nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα σε ολους.Το τελευταιο διαστημα εχω εντονους προβληματισμους σχετικα με ορισμενα θεματα υγειας και θα ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας να μ πειτε κ σεις τη γνωμη σας.Ξερω βεβαια πως το καλυτερο είναι να επισκεφτω καποιον ειδικο(το οποιο κ σκοπευω να κανω συντομα),απλα θα ηθελα να ακουσω και εσας.Συγκεκριμενα,εδω κ ενα μηνα εχω εμφανισει κατι μικρα κοκκινα σημαδακια στο δερμα μου(σε 5 σημεια) χωρις να εχω κνησμο.Δεν εδωσα σημασια διοτι το καλοκαιρι εμφανιζονται κατι τετοια καμια φορα.Ομως η ανησυχια μου μεγαλωσε τη τελευταια εβδομαδα καθως αισθανομαι(τα βραδια κυριως) ενα "βαρος" στο κεφάλι μ καθως κ μια αισθηση να "καιγομαι" εσωτερικα(οχι σαν να εχω πυρετο).Το μονο π με καθησυχαζει καπως είναι το γεγονός ότι έχω μεγαλο διαστημα απο τις τελευταιες επικινδυνες επαφες π ειχα(ακαποτο στοματικο σεξ εκανα τελη Φλεβαρη τελευταια φορα).Βασικά στο δια ταυτα,θελω να επισκεφτω καπιον καλο αφροδιοσιολογο-δερματολογο(κατα προτιμηση στη περιοχη τ Πειραια),οποτε αν μπορουσατε να προτεινετε καποιον καλο θα σας ημουν ευγνωμων.