Νέα

Έχετε κάνει την εξής πουστιά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hdonistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
εξηγουμαι: δεν συμβαινει με ολες τις τουριστριες αλλα με μερικες μπορεις να συμφωνησεις οτι και καλα ακυρωσες το ραντεβου μεσω πρακτορειου και κανεις μια συμφωνια μεταξυ σας για τα μισα ας πουμε χρηματα. σας εχει τυχει αυτο? στελνεις δηλαδη sms στο καπακι μολις μπεις οτι δεν γουσταρεις και μετα κανεις επιτοπιο νταραβερι με την κοπελα. το μονο αγχος ειναι μην κανονισει αμεσως μετα το πρακτορειο αλλον πελατη.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
εξηγουμαι: δεν συμβαινει με ολες τις τουριστριες αλλα με μερικες μπορεις να συμφωνησεις οτι και καλα ακυρωσες το ραντεβου μεσω πρακτορειου και κανεις μια συμφωνια μεταξυ σας για τα μισα ας πουμε χρηματα. σας εχει τυχει αυτο? στελνεις δηλαδη sms στο καπακι μολις μπεις οτι δεν γουσταρεις και μετα κανεις επιτοπιο νταραβερι με την κοπελα. το μονο αγχος ειναι μην κανονισει αμεσως μετα το πρακτορειο αλλον πελατη.

Γύφτος ηδονιστής μου ακούγεσαι...

OP
OP
H

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
otto νομιζω πως αυτο αφησα να εννοηθει απο τα συμφραζομενα.
stavros μπορει, ειδικα οταν βλεπω κατι γυφτισες να ζητανε 250 και 300 ευρω που δεν αξιζουν μια και υπαρχουν πολλοι που τους τα δινουν και τις ανεβαζουν και θεες.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
νομιζω πως αυτο αφησα να εννοηθει απο τα συμφραζομενα.

δεν μπορώ να πω ότι μου φαίνεται και ό,τι πιο έξυπνο... αν το κάνεις συστηματικά μια του κλέφτη δυο του κλέφτη άντε τρεις το πολύ...μετά θα μπεις σε μαύρες λίστες... επίσης δεν είναι καθόλου απίθανο να χτυπάνε τηλέφωνα την ώρα που θα κάνεις sex.... άσε που μπορεί να εμφανιστεί κανένας συναγωνιστής όπως είπες κι εσύ.... και μιας και θες να αποφύγεις τα λεφτά του γραφείου γιατί να μην συναντήσεις κάποια ανεξάρτητη που μπορείς να βρεις κάποια με λιγότερα λεφτά από ότι σε πρακτορείο.....

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σωστο κιαυτο γιατι οπως και να το κανουμε εχει μποληκο ρισκο το ολο θεμα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
Εγω εχο σκεφτει το αλλο. Να πας να γαμησεις και μετα να παρεις πισω τα λεφτα σου και γεια σας. Αχα καλο ε?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ονειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Σωστός ο Hdonistis  :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν σε ξέρει καλά η κοπέλα γιατί αλλιώς φοβάται. Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει αλλά καλή ιδέα ακούγεται....
stavros μπορει, ειδικα οταν βλεπω κατι γυφτισες να ζητανε 250 και 300 ευρω που δεν αξιζουν μια και υπαρχουν πολλοι που τους τα δινουν και τις ανεβαζουν και θεες.

OP
OP
H

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Εγω εχο σκεφτει το αλλο. Να πας να γαμησεις και μετα να παρεις πισω τα λεφτα σου και γεια σας. Αχα καλο ε?
αυτο ειναι οντως μεγαλη πουστια. εγω δεν ειπα να κοροϊδεψεις την πουτανα αλλα να κανεις μια πιο καθαρη συναλλαγη χωρις τον μεσαζοντα-πρακτορειο. νομιζετε πως και αυτες θελουνε να τα σκανε στους νταβαδες?
βεβαια τις πληρωνουν ενα ποσοστο απο διαμονη και εισητηρια, αν ισχυουν τα οσα μου χουν πει κατα καιρο διαφορες, αλλα και παλι πεφτει εκμεταλλευση.

OP
OP
H

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Σωστός ο Hdonistis  :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν σε ξέρει καλά η κοπέλα γιατί αλλιώς φοβάται. Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει αλλά καλή ιδέα ακούγεται....
ναι εννοειται πως πρεπει να εχεις δημιουργησει καποιο βαθμο εμπιστοσυνης μεταξυ σας.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
τα πρακτορεία παίρνουν max 50%. οπότε αν η τιμή πρακτορείου είναι 250 θα πρέπει να της δώσεις γύρω στα 175 για να δεχτεί. επίσης να ξέρεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό πάνω από 1 φορά σε κάθε πρακτορείο γιατί θα σε βάλουν στη μαύρη λίστα....
ναι εννοειται πως πρεπει να εχεις δημιουργησει καποιο βαθμο εμπιστοσυνης μεταξυ σας.

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
μηπως θελεις να σου δωσει και δανεικα η γκομενα? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Θα πρεπη πρωτα να σε γνωριζη καλαααα

Με μενα ετυχε το αλλο την πρωτη φορα που ηθελα να παρω ct ενω ηταν ανεξαρτητη, μου εστελνε sms και αφηνε να εννοηθη οτι ηταν το πρακτορειο δεν εποικηνωνησε ακομη μαζι μας η κοπελα μου ελεγε και ενω την ειχα κλειση για τις 19,00 μου λεει για 2 ωρες αργοτερα ενταξη λεω θα περιμενω,περιμενα(σε ξενοδοχειο) μεχρι της 21,30 και μετα εφυγα  μετα απο τοσο  στησιμο,μετα απο 2-3 ωρες μου στελνη sms και ζητουσε  συγνωμη.
Την επομενη εβδομαδα ετσι για πλακα λεω θα την ξανακλεισω να δω τι θα γινη και αμεσως μου εστειλε απαντηση για συναντηση,πηγα σε ξενοδοχειο και σε 5 λεπτα ηρθε την θυμισα για το προηγουμενο ραντεβου και μου ζητησε συγνωμη και παλι και λεει το προηγουμενο μυνημα σου δεν το εσβησα και ηξερα το νουμερο σου γι'αυτο και σου απαντησα αμεσως και ηρθα, και μου ειπε τι ειχε γινη τοτε γιατι με ακυρωσε,με περασε για αστυνομικο και την ωρα που ειχαμε ραντεβου πηρε αλλον πελατη που πραγματικα εκεινος ηταν αστυνομικος και την περασε χειροπεδες,
την ειχα κλειση δυωρο, τελικα καθησε τρεις ωρες(ηξερα οτι στο δυωρο περνη 300 ευρω +50 με κωλο) και στο τελος την λεω ποσα θελη με κωλο μου λεει 300 και αλλες 4-5 ακομη φορες που την πηρα 2ωρο παντα 300 ζητουσε με κωλο και παντα καθοταν πανω απο 2,30 ωρες,
αρα οσο καλυτερα γνωριστης μαζι της μπορης να εχεις καλυτερες τιμες και την ωρα που καθεται περισσοτερο

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
αυτο ειναι οντως μεγαλη πουστια. εγω δεν ειπα να κοροϊδεψεις την πουτανα αλλα να κανεις μια πιο καθαρη συναλλαγη χωρις τον μεσαζοντα-πρακτορειο. νομιζετε πως και αυτες θελουνε να τα σκανε στους νταβαδες?
βεβαια τις πληρωνουν ενα ποσοστο απο διαμονη και εισητηρια, αν ισχυουν τα οσα μου χουν πει κατα καιρο διαφορες, αλλα και παλι πεφτει εκμεταλλευση.
Εγω το ειπα τελειως στην πλακα. Παντως οπως ειπε και αλλος φιλος, καλυτερα να κλεισεις μια ανεξαρτητη και εισαι κυριλε εξαρχης.

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

εκτος ολων των αλλων που ειπαν και οι συναγωνιστες,να σε ξερει και να εισαι τυχερος να μην πεσεις σε κρατηση -καπακι κτλ,θα σου πω οτι απο την μικρη μου πειρα,ετυχε μια φορα να περιμενει ενας φουσκωτος τσεκαδορος στο σαλονι του χολ του οροφου σε αποσταση αναπνοης απο το δωματιο,πιθανον για να μαζεψει το μαρουλι,οντας η τελευταια μερα,και ευτυχως που περασα πολυ καλα γιατι σαφως και με προβληματισε η οχι και τοσο διακριτικη παρουσια του.μην ειστε σιγουροι λοιπον οτι ολα τα πρακτορεια στελνουν χυμα τις κοπελες.αλλωστε στη τελικη αυτες που θα το κανουν αυτο (επειδη μου ειχε προταθει και εμου)ειναι λαιμαργες τοσο πολυ και το περισσοτερο να σου κοψουν 50ε  πραγμα που μπορεις να το πετυχεις και με παζαρι απο το πρακτορειο αναλογα και την κοπελα βεβαια.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Είσαι σε καλό δρόμο!

Και δεν είναι πουστιά καθόλου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω το ειπα τελειως στην πλακα. Παντως οπως ειπε και αλλος φιλος, καλυτερα να κλεισεις μια ανεξαρτητη και εισαι κυριλε εξαρχης.

η ανεξάρτητη συνήθως έχει γοριλάκι να περιμένει κάτω. Θα βάλεις φάπες και στις τσέπες  :s&m_1:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
η ανεξάρτητη συνήθως έχει γοριλάκι να περιμένει κάτω. Θα βάλεις φάπες και στις τσέπες  :s&m_1:

παληκάρια ξέφυγε λίγο το πράγμα ... δεν είπαμε αντί να κοροϊδέψεις το γράφειο κορόϊδεψε την ανεξάρτητη.... απλά αφού δεν θες να δώσεις τόσα λεφτά βρες μια ανεξάρτητη που από μόνη της να ζητάει λιγότερα από ότι τα γραφεία... υπάρχουν και τέτοιες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom