dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ξέρεις πληροφορίες γ'αυτόν? λογικά άνεργος πρέπει να'ναι συνηθως τον πηγαίνουν με τα παπάκια οι άλλοι
Το πικάπ είναι κ'αυτό ένδειξη πλούτου? εδώ ο χρεωκοπημένος μου ζήταγε να βάλω την τουαλέτα και το μπάνιο μου επειδή αυτοί δεν έχουν δικιά τους τουαλέτα θεωρούν ότι και οι άλλοι μπορεί να μην έχουν .
Τι άλλο να βάλουμε? εγώ λέω τα παράθυρα?Ποιός έχει τα πιό χοντρά μετά θα βάλουμε τα μαξηλάρια μας Λάκη μου είπαν ότι δεν έχεις μαξηλάρι βάλτο μαξηλάρι σου φώτο να το δούμε ,την πόρτα μου την έβαλα και σας ξέσκισα τέτοια πόρτα δεν έχει κανένας .
Μα τόσο ηλίθιοι είναι το πικάπ φωτογραφία?
Βάλτο ολόκληρο μας το βάζεις από μιά γωνία το πικάπ .Σάβρα .... ο μπαρόκ ηθελε φωτό το ... πικάπ μου !!!!!!!!
[size=16pt](ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ).[/size]
Η πρώτη φωτό είπε ότι ήταν μούφα ....
του έβαλα και δεύτερη !!!!!!!!
Το πικάπ είναι κ'αυτό ένδειξη πλούτου? εδώ ο χρεωκοπημένος μου ζήταγε να βάλω την τουαλέτα και το μπάνιο μου επειδή αυτοί δεν έχουν δικιά τους τουαλέτα θεωρούν ότι και οι άλλοι μπορεί να μην έχουν .
Τι άλλο να βάλουμε? εγώ λέω τα παράθυρα?Ποιός έχει τα πιό χοντρά μετά θα βάλουμε τα μαξηλάρια μας Λάκη μου είπαν ότι δεν έχεις μαξηλάρι βάλτο μαξηλάρι σου φώτο να το δούμε ,την πόρτα μου την έβαλα και σας ξέσκισα τέτοια πόρτα δεν έχει κανένας .
Μα τόσο ηλίθιοι είναι το πικάπ φωτογραφία?