Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784
OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Κοιτα, τελικα ειναι ανουσια η συζητηση. Υπαρχουν ανθρωποι που μπαινουν στο βρωμικο συστημα και γινονται βρωμικοι και οι ιδιοι, αυτοι ειστε εσεις. Υπαρχουν καποιοι αλλοι που επιλεγουν να ειναι αληθινοι και ντομπροι και δεν τους νοιαζει τι θα χασουν ή τι θα κερδισουν, αυτος ειμαι εγω. Ειναι θεμα επιλογης.
Δεν είσαι ντόμπρος είσαι χαζός όταν μιλάς έτσι, τα έχεις μπερδέψει λίγο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είσαι ντόμπρος είσαι χαζός όταν μιλάς έτσι, τα έχεις μπερδέψει λίγο...

Βρηκε και την Ροχαλα τωρα που δεν μπορει να ελενξει τα νευρα της
και τα χωνει σε ολο τον κοσμο τυπε και δημιουργει εχθρες και δεσανε  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο δεν λεγεται ντομπρος... αυτο λεγεται δεν εχω δυναμη να συγκρατησω και λιγο την γλωσσα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Ειδικα η ροχαλα εχει ξεκατινιαστει απειρες φορες εδω μεχρι και για κατι τραβελια ελεγε για εναν εκει  :2funny: :2funny: :2funny: να την δεις πως εκανε η τυπισσα ειναι ντομπρα για αυτο

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
εσυ τι ακριβως φοβασαι? Τι μπελαδες πιστευεις οτι μπορει να εχεις?
Το πρώτο πράμα που φοβάμαι έιναι μην αρχίσουν και με ψάχνουν τίποτα νταβαζτήδες να με καθαρίσουν...

Επισκέπτης
Βρηκε και την Ροχαλα τωρα που δεν μπορει να ελενξει τα νευρα της
και τα χωνει σε ολο τον κοσμο τυπε και δημιουργει εχθρες και δεσανε  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο δεν λεγεται ντομπρος... αυτο λεγεται δεν εχω δυναμη να συγκρατησω και λιγο την γλωσσα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Ειδικα η ροχαλα εχει ξεκατινιαστει απειρες φορες εδω μεχρι και για κατι τραβελια ελεγε για εναν εκει  :2funny: :2funny: :2funny: να την δεις πως εκανε η τυπισσα ειναι ντομπρα για αυτο

κατα βαθος με λατρευεις και ασε τα σαπια :2funny:

Επισκέπτης
Το πρώτο πράμα που φοβάμαι έιναι μην αρχίσουν και με ψάχνουν τίποτα νταβαζτήδες να με καθαρίσουν...

Το εχετε συζητησει αυτο με την κοπελα? Κανε της κι ενα τεστ εκει , κατα ποσον ,μετα απο βασανιστηρια , δεν θα σε "δωσει" :grin:

Επισκέπτης
Αν και σε γεννικες γραμες συμφωνω μαζι σου εντουτοις θα ηθελα να σε ρωτησω αν εσυ δεν εχεις πει ΠΟΤΕ ψεματα...

Θα σου πω. Εχω πει ψεματα μονο στη δουλεια μου και αυτο γιατι δεν μπορω να κανω αλλιως, επιβαλλεται να λεω καποια αθωα ψεματα για να μην τη χασω. Ομως αναγνωριζω οτι αυτη ειναι μια αδυναμια μου, οτι το κανω γιατι εχω αναγκη τη δουλεια και μη νομιζεις οτι μου αρεσει που το κανω.

Στις γυναικες δεν εχω πει ποτε ψεματα γιατι ακριβως δεν με νοιαζει να εχω σχεση, νιωθω πολυ πιο περηφανος λεγοντας την αληθεια. Γενικα τις θεωρω πνευματικα κατωτερες και δεν ειμαι διατεθειμενος να προσπαθησω ιδιαιτερα για να τις "ριξω". Προτιμω να γαμαω πουτανες γιατι αυτες αποδεχονται την αληθεια, οτι δηλαδη ο αντρας πρωτα βλεπει τη γυναικα σεξουαλικα. Εχουν υπαρξει βεβαια και καποιες εκτος "δουλειας" που εκτιμησαν την ειλικρινεια μου και ηρθαν χωρις και παλι να προσπαθησω ιδιαιτερα.

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Θα σου πω. Εχω πει ψεματα μονο στη δουλεια μου και αυτο γιατι δεν μπορω να κανω αλλιως, επιβαλλεται να λεω καποια αθωα ψεματα για να μην τη χασω. Ομως αναγνωριζω οτι αυτη ειναι μια αδυναμια μου, οτι το κανω γιατι εχω αναγκη τη δουλεια και μη νομιζεις οτι μου αρεσει που το κανω.

Στις γυναικες δεν εχω πει ποτε ψεματα γιατι ακριβως δεν με νοιαζει να εχω σχεση, νιωθω πολυ πιο περηφανος λεγοντας την αληθεια. Γενικα τις θεωρω πνευματικα κατωτερες και δεν ειμαι διατεθειμενος να προσπαθησω ιδιαιτερα για να τις "ριξω". Προτιμω να γαμαω πουτανες γιατι αυτες αποδεχονται την αληθεια, οτι δηλαδη ο αντρας πρωτα βλεπει τη γυναικα σεξουαλικα. Εχουν υπαρξει βεβαια και καποιες εκτος "δουλειας" που εκτιμησαν την ειλικρινεια μου και ηρθαν χωρις και παλι να προσπαθησω ιδιαιτερα.
Φοβερός ρατσισμός απέναντι στο γυναικείο φύλο, μήπως έχεις καμία σχέση με την χρυσή αυγή; Ο Αδόλφος Χίτλερ τι σου λέει σαν προσωπικότητα;

Επισκέπτης
Φοβερός ρατσισμός απέναντι στο γυναικείο φύλο, μήπως έχεις καμία σχέση με την χρυσή αυγή; Ο Αδόλφος Χίτλερ τι σου λέει σαν προσωπικότητα;

Σοβαρα? Παμε στη γκομενα σου να της πουμε την αληθεια: Oτι εσυ τη θεωρεις ιση αλλα ταυτοχρονα γαμας και πουτανες ενω εγω τη θεωρω κατωτερη αλλα δεν θα την απατησω ποτε. Να δουμε ποιον θα προτιμησει.

Επισκέπτης

Αυτες που αποδεχτηκαν την ειλικρινεια σου , θεωρηθηκαν πνευματικα ανωτερες η τουλαχιστον ισαξιες σου?

Και το αλλο. Οπως εσυ θεωρεις οτι η δουλεια σου σου επιβαλλει να λες "αθωα" ψεματα (κανενα ψεμα δεν ειναι αθωο , ολα αποσκοπουν σε κατι) και μαλιστα δικαιολογεις τον εαυτο σου γι αυτο, ετσι και καποιος αλλος θεωρει οτι ,θελοντας να παιξει το παιχνιδι με τις γυναικες ,επιβαλλεται να πει καποια ψεματα. Εσυ αν καταλαβα καλα , πιστευεις οτι λενε ψεματα γιατι εχουν αναγκη τις γυναικες. Μα κι εσυ αναγκη τις εχεις. Με τη διαφορα οτι, εσυ πληρωνεις το μουνι με φραγκα , ενω ο αλλος το "πληρωνει" με ψεματα.

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Σοβαρα? Παμε στη γκομενα σου να της πουμε την αληθεια: Oτι εσυ τη θεωρεις ιση αλλα ταυτοχρονα γαμας και πουτανες ενω εγω τη θεωρω κατωτερη αλλα δεν θα την απατησω ποτε. Να δουμε ποιον θα προτιμησει.
Ούτε τον ένα ούτε τον άλλο βρε χαζούλη  :grin:

Επισκέπτης
Αυτες που αποδεχτηκαν την ειλικρινεια σου , θεωρηθηκαν πνευματικα ανωτερες η τουλαχιστον ισαξιες σου?

Και το αλλο. Οπως εσυ θεωρεις οτι η δουλεια σου σου επιβαλλει να λες "αθωα" ψεμματα (κανενα ψεμα δεν ειναι αθωο , ολα αποσκοπουν σε κατι) και μαλιστα δικαιολογεις τον εαυτο σου γι αυτο, ετσι και καποιος αλλος θεωρει οτι θελοντας να παιξει το παιχνιδι με τις γυναικες επιβαλλεται να πει καποια ψεματα. Εσυ αν καταλαβα καλα , πιστευεις οτι λενε ψεματα γιατι εχουν αναγκη τις γυναικες. Μα κι εσυ αναγκη τις εχεις. Με τη διαφορα οι εσυ πληρωνεις το μουνι με φραγκα , ενω ο αλλος το "πληρωνει" με ψεματα.

Οχι βεβαια, σε ολες τις γυναικες λεω στα ισια οτι τις θεωρω κατωτερες. Καποιες καταλαβαινουν την αξια τους, η οποια ειναι το μουνι τους και η εμφανιση τους.

Το αλλο που λες ειναι τελειως αστοχο, καμια σχεση δεν εχει ο παραλληλισμος που κανεις. Οι αλλοι εχουν αναγκη τη συντροφια των γυναικων, οχι το σεξ. Λενε ψεματα επειδη ακριβως ειναι αδυναμοι απεναντι τους, επειδη ξερουν οτι η επιλογη ανηκει στις γυναικες. Εγω δεν λεω ποτε ψεματα, προτιμω να πληρωνω και να επιλεγω εγω.

Picker  :sunglasses:

Επισκέπτης
Οχι βεβαια, σε ολες τις γυναικες λεω στα ισια οτι τις θεωρω κατωτερες. Καποιες καταλαβαινουν την αξια τους, η οποια ειναι το μουνι τους και η εμφανιση τους.

Το αλλο που λες ειναι τελειως αστοχο, καμια σχεση δεν εχει ο παραλληλισμος που κανεις. Οι αλλοι εχουν αναγκη τη συντροφια των γυναικων, οχι το σεξ. Λενε ψεματα επειδη ακριβως ειναι αδυναμοι απεναντι τους, επειδη ξερουν οτι η επιλογη ανηκει στις γυναικες. Εγω δεν λεω ποτε ψεματα, προτιμω να πληρωνω και να επιλεγω εγω.

Picker  :sunglasses:

μα ολοι επιλεγουν ποιον θα γαμησουν στην τελικη. Και αυτος που λεει ψεματα επιλεγει που θα τα πει. Δεν ειναι καθολου αστοχος ο παραλληλισμος μου. Δεν θεωρω οτι ο πασας ενας που παραμυθιαζει μια γκομενα , το κανει επειδη την εχει αναγκη να τη γαμησει. Πολλοι το κανουν και στα πλαισια της διασκεδασης :2funny:

Αυτο που μο κανει εντυπωση στα λεγομενα σου , δε , εινα το εξης ενα. Αφου θεωρεις τις γυναικες κατωτερες , γιατι μπαινεις στον κοπο να εισαι πιστος σε αυτες , σε περιπτωση υπαρξης σχεσης ?

Επισκέπτης
μα ολοι επιλεγουν ποιον θα γαμησουν στην τελικη. Και αυτος που λεει ψεματα επιλεγει που θα τα πει. Δεν ειναι καθολου αστοχος ο παραλληλισμος μου. Δεν θεωρω οτι ο πασας ενας που παραμυθιαζει μια γκομενα , το κανει επειδη την εχει αναγκη να τη γαμησει. Πολλοι το κανουν και στα πλαισια της διασκεδασης :2funny:

Αυτο που μο κανει εντυπωση στα λεγομενα σου , δε , εινα το εξης ενα. Αφου θεωρεις τις γυναικες κατωτερες , γιατι μπαινεις στον κοπο να εισαι πιστος σε αυτες , σε περιπτωση υπαρξης σχεσης ?

Αμα κανω σχεση, θα κανω σχεση. Δεν εχει σημασια να πηγαινω με αλλες αν δεν το θελει εκεινη. Δοξα τω Θεω εχω γαμησει πολυ μουνι.

Το οτι τις θεωρω κατωτερες πνευματικα δεν σημαινει οτι τις θεωρω σκουπιδια, αντιθετως τις σεβομαι παρα πολυ γι' αυτο και ειμαι ειλικρινης απεναντι τους, αν και θα μπορουσα ανετα κι εγω να τις κοροιδευω οπως ολοι οι αλλοι.

Επισκέπτης
Αμα κανω σχεση, θα κανω σχεση. Δεν εχει σημασια να πηγαινω με αλλες αν δεν το θελει εκεινη. Δοξα τω Θεω εχω γαμησει πολυ μουνι.

Το οτι τις θεωρω κατωτερες πνευματικα δεν σημαινει οτι τις θεωρω σκουπιδια, αντιθετως τις σεβομαι παρα πολυ γι' αυτο και ειμαι ειλικρινης απεναντι τους, αν και θα μπορουσα ανετα κι εγω να τις κοροιδευω οπως ολοι οι αλλοι.

Οταν λες τις σεβεσαι εννοεις οπως σεβεσαι ,ας πουμε , εναν πνευματικα καθυστερημενο ανθρωπο , η ενα ζωο ? Αϊ γκοτ δε ποϊντ :2funny:

Επισκέπτης
Οταν λες τις σεβεσαι εννοεις οπως σεβεσαι ,ας πουμε , εναν πνευματικα καθυστερημενο ανθρωπο , η ενα ζωο με? Αϊ γκοτ δε ποϊντ :2funny:

Απλα δεν ειμαι υποκριτης να λεω οτι ειμαστε ισοι και απο πισω να τη δουλευω ψιλο γαζι, οπως κανουν οι αλλοι. Προτιμω να της λεω την αληθεια οτι ειναι λιγο χαζουλα αλλα δεν θα την κοροιδεψω και ας μπορω ανετα να το κανω. Τελος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom