Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 777K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
καλησπερα παιδια... ξεθαβω αυτο το θεμα, για να παρω γνωμες. την περασμενη τεταρτη που γινετε η λαικη στη φυλης ειδα μια γυφτισα που πουλαγε μπανανες στο δρομο. ηταν ακριβως στο στενο του στουντιο 104 και καθοταν επι τις φυλης. πρεπει να ηταν καμια 20αρια το πολυ 22 χρονων και ειχε καστανο μακρι μαλι μεχρι την μεση και σωμα μοντελου. και ενα προσωπο γαματα. πανεμορφη. αλλα δεν εκανα κινηση να της πω τιποτα γιατι φοβηθηκα μηπως πλακωνανε οι ενισχυσεις τις...   τι λετε να χωθω αν την ξαναπετυχω?

Χώσου και μην κολλάς. Αλλά φρόντισε να μη χρονοτριβήσεις για να μην πλακώσουν οι ενισχύσεις. Να κάνει κι ένα καλό μπάνιο πιο πριν! ;)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Τυπε ενα σου λεω και μονο θα μπλεξεις....και μετα δεν σε ξεμπλεκει ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Τυπε ενα σου λεω και μονο θα μπλεξεις....και μετα δεν σε ξεμπλεκει ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!

Εχει δικιο ο συναγωνιστης γιατι δεν πας προς Μεταξουργειο μερια εχει πολλες και εισαι ασφαλης
και εγω εχω σκευτει να πλησιασω καμια στο δρομο

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Εχει δικιο ο συναγωνιστης γιατι δεν πας προς Μεταξουργειο μερια εχει πολλες και εισαι ασφαλης
και εγω εχω σκευτει να πλησιασω καμια στο δρομο
και γιατι δεν το εκανες, που κολλησες? μπορω να παω μεταξι που εχω παει ουκ ολιγες φορες, αλλα ειναι ολη η φαση, το πεσιμο, η ικανοποιηση να δεχτει, και οτι γενικα η γκομενα ειναι πανεμορφη.

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια... ξεθαβω αυτο το θεμα, για να παρω γνωμες. την περασμενη τεταρτη που γινετε η λαικη στη φυλης ειδα μια γυφτισα που πουλαγε μπανανες στο δρομο. ηταν ακριβως στο στενο του στουντιο 104 και καθοταν επι τις φυλης. πρεπει να ηταν καμια 20αρια το πολυ 22 χρονων και ειχε καστανο μακρι μαλι μεχρι την μεση και σωμα μοντελου. και ενα προσωπο γαματα. πανεμορφη. αλλα δεν εκανα κινηση να της πω τιποτα γιατι φοβηθηκα μηπως πλακωνανε οι ενισχυσεις τις...   τι λετε να χωθω αν την ξαναπετυχω?

Φίλε δε σημαίνει πως όποια τσιγκάνα είναι γκομενάρα είναι και πουτανάκι. Πρόσεξε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάντως μια φορά που πήγα με γυφτάκι (μετά από ένα καλό μπάνιο με aqua forte και χλωρίνη φυσικά).. όταν πήγα να της τον βάλω στον λοκώ... είπε το εξής αμίμητο..

"μη μπρε αφεντικό.. τσούζει σε λέω"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
προσοχη με τις γυφτησες γιατι καποιες απο αυτες και πιο συμαντικο οι οικογενειες τους ειναι μουσουλμανες και τοτε... καλα ξεμπερδεματα θα γυρνανε γυρω γυρο με τα ντατσουν μεχρι να σε πετιχουν

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Φίλε δε σημαίνει πως όποια τσιγκάνα είναι γκομενάρα είναι και πουτανάκι. Πρόσεξε.
ναι, σιγουρα. γιαυτο θα την δελεαζα με ενα αντιτιμο και δεν ξερω και αν θα δεχοταν κιολας για τον λογο που ειπες. οτι δεν ειναι πουτανακι.βασικα εγω εχω καταλαβει οτι ολες ειναι απλα δεν εχουν ολες τις ιδιες τιμες... ;)πρεπει να βρεις το σωστο αντιτιμο.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
βρε θα σε κανουν τ αλατιου!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πάντως μια φορά που πήγα με γυφτάκι (μετά από ένα καλό μπάνιο με aqua forte και χλωρίνη φυσικά).. όταν πήγα να της τον βάλω στον λοκώ... είπε το εξής αμίμητο..

"μη μπρε αφεντικό.. τσούζει σε λέω"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι εσύ......τι έκανες στο τέλος? :think:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
απλα με ανυσυχει το γεγονος με τις μπανανες...με προσοχη τυπε μου χωσου,μην πλακωσουν οι συναγωνιστες της και εχεις προβλημα με τις μπανανες

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
απλα με ανυσυχει το γεγονος με τις μπανανες...με προσοχη τυπε μου χωσου,μην πλακωσουν οι συναγωνιστες της και εχεις προβλημα με τις μπανανες
θα χωθω μωρε και στην τελικη αντε να ερθουν εκει και οι δικοι τις αν γινει καμια στραβη να φωναζουν, να φωναζω και εγω και μετα να φυγω.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
θα χωθω μωρε και στην τελικη αντε να ερθουν εκει και οι δικοι τις αν γινει καμια στραβη να φωναζουν, να φωναζω και εγω και μετα να φυγω.
βρε να φωναζετε ολοι οκ δεν τρεχει τιποτα...το θεμα ειναι μην φωναζεις μονο εσυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom