julian73
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 73
- Πόντοι
- 1
Επειδή το ανέφερε ο Λάκης, το M6 το επιβεβεβαιωνω, όπως κ αλλά αμάξια. Έχω γνωρίσει τον Σαβ. εδώ κ ένα χρόνο περίπου, είναι αυτός που λέει, φυσικά κ δεν μου έφαγε λεφτά, Ούτε υπήρξε τέτοιο θέμα. Παρέα κάνουμε, Έχω δει κάποια πράγματα κ στο κομμάτι δουλειά, οι ξένοι συνεργάτες του είναι πολύ δυνατοί παίκτες.To ρωσοπόντιος δεν είναι αντεθνικό ; Τι δεν σε ενδιαφέρει ;;;
Και μην πει κανείς ότι ... ήμουν κολλητός του Σαβ.
Άπειρες φορές μου την είχε πει και του την είχα πει.
Το αμάξι του πάντως το είδε και ο μήτσος και άλλα μέλη ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΔΩ.
Μου έχουν επιβεβαιώσει με pm , αλλά δεν τους αποκαλύπτω.
Ο απίστευτης μαλακίας γελοίος .... κλασική κομπλεξάρα των ΒΠ,
συνεχίζει ασταμάτητα τη μαλακία του κατά ριπάς !
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ , ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ
ή του την λέει ...
ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ... ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ή ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ....
Δεν μπορώ και δεν θέλω να φανταστώ , πόσων γενεών γαμήσια πρέπει να έχει φάει και να κουβαλάει
για να πιστεύει κάτι τέτοιο .
Οι υπόλοιποι ;;;
Ρε μαλάκες ;;;
ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ;;;;;
Με τα αγάμητα ναυάγια εδώ, που έχουν δώσει ρεσιτάλ ανανδρίας δεν θα ασχοληθώ. Σας τα λέει ωραία ο Λάκης κ ο Μήτσος.
Μετά την καραντίνα, πήρε ακόμα ένα αμάξι, αλλά παρακατιανό, της σειράς, για την πόλη, των 20Κ.
Επίσης, Λάκη, τα μουνετα που έχω δει live ήταν τουλάχιστον 1,70.
Κ να πω ότι συχνά αναφέρουμε κ τις ιστορίες σου, συνοδεία Τάλισκερ. Αγαπημένες , η υπόγα του βαφέα κ ο πρεζάκιας με τα τσιμπούρια κ το γυάλινο μάτι. Απαντάω ΜΟΝΟ σε εσένα, γιατί η στάση σου ήταν αντρική εδώ, εν αντίθεση με τα πατημένα σκατά στο πάρκο, που γράφουν τις μλκ τους.
Στο από κοντά θα τα έβλεπες κ ο ίδιος αυτά. Η πρόσκληση δεν ήταν για να σου αποδείξει κάτι, ή να κάνει επίδειξη, ήταν γιατί θα κάναμε καλή παρέα μαζί. Κ ως αργά, γιατί κανείς μας δεν έχει... πρωινό ξύπνημα..