήσει και να συνεχίσει ως ανεξάρτητη  ;)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Σας εχει τυχει κανα περιστατικο με συναγωνιστη ή με εσάς που να ειχε συμμετοχή και κανας Νταβάς και ποια η γνωμη σας για αυτούς ? Μετράνε ή ειναι για τον πούτσο ?

νταβατζης χαιδευει τουρκο στο προσωπο (sankt pauli hamburg)  :grin:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
που να τσαμπουκαλευτουν εδω εχω δει πακι που κατι δεν πηγε καλα με την κοπελα και τον αφησε χωρις να τελειωσει ... και βγηκε ζητησε λεφτα του τσαμπουκαλευτηκαν και φωναξε την αστυνομια ... οταν αστυνομια ηρθε τους εδειξε που ακομη φορα το προφυλακτικο και δεν ειχε τελειωσει ... χαχαχαχαχα !

η αστυνομια λογω οτι ηταν πακις ... του ζητησαν  δειξει τα χαρτια του και τετοια αλλα με εντονο υφος ... πακις τους εδειξε τα χαρτια του ... και τον αφησαν !

λογικα θα του επιστραφηκαν και τα λεφτα !

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
εκει εμεις παμε για να πηδηξουμε , καυλαντισουμε περασουμε καλα !

δεν εχουμε σχεση με το τι ζορι μπορει τραβαει ο καθενας τριγυρω !

μια απλη κληση αστυνομια οπως εκανε πακις και ληγει εκει το ζητημα !

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
βεβαια συμπεριφορες του στυλ δεν ηταν καλη και θελω λεφτα πισω γενικοτερα τις αποφευγουμε διοτι στο κρατανε μετα αυτο !

ετσι οταν καμια φορα δεν βγαινει το πηδημα οπως θα ηθελε καποιος καλυτερα να πει δεν γαμιεται και να  μην ξαναπερασει με την συγκεκριμενη παρα να ζητα λεφτα ! εκτος και αν ειναι εντελως κοροιδια η κατασταση που τοτε οχι μονο τα ζητησει αλλα και να τα απαιτησει κιολας!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
νταβαδες των hells angels δεχονται πρωινη επισκεψη της αστυνομιας, berlin

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
και το να φωναξετε απλα αστυνομια σας το εκτιμησουν κιολας απο το να σκεφτονται οτι εχουν να κανουν με καποιο αλητη !

μην ανησυχειτε η αστυνομια ειναι μαθημενη σε τετοια περιστατικα και στην εργασια τους οι περισσοτεροι ξερουν πως να τα αντιμετωπισουν χωρις να γινεται μεγαλο ζητημα .... (εκτος αν υπαρχουν κι αλλα θεματα)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
νταβαδες των hells angels δεχονται πρωινη επισκεψη της αστυνομιας, berlin

ναι ρε έξω οι μπάτσοι σεν αστειεύονται, παίρνουν κεφάλια :grin:
όχι σαν τους έλληνες μπάτσους που φοβούνται μέχρι και τους γύφτους.. :2funny:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
παντως εν καιρω μαθαινεις να αποφευγεις φασαριες ... κοιτας με ποιες κοπελες μπορεις περασεις που να μην εχεις ζητημα !

και γενικοτερα οσο ποιο ηρεμα την βγαζεις τοσο καλυτερα !

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
που να τσαμπουκαλευτουν εδω εχω δει πακι που κατι δεν πηγε καλα με την κοπελα και τον αφησε χωρις να τελειωσει ... και βγηκε ζητησε λεφτα του τσαμπουκαλευτηκαν και φωναξε την αστυνομια ... οταν αστυνομια ηρθε τους εδειξε που ακομη φορα το προφυλακτικο και δεν ειχε τελειωσει ... χαχαχαχαχα !

η αστυνομια λογω οτι ηταν πακις ... του ζητησαν  δειξει τα χαρτια του και τετοια αλλα με εντονο υφος ... πακις τους εδειξε τα χαρτια του ... και τον αφησαν !

λογικα θα του επιστραφηκαν και τα λεφτα !

:rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
που μωρε μαλακα το δες αυτο;
Στην Προμηθεως με Σαπφους λιγο πριν το Μπλε Σπιτακι πριν καμια 10χρονια Ρε Μαλακα, εκει τον ειχανε Στριμωξει γιατι Μανουριασε μεσα στο Δωματιο με την Μαρια την Δικηγορο :2funny: :2funny:..

mouni_lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
85
Πόντοι
10
Έχω πετύχει στο μετάξι φάση. Ακούω φωνές,η γκόμενα φώναζε σε εναν πιτσιρικά να φύγει
Αυτός ήταν στην είσοδο με εναν φίλο του και την έβριζε. ο φίλος του ελεγε παμε να φυγουμε
Σε κάποια φάση σκάει ενας φουσκωτός και του λεει φιλε φύγε σε παρακαλώ
Ακολουθεί επικός διάλογος με τον πιτσιρικά να βρίζει και να λεει οτι θα σκισει τον φουσκωτο,ο οποίος ήταν τέρας ψυχραιμίας και τον παρακαλούσε να φύγει με το καλό,γιατί αν τον χτυπήσει θα τον σακατέψει. Τον πήγε λίγο παραπέρα σπρώχνοντας ήρεμα. Ο μικρός συνέχιζε...στο τέλος έφαγε κααααατι κλωτσίδια και έφυγε τρέχοντας!!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Τέτοια φάση δεν έχω πετύχει ποτέ στην καριέρα μου αλλά κάποτε είχα ένα γνωστό μου,(τότε που οι φουσκωτοί μετριώνταν στα δάχτυλα) πραγματικό γίγαντα,ο οποίος δούλευε σε αυτή τη δουλειά. Είχαμε πάει σε μπουρδέλο στη Σαρρή.(Οι παλιοί ίσως το θυμούνται) Τότε δούλευαν γυναίκες και ένας πούστης που ήταν εκεί τσάτσος, είχε αρχίσει ορμόνες κλπ.Μέσα βλέπω τον Φ...... ,χαιρετούρες κλπ τι κάνεις,πώς είσαι, βγαίνει η κοπέλα τη βλέπουμε,κάνουμε να φύγουμε,ο Φ....... ακούνητος!!! Του λέω:"θα περάσεις ρε;;; Σου αρέσει το μπάζο;;;; μου κάνει νόημα και αφού φύγαν οι υπόλοιποι,μου λέει : "Όχι ρε,απλά εργάζομαι εδώ,τύπου προστασία κι έτσι!!!Του λέω :Νταβατζής ρε Φ.....;;;; Όχι εγώ ρε, μου λέει,υπάλληλος είμαι,άλλος είναι το αφεντικό!!!
Από εκεί ξεκίνησε ο φίλος και μετά ανοίξανε οι δουλειές του έμαθα, μέχρι που τον βρήκανε (μου είπανε) πριν από χρόνια ,πυροβολημένο στη μούρη στην πιλοτή του σπιτιού του. Μου είπανε....εγώ ούτε είδα ούτε όρκο παίρνω.

Παλιότερα,σε άλλο χώρο,είχα γνωρίσει νταβατζή από τους παλιούς όμως,είχε κάνει φυλακή επί χούντας γι αυτό το λόγο και μου είχε πει διάφορα για το κύκλωμα το οποίο κάποτε δεν ήταν οργανωμένο.Τη δεκαετία του '80 κάτι πήγε να γίνει από οργάνωση ώσπου ήρθαν τα "90 και μαζί με τους Βαλκάνιους,άλλαξε και η πιάτσα. "Αυτοί Αρκούδα μου,( μου έλεγε ο Κ......) βγάλανε στο κλαρί τις μανάδες τους και τις αδερφές τους και σε καθαρίζουν για ένα πεντοχίλιαρο, δεν έχουνε μπέσα"!!!!! Που να ήξερε ο φουκαράς πως σήμερα σε καθαρίζουνε για 5€!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom