Νέα

Εχετε να προτεινετε καποιον καλο αφροδισιολογο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους.Το τελευταιο διαστημα εχω εντονους προβληματισμους σχετικα με ορισμενα θεματα υγειας και θα ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας να μ πειτε κ σεις τη γνωμη σας.Ξερω βεβαια πως το καλυτερο είναι να επισκεφτω καποιον ειδικο(το οποιο κ σκοπευω να κανω συντομα),απλα θα ηθελα να ακουσω και εσας.Συγκεκριμενα,εδω κ ενα μηνα εχω εμφανισει κατι μικρα κοκκινα σημαδακια στο δερμα μου(σε 5 σημεια) χωρις να εχω κνησμο.Δεν εδωσα σημασια διοτι το καλοκαιρι εμφανιζονται κατι τετοια καμια φορα.Ομως η ανησυχια μου μεγαλωσε τη τελευταια εβδομαδα καθως αισθανομαι(τα βραδια κυριως) ενα "βαρος" στο κεφάλι μ καθως κ μια αισθηση να "καιγομαι" εσωτερικα(οχι σαν να εχω πυρετο).Το μονο π με καθησυχαζει καπως είναι το γεγονός ότι έχω μεγαλο διαστημα απο τις τελευταιες επικινδυνες επαφες π ειχα(ακαποτο στοματικο σεξ εκανα τελη Φλεβαρη τελευταια φορα).Βασικά στο δια ταυτα,θελω να επισκεφτω καπιον καλο αφροδιοσιολογο-δερματολογο(κατα προτιμηση στη περιοχη τ Πειραια),οποτε αν μπορουσατε να προτεινετε καποιον καλο θα σας ημουν ευγνωμων.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τα σημαδια ειναι στην περιοχη του πουτσου? Μου κανει εντυπωση που με τετοια συμπτωματα σκεφτηκες κατευθειαν αφροδισιολογο κι οχι παθολογο  :think:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Αφροδισιολογους καλους εχει και στο συγγρος.Θα σε δει ομαδα δυο-τριων γιατρων.
Ειναι και δωρεαν-μονο 5 ευρω για επισκεψη σε νοσοκομειο-,αλλα το αρνητικο ειναι οτι πρεπει να πας κατα τις 6:30-7:00 το πρωι για να παρεις σειρα στα εξωτερικα

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
νοσοκομειο αντρεασ συγκρος τρεχα οσο γινεται γρηγοροτερα εκει θα βρεις και τον καταληλο γιατρο δεν παιζουμε με την υγεια μας,αντε ξεκινα.

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Τα σημαδια ειναι στην περιοχη του πουτσου? Μου κανει εντυπωση που με τετοια συμπτωματα σκεφτηκες κατευθειαν αφροδισιολογο κι οχι παθολογο  :think:
Oxι ευτυχως στη περιοχη του πεους δεν εχω παρουσιασει καποιο υποπτο σημαδι,οπως π.χ. κοκκινα σημαδια ή καποια πληγη κ γενικα οτιδηποτε το "περιεργο".Οσον αφορα το δευτερο π ειπες,δε ξερω το γιατι αλλα το μυαλο μ πηγε κατευθειαν σε αφροδισιολογο.Πιθανον να επισκεφτω αρχικα αφροδισιολογο κ εν συνεχεια κ καποιον παθολογο.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Oxι ευτυχως στη περιοχη του πεους δεν εχω παρουσιασει καποιο υποπτο σημαδι,οπως π.χ. κοκκινα σημαδια ή καποια πληγη κ γενικα οτιδηποτε το "περιεργο".Οσον αφορα το δευτερο π ειπες,δε ξερω το γιατι αλλα το μυαλο μ πηγε κατευθειαν σε αφροδισιολογο.Πιθανον να επισκεφτω αρχικα αφροδισιολογο κ εν συνεχεια κ καποιον παθολογο.
πηγαινε σε γιατρο αμεσα,ξεκινα απο παθολογο και βλεπεις

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ειναι και δωρεαν-μονο 5 ευρω για επισκεψη σε νοσοκομειο-,αλλα το αρνητικο ειναι οτι πρεπει να πας κατα τις 6:30-7:00 το πρωι για να παρεις σειρα στα εξωτερικα
Σ'ευχαριστω για τη πληροφορια,διοτι δν ηξερα οτι εχω κ αυτη την επιλογη.Οσον αφορα την ωρα,ενταξει,δν είναι κ κατι το τρομερο :cheesy:.Ας ξυπνησουμε νωρις αρκει να εχουμε καλα μαντατα.
Υ.Γ:Μηπως γνωριζεις αν στο Συγγρος μπορω να κανω κ τυχον απαραιτητες εξετασεις για να βεβαιωθω(αν μ τις συστησει ο γιατρος)κ αν στοιχιζουν αρκετα.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Σ'ευχαριστω για τη πληροφορια,διοτι δν ηξερα οτι εχω κ αυτη την επιλογη.Οσον αφορα την ωρα,ενταξει,δν είναι κ κατι το τρομερο :cheesy:.Ας ξυπνησουμε νωρις αρκει να εχουμε καλα μαντατα.
Υ.Γ:Μηπως γνωριζεις αν στο Συγγρος μπορω να κανω κ τυχον απαραιτητες εξετασεις για να βεβαιωθω(αν μ τις συστησει ο γιατρος)κ αν στοιχιζουν αρκετα.

θα μπορείς να κάνεις όλες τις εξετάσεις που θα σου γράψει ο γιατρός
αν είσαι ασφαλισμένος κοστίζουν λίγο
αν είσαι ανασφάλιστος και πάλι κοστίζουν λιγότερο απ ότι σε ιδιωτικες κλινικες ή ιατρεία
το αρνητικό είναι ότι αν είναι κάποια πολύ εξειδικευμένη εξέταση μπορεί να χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού για να την κάνεις με ότι αυτό συνεπάγεται σε δημόσιο νοσοκομείο για το πότε μπορεί να βρεις διαθέσιμη ημερομηνία
κατά τα λοιπά το συνιστώ!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Ασε ρε συ τον αφροδισιολογο, απο παθολογο ξεκινα! Ξερεις τι εχεις παθει? Επειδη πας σε πουτανες εχεις δημιουργησει στον μυαλο σου την πεποιθηση οτι αν παθει κατι η υγεια σου θα ειναι απο αυτο και δε σκεφτεσαι λογικα!
Οπως εγω την πρωτη φορα που καπνισα νομιζα οτι ολοι οι τριγυρω μου με κοιτουσαν επειδη καπνιζα! Αν προσεχα καλυτερα θα εβλεπα οτι ειχα φορεσει δυο διαφορετικα παπουτσια  :dancing:

πορδηλας

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Απο παθολόγο ξεκίνα , καλά σου λέει ο φίλος ποιο πάνω .

Count_Cagliostro

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
'Οπως σου είπαν και οι άλλοι πήγαινε σε ένα παθολόγο και αυτός θα σε παραπέμψει για τα περαιτέρω, αν χρειάζεται.
΄
ΤΙΡ: Αν με το καλημέρα σου φορτώσει καμιά 300αρια εξετάσεις και κυρίως αν δεν σου πάρει ιστορικό πέτα του ένα εικοσαρικάκι σαν πουτάνα που διώχνεις στην πόρτα και βρες ένα σοβαρο γιατρο

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
κοιτα για να πας σε αφρο πρεπει κατι να εχεις δει στο μαγαζι σοθ  ετσι ?? αλλιως ποιος ο λογος εκτος και εαν εχεις κατι εσωτερικο τοτε αλλαζει συνηθως εμεις αμα εχουμε κατι το βλεπουμε εαν ειναι κατι αλλο  καπου αλλου το αισθανομαστε εσυ τι απο τα 2 εχεισ ?στο πουλακι μας συνηθως φαινεται

αλλιως για αφρο οι καλυτεροι ειναι μονο στο συγγρου

εκει  πας στις 5.30 το πρωι για να πιασεις σειρα  να παρεις νουμερο θα γινεται τις ποπησ εκει

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Ασε ρε συ τον αφροδισιολογο, απο παθολογο ξεκινα! Ξερεις τι εχεις παθει? Επειδη πας σε πουτανες εχεις δημιουργησει στον μυαλο σου την πεποιθηση οτι αν παθει κατι η υγεια σου θα ειναι απο αυτο και δε σκεφτεσαι λογικα!
Οπως εγω την πρωτη φορα που καπνισα νομιζα οτι ολοι οι τριγυρω μου με κοιτουσαν επειδη καπνιζα! Αν προσεχα καλυτερα θα εβλεπα οτι ειχα φορεσει δυο διαφορετικα παπουτσια  :dancing:

χαχαχαχαχαχαχαχ

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
έπειδη τό πρωι είναι γαμίση.. έχει μεγάλη ουρά καί υπάρχει πιθανότητα νά εξαντληθούν τά νούμερα προτεραιότητας οπότε δέν σέ δέχοντε.. μαζεύοντε γύφτοι πακιστανοί κλπ ..περιμένουν από τά χαράματα  κλείσε απογευματινό ραντεβου καί ας στοιχισει 75 ευρω...
εκτός καί άν δέν έχεις τήν δυνατότητα...

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ίσως κ να έχεις δίκιο,ίσως να αντέδρασα υπερβολικά αρχικά.Το τελευταίο διάστημα έχω αναπτύξει μια έντονη φοβία σχετικά με τα αφροδίσια νοσήματα κ ως εκ τούτου "βλέπω" παντού ύποπτα σημάδια.Όπως προείπα,δν έχω εμφανίσει κάτι το επιλήψιμο στη περιοχή των γεννητικών οργάνων.Η πλάκα είναι πως γενικά δ πάω συχνά στις πουτάνες κ όταν το κάνω είμαι αρκετά προσεκτικός,αλλά ποτέ δε ξέρεις.Ακόμη,διάβασα ότι πολλά νοσήματα κολλάνε ακόμα κ με απλό "γαλλικό" φιλί κ ως εκ τούτου φοβάμαι ακόμα κ να κοιτάξω γυναίκα πλέον(τραγικό το ξέρω,αλλά αυτό μ "βγαίνει" προς τα έξω).

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
κοιτα για να πας σε αφρο πρεπει κατι να εχεις δει στο μαγαζι σοθ  ετσι ?? αλλιως ποιος ο λογος εκτος και εαν εχεις κατι εσωτερικο τοτε αλλαζει συνηθως εμεις αμα εχουμε κατι το βλεπουμε εαν ειναι κατι αλλο  καπου αλλου το αισθανομαστε εσυ τι απο τα 2 εχεισ ?στο πουλακι μας συνηθως φαινεται

αλλιως για αφρο οι καλυτεροι ειναι μονο στο συγγρου

εκει  πας στις 5.30 το πρωι για να πιασεις σειρα  να παρεις νουμερο θα γινεται τις ποπησ εκει
Όπως ανέφερα κ προηγουμένως,έχω εμφανίσει μερικά μικρά κόκκινα σημαδάκια σε 4-5 σημεία τ σώματος μ και επιπλέον τις τελευταίες ημέρες κάποια βράδυα έχω αισθανθεί κάτι σαν "κάψιμο" εσωτερικό σε συνδυασμό με "βαρύ" κεφάλι.Όσον αφορά την απορία σας,θέλω πρώτα να πάω σε αφρο για να με διαβεβαιώση-ή όχι- αυτός πρώτα,έτσι ώστε να αποκλείσω το ενδεχόμενο κάποιου αφροδίσιου νοσήμαυος κ ύστερα να πάω σε κάποιον παθολόγο(άλλωστε ο παθολόγος ίσως να μη μπορέσει να μ "κατευθύνει" σωστά).

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα και πάλι,θα ήθελα να σας γράψω κάποια πράγματα να μ πείτε κ εσείς εάν πράττω σωστά.Επισκέφτηκα τελικά παθολόγο να μ πει τί πιστεύει αναφορικά με τα προβλήματα που παρουσίασα το προηγούμενο μήνα.Δυστυχώς άργησα αρκετά αλλά αυτό ήταν κ λόγω του γεγονότος ότι το διάστημα που μεσολάβησε οι ενοχλήσεις που ένιωθα εξαφανίστηκαν τελείως!Τέλος πάντων,ο παθολόγος μ έκανε κάπιες εξετάσεις αίματος(λευκά αιμοσφαίρια,αιματοκρίτης κ.λ.π.) κ τις βρήκε εντάξει κ μ είπε ότι πολύ πιθανόν να είχα προβλήματα λόγω ζέστης κ κόπωσης,τα οποία έγιναν πιο έντονα λόγω του ότι είμαι υποτασικός.Όσον αφορά τα σημάδια στο σώμα(τα οποία δν έχουν φύγει αλλά ευτυχώς δεν έχουν αυξηθεί),μ είπε ότι μπορεί να προέρχονται από πολλά όπως π.χ.έλλειψη βιταμινών κ.α τέτοια.Εν κατακλείδι με εφυσήχασε κάπως,αλλά παρόλα αυτά δν είμαι βέβαιως καθώς έχω διαβάσει ότι υπάρχουν νοσηματα ύπουλα με συμπτώματα τα οποία έρχονται και παρέρχονται,οπότε την βδομάδα αυτή έχω κλείσει ραντεβού να επισκεφτώ έναν δερματολόγο-αφροδισιολόγο να μ πει τη γνώμη του κ αν θα πρέπει να κάνω κ εξετάσεις.

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Καλησπέρα και πάλι,θα ήθελα να σας γράψω κάποια πράγματα να μ πείτε κ εσείς εάν πράττω σωστά.Επισκέφτηκα τελικά παθολόγο να μ πει τί πιστεύει αναφορικά με τα προβλήματα που παρουσίασα το προηγούμενο μήνα.Δυστυχώς άργησα αρκετά αλλά αυτό ήταν κ λόγω του γεγονότος ότι το διάστημα που μεσολάβησε οι ενοχλήσεις που ένιωθα εξαφανίστηκαν τελείως!Τέλος πάντων,ο παθολόγος μ έκανε κάπιες εξετάσεις αίματος(λευκά αιμοσφαίρια,αιματοκρίτης κ.λ.π.) κ τις βρήκε εντάξει κ μ είπε ότι πολύ πιθανόν να είχα προβλήματα λόγω ζέστης κ κόπωσης,τα οποία έγιναν πιο έντονα λόγω του ότι είμαι υποτασικός.Όσον αφορά τα σημάδια στο σώμα(τα οποία δν έχουν φύγει αλλά ευτυχώς δεν έχουν αυξηθεί),μ είπε ότι μπορεί να προέρχονται από πολλά όπως π.χ.έλλειψη βιταμινών κ.α τέτοια.Εν κατακλείδι με εφυσήχασε κάπως,αλλά παρόλα αυτά δν είμαι βέβαιως καθώς έχω διαβάσει ότι υπάρχουν νοσηματα ύπουλα με συμπτώματα τα οποία έρχονται και παρέρχονται,οπότε την βδομάδα αυτή έχω κλείσει ραντεβού να επισκεφτώ έναν δερματολόγο-αφροδισιολόγο να μ πει τη γνώμη του κ αν θα πρέπει να κάνω κ εξετάσεις.
φιλε συμπεριφερεσαι σαν υποχονδριος ! οσο αφορα τα σπυρακια σου αν ειναι στα ακρα (ποδια ,χερια ) μπορει να ειναι καμια ψωρα ,ψωριαση (θεραπευεται ευκολα μην τρελενεσαι ) μπορει να ειναι κατι απο τον ιδρωτα σου !. μην αγχωνεσαι τοσο πολυ εφοσον εχεισ παει ειδη σε γιατρο . βαλε λιγη θετικη σκεψη . θα σου κανει καλο !!

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε Nacho , α ρέ που είναι ή παικτούρα μας ! , το καλοκαίρι είχα βγάλει φυσαλίδες στα δάκτυλα κυρίως των χεριών αλλά καί στα πόδια , σύμπτωμα που για κάποιον που όπως  εγώ " περπατάει στα περίεργα " καί αγχώνεται καί φοβάται όπως καί εσύ ανάμεσα στ' άλλα νοσήματα θυμίζει καί σύφιλη !!! πήγα λοιπόν  σε δερματολόγο που διέγνωσε " δισυδρωσιακό έκζεμα " που προκαλείται κυρίως λόγω άγχους ! τώρα είμαι πολύ καλύτερα αλλά άν δέν εξαφανιστούν οί παράγοντες που το προκαλούν μπορεί να επανεμφανιστεί , πήγαινε λοιπόν πρώτα στο γιατρό σου καί άν συνεχιστεί το πρόβλημα τα ξαναλέμε  .

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
φιλε συμπεριφερεσαι σαν υποχονδριος ! οσο αφορα τα σπυρακια σου αν ειναι στα ακρα (ποδια ,χερια ) μπορει να ειναι καμια ψωρα ,ψωριαση (θεραπευεται ευκολα μην τρελενεσαι ) μπορει να ειναι κατι απο τον ιδρωτα σου !. μην αγχωνεσαι τοσο πολυ εφοσον εχεισ παει ειδη σε γιατρο . βαλε λιγη θετικη σκεψη . θα σου κανει καλο !!
Έχεις δίκιο είναι σίγουρα υποχόνδρια η συμπεριφορά μου,όταν σκέφτομαι λογικά σχεδόν εκμηδενίζω τις πιθανότητες να έχω πάθει κάτι.Δυστυχώς αυτή η έξαρση των ΣΜΝ με έχει θορυβήσει πάρα πολύ και κατά συνέπεια φοβάμαι κ τη σκιά μου τώρα πια σε τέτοιο βαθμό που πλέον απέχω από "επικίνδυνες" σεξουαλικές δραδτηριότητες(εννοείται μπουρδέλα,στούντιο κ.λ.π) με κοπέλες που τυχόν γνωρίζω έξω(ξέρεις τα "τυχερά" που λένε-αν είναι τυχερά στη τελική) λόγωτ του γεγονότος ότι δν ξέρω τι μπορεί να "κουβαλά" η άλλη.
Υ.Γ:Τα σημάδια που έχω δεν είναι σπυράκια,είναι μικρά κόκκινα σημάδια(γύρω στα 6-7 που έχω βγάλει σε θώρακα,σε μια παλάμη κ ένα στο μηρό) που τα παρατήρησα προσεκτικά πριν 2 μήνες περίπου.
Υ.Γ2:Και ο γιατρός δν έδειξε να ενδιαφέρεται κ πολύ,τα είδε στα γρήγορα και δν πολυασχολήθηκε.Πάντως μ είπε να επισκεφτώ κ έναν δερματολόγο,αν θέλω,για να μ διαβεβαιώση κ αυτός ότι δν τρέχει τίποτα(οπότε λέω να το κάνω).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom