Νέα

Έχει ο πούτσος μνήμη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alekos26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
γεια σας δεν ηξερα αν επρεπε να βαλω εδώ το θεμα η στο επιστημη και τεχνολογια.πριν από 15 χρονια γαμαγα μια ρωσιδα ψηλη ξανθια με βυζαρες.αν και σαρανταρα εκανε ωραιο γαμισι.καμια φορα μου εδινε και κολο φωνάζοντας αλεκο το χοντρο σου πουτσα.χαθηκαμε την συναντησα πριν από μερικους μηνες.ο χρονος ειχε αφησει τα σημαδια του και δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση.αλλα όταν ανεβηκα στο μηχανακι που ειχε ακουμπώντας την κολαρα της γκαβλωσα σε χρονο ντετε.εχει ο πουτσος μνημη;ειναι κατι σαν τον αργο τον σκυλο του οδυσσεα που αναγνωρισε τον κυριο του μετα απο εικοσι χρονια;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
γεια σας δεν ηξερα αν επρεπε να βαλω εδώ το θεμα η στο επιστημη και τεχνολογια.πριν από 15 χρονια γαμαγα μια ρωσιδα ψηλη ξανθια με βυζαρες.αν και σαρανταρα εκανε ωραιο γαμισι.καμια φορα μου εδινε και κολο φωνάζοντας αλεκο το χοντρο σου πουτσα.χαθηκαμε την συναντησα πριν από μερικους μηνες.ο χρονος ειχε αφησει τα σημαδια του και δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση.αλλα όταν ανεβηκα στο μηχανακι που ειχε ακουμπώντας την κολαρα της γκαβλωσα σε χρονο ντετε.εχει ο πουτσος μνημη;ειναι κατι σαν τον αργο τον σκυλο του οδυσσεα που αναγνωρισε τον κυριο του μετα απο εικοσι χρονια;
Αυτή οδήγαγε ρε φιλε;Πόση ξεφτύλα πια;

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
ναι τυπε εχει μνημη.καντου και κανενα updaite για να μην κολλαει

Chocolatito

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα εχει 128 giga k τρεχει android

Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
τυπε αυτο λεγεται αρρωστια για το μουνι...πιστευω οποιος κωλος και να ηταν το ιδιο θα παθαινες

Koursaros200

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
24
Πόντοι
0
Τι θεμα ανοιξε ο ανθρωπος.....ακου μνημη ο πουτσος....χααχαχαααχαχα

Ρε φιλε μ'αρεσεις!!!!

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Χαχαχαχα... Κορυφαίο θέμα... Να το στείλουμε ως ερώτηση σε επιστημονικό περιοδικό  :2funny: Έγραψες φίλε...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.651
Πόντοι
6.056
ολα τα λεφτα η « Τελευταία τροποποίηση: χθες στις 21:55 από Steffan »
αντι να στειλει τη μαλακια στο καδο το διορθωσε .... :helpplea:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
Πολύ καλό τοπικ, τυπε. Ο Πουτσος παιρνει εντολή απο τον εγκέφαλο όπου υπαρχει μνήμη.
Αν και στις μικρές ηλικίες πιο συχνα καβλωνουμε  με τα παντα απο  ενα σημείο και έπειτα που μειώνεται η ευαισθησια στους ερεθισμούς αρχίζει και ενεργοποιείται η μνήμη με το ίδιο αποτέλεσμα.
Καβλωνω πολυ πιο εύκολα ακομα και οταν μιλάω στο τηλεφωνο με γυναίκα που εχω κανει τρελό σεξ παρά με live τσοντα μισό μετρο μπροστά μου. Και μιλάμε  για γυναίκες της "διπλανής πόρτας", οχι τίποτα μουνάρες.

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
204
Πόντοι
21
Άσε την μνήμη του πούτσου σου και απόδειξέ μας οτι έχεις καλή μνήμη εσύ.Για πες μας και την συνέχεια της ιστορίας σου...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Καβλωνω πολυ πιο εύκολα ακομα και οταν μιλάω στο τηλεφωνο με γυναίκα που εχω κανει τρελό σεξ παρά με live τσοντα μισό μετρο μπροστά μου.

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Το έχω πάθει και μετά λέω τι στο καλό; Down my boy, down  :2funny: :2funny:

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.195
Πόντοι
206
Καβλωνω πολυ πιο εύκολα ακομα και οταν μιλάω στο τηλεφωνο με γυναίκα που εχω κανει τρελό σεξ παρά με live τσοντα μισό μετρο μπροστά μου. Και μιλάμε  για γυναίκες της "διπλανής πόρτας", οχι τίποτα μουνάρες.

και σε μενα το ιδιο συμβαινει...... ακομα και να σκεφτω το τρελο γαμησι που εχει πεσει νιωθω τον μικρο να αντιδρα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom