Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Επισκέπτης
Χαχαχα! Ειστε θυματα λοιπον αυτου του παιχνιδιου της φυσης, που μοναδικο τελικο σκοπο εχει την αναπαραγωγη. Εγω εχω ξεπερασει πλεον αυτη την αδυναμια, βασικα δεν με ενδιαφερει καθολου να εχω γκομενα.

Εσεις κανετε αυτο ακριβως που θελουν οι γκομενες, εγω κανω αυτο που με κανει αυταρκη και υπερηφανο και οποια γουσταρει ας ακολουθησει. Και αν δεν ακολουθησει καμια, καθολου μα καθολου δεν με νοιαζει.

Θυματα ειστε ρε γαμωτο.  :-

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Χαχαχα! Ειστε θυματα λοιπον αυτου του παιχνιδιου της φυσης, που μοναδικο τελικο σκοπο εχει την αναπαραγωγη. Εγω εχω ξεπερασει πλεον αυτη την αδυναμια, βασικα δεν με ενδιαφερει καθολου να εχω γκομενα.

Εσεις κανετε αυτο ακριβως που θελουν οι γκομενες, εγω κανω αυτο που με κανει αυταρκη και υπερηφανο και οποια γουσταρει ας ακολουθησει. Και αν δεν ακολουθησει καμια, καθολου μα καθολου δεν με νοιαζει.

νομιζεις ειναι αδυναμια χμμμ    :think:  σωστη η σκεψη του παιχτη 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Θυματα ειστε ρε γαμωτο.  :-

Το περηφανο μουνι γαμησι δεν εχορτασε τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:

νομιζεις ειναι αδυναμια χμμμ    :think:  σωστη η σκεψη του παιχτη  

Μπα μην μπερδευεσαι , ο τυπος απλα μπερδευει την επιτυχια με την ανεξαρτησια...
Δεν καταλαβαινει ομως πως μονος του παει να απομονωσει τον εαυτο του και στην ουσια
οποιος  προβαλλει με τοσο πεισμα τα δικα του θελω αγνοωντας και λιγο τα θελω των αλλων
στο τελος απορριπτεται απο τους αλλους η τις αλλες η καταληγει να εχει ελαχιστες επιλογες...
μια θεση που σε κανει πραγματικα αδυναμο.

Εγω ξερω πως το σκακι εχει κανονες... και συνηθως αυτοι που πετυχαινουν ειναι οσοι
πανε με τους κανονες και μαθαινουν να τους χειριζονται προς οφελος τους.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Καταρχην αν πεις πως πας με ιεροδουλες.... αποκαλυπτεις την πηγη της αυτοπεποιθησης σου

πλεον μπορουν να το δικαιολογησουν και παυεις να τους εισαι ενδιαφερον τυπος...

"Α οκ αυτος πηδαει με τα λεφτα , για αυτο του καθονται , για αυτο νιωθει οκ"

δε λειτουργει παντα ετσι, απαξιωτικά. Ιδιως, αν εισαι οκ και εχεις και φραγκα ειναι ακριβως το αντιθετο.

φανταζεσε ενα τυπο ομορφο και φραγκατο, που θα λεει στα γκομενακια οτι γουσταρει να πληρωνει για να γαμαει? του στυλ, χεσμενες σας εχω.

σαν τις μυγες θα πεφτουν κατω. το εχω δει.

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281

Σαν θύμα λοιπόν κι εγώ έρχομαι να καταθέσω ότι ποτέ δεν σκέφτηκα την αναπαραγωγή, αλλά είναι σημαντικό να έχεις μια ερωτική σχέση με μια γυναίκα που την εκτιμάς όχι μόνο για το μουνί της... Δεν ξέρω αν σου έχει συμβεί ποτέ αυτό...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σαν θύμα λοιπόν κι εγώ έρχομαι να καταθέσω ότι ποτέ δεν σκέφτηκα την αναπαραγωγή, αλλά είναι σημαντικό να έχεις μια ερωτική σχέση με μια γυναίκα που την εκτιμάς όχι μόνο για το μουνί της... Δεν ξέρω αν σου έχει συμβεί ποτέ αυτό...

Οταν θελουν να σε πικαρουν εκει το ριχνουν.
Οτι εισαι μουνοδουλος και καλα και σκεφτεσαι το γαμησι και την αναπαραγωγη.
Εγω προσωπικα τυπε μου θα ανησυχουσα αν δεν σκεφτομουν την αναπαραγωγη και το γαμησι  ;)
Οχι τωρα που τα σκεφτομαι... λογικεψου πικερ

Επισκέπτης
νομιζεις ειναι αδυναμια χμμμ    :think:  σωστη η σκεψη του παιχτη 

Βεβαια ειναι αδυναμια, εχεις αναγκη τις γυναικες και τρεμεις τη μοναξια. Αυτο σε κανει να λες ψεματα και να κανεις τα παντα για να τις αποκτησεις, λες και ειναι κανενα τροπαιο. Εγω τις θεωρω κατωτερες απο μενα, δεν προσπαθω καν να τις αποκτησω, δεν παιζω το παινιδι της φυσης, δινω 20 ευρω και γαμαω αυτες που αποδεχονται την αληθεια, πουτανες και μη.

Επισκέπτης

Πως την εκτιμας? Κοροιδευοντας την? Τι αλλο θα ακουσω σημερα?

Θυματα και κοτουλες ειστε, χεζεστε μη μαθευτει η αληθεια και μεινετε μονοι.  ;)

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Βεβαια ειναι αδυναμια, εχεις αναγκη τις γυναικες και τρεμεις τη μοναξια. Αυτο σε κανει να λες ψεματα και να κανεις τα παντα για να τις αποκτησεις, λες και ειναι κανενα τροπαιο. Εγω τις θεωρω κατωτερες απο μενα, δεν προσπαθω καν να τις αποκτησω, δεν παιζω το παινιδι της φυσης, δινω 20 ευρω και γαμαω αυτες που αποδεχονται την αληθεια, [glow=red,2,300]πουτανες και μη.[/glow]
Με 20 ευρώ μόνο πουτάνες γαμάς

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1.Βεβαια ειναι αδυναμια, εχεις αναγκη τις γυναικες και τρεμεις τη μοναξια. 2.Αυτο σε κανει να λες ψεματα και να κανεις τα παντα για να τις αποκτησεις, λες και ειναι κανενα τροπαιο. 3. Εγω τις θεωρω κατωτερες απο μενα, δεν προσπαθω καν να τις αποκτησω, 4.δεν παιζω το παινιδι της φυσης, δινω 20 ευρω και γαμαω αυτες που αποδεχονται την αληθεια, πουτανες και μη.

1. Οση αδυναμια ειναι και η δικια σου να μην μπορεις να κυκλοφορησεις και να ελιχθεις μεσα σε ενα κοινωνικο συνολο και επιλεγεις την μοναξια. (Το νομισμα δεν εχει μονο μια οψη τυπε)

2. Τα ψεμματα ειναι τεχνη. Η τελειως ελευθερη εκφραση ειναι κοινωνικα αδυνατη παντα ελεγχουμε τα οσα λεμε προσεχοντας να μην προσβαλλουμε τους ανασφαλεις και λεγοντας στους ενοχλητικους αυτα που θελουν να ακουνε για να μας αφηνουν ησυχους... Τεχνη ειναι.

3. Αυτο λεγεται υπεροψια... και η υπεροψια σε οδηγει στην μοναξια .

4. Αυτες δεν αποδεχονται καμια αληθεια... καποιες φορες σε βλεπουν και σαν χαρτονομισμα δικιε μου

Θυματα και κοτουλες ειστε, χεζεστε μη μαθευτει η αληθεια και μεινετε μονοι.  ;)

Μαλλον εσυ εισαι κοτα που κοιτας την γκομενα εξαρχης αφηψηλου για να μην την αφησεις να σε πληγωσει... κομπλεξ λεγεται αυτο αδερφε , αμυνα εξαρχης... σφιγγεσαι , κοιτας υπεροπτικα... κατα βαθος εχεις ανασφαλεια και κομπλεξ γιατι αν δεν ειχες δεν θα χες τετοια σταση , καλα αυτα που λες αλλα κατα βαθος δεν ισχυουνε..

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281

Θυματα και κοτουλες ειστε, χεζεστε μη μαθευτει η αληθεια και μεινετε μονοι.  ;)
Είπαμε πιο πάνω πως χρειάζεται διπλωματία μη λέμε πάλι τα ίδια

Επισκέπτης
Αφου δε μιλατε για σχεση με εκδιδομενη , τοτε ο τιτλος του θρεντ γιατι ρωταει αν εχουν κανει ποτε σχεση με εκδιδομενη? :think:

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Αφου δε μιλατε για σχεση με εκδιδομενη , τοτε ο τιτλος του θρεντ γιατι ρωταει αν εχουν κανει ποτε σχεση με εκδιδομενη? :think:
Γιατί δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που εκτροχιάζονται

Επισκέπτης
4. Αυτες δεν αποδεχονται καμια αληθεια... καποιες φορες σε βλεπουν και σαν χαρτονομισμα δικιε μου

Εσενα ειδικα  :2funny:

Ο Elfκατι ειπε κατι σωστο και το περασατε στο ντουκου. Αν ειναι τυπος ο γκομενος δε πα να γαμουσε και αντρες , παλι η γκομενα θα του κατσει :2funny: (βαζω και τον εαυτο μου μεσα)

Επισκέπτης
Κοιτα, τελικα ειναι ανουσια η συζητηση. Υπαρχουν ανθρωποι που μπαινουν στο βρωμικο συστημα και γινονται βρωμικοι και οι ιδιοι, αυτοι ειστε εσεις. Υπαρχουν καποιοι αλλοι που επιλεγουν να ειναι αληθινοι και ντομπροι και δεν τους νοιαζει τι θα χασουν ή τι θα κερδισουν, αυτος ειμαι εγω. Ειναι θεμα επιλογης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα, τελικα ειναι ανουσια η συζητηση. Υπαρχουν ανθρωποι που μπαινουν στο βρωμικο συστημα και γινονται βρωμικοι και οι ιδιοι, αυτοι ειστε εσεις. Υπαρχουν καποιοι αλλοι που επιλεγουν να ειναι αληθινοι και ντομπροι και δεν τους νοιαζει τι θα χασουν ή τι θα κερδισουν, αυτος ειμαι εγω. Ειναι θεμα επιλογης.

Εμεις απλα σου λεμε τις συνεπειες... του να εισαι ντομπρος.

Ο Elfκατι ειπε κατι σωστο και το περασατε στο ντουκου. Αν ειναι τυπος ο γκομενος δε πα να γαμουσε και αντρες , παλι η γκομενα θα του κατσει :2funny: (βαζω και τον εαυτο μου μεσα)

Ε αμα η αλλη γουσταρει αντρες πουσταραδες να τους χαιρεται και αυτους και τα μυαλα της τυπισσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο τυπος αμα ειναι μουνιενιες (επειδη εχετε κολλησει στην γαμημενη εμφανιση) και παλι να του κατσει η γκομενα και παλι θα του την γαμαει ο γειτονας...
βγες και λιγο εξω να δεις οτι πλεον δεν επιλεγονται οι ωραιοι...Τοσες ωραιες εχω δει με μετριους αρκετα... ποσο μαλλον τυπους που λες και εσυ
τυπισσα 30+ εισαι οχι 15+  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Αν και σε γεννικες γραμες συμφωνω μαζι σου εντουτοις θα ηθελα να σε ρωτησω αν εσυ δεν εχεις πει ΠΟΤΕ ψεματα...

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι