γεια σας δεν ηξερα αν επρεπε να βαλω εδώ το θεμα η στο επιστημη και τεχνολογια.πριν από 15 χρονια γαμαγα μια ρωσιδα ψηλη ξανθια με βυζαρες.αν και σαρανταρα εκανε ωραιο γαμισι.καμια φορα μου εδινε και κολο φωνάζοντας αλεκο το χοντρο σου πουτσα.χαθηκαμε την συναντησα πριν από μερικους μηνες.ο χρονος ειχε αφησει τα σημαδια του και δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση.αλλα όταν ανεβηκα στο μηχανακι που ειχε ακουμπώντας την κολαρα της γκαβλωσα σε χρονο ντετε.εχει ο πουτσος μνημη;ειναι κατι σαν τον αργο τον σκυλο του οδυσσεα που αναγνωρισε τον κυριο του μετα απο εικοσι χρονια;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει ο πούτσος μνήμη;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alekos26
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
NAI
Αυτή οδήγαγε ρε φιλε;Πόση ξεφτύλα πια;γεια σας δεν ηξερα αν επρεπε να βαλω εδώ το θεμα η στο επιστημη και τεχνολογια.πριν από 15 χρονια γαμαγα μια ρωσιδα ψηλη ξανθια με βυζαρες.αν και σαρανταρα εκανε ωραιο γαμισι.καμια φορα μου εδινε και κολο φωνάζοντας αλεκο το χοντρο σου πουτσα.χαθηκαμε την συναντησα πριν από μερικους μηνες.ο χρονος ειχε αφησει τα σημαδια του και δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση.αλλα όταν ανεβηκα στο μηχανακι που ειχε ακουμπώντας την κολαρα της γκαβλωσα σε χρονο ντετε.εχει ο πουτσος μνημη;ειναι κατι σαν τον αργο τον σκυλο του οδυσσεα που αναγνωρισε τον κυριο του μετα απο εικοσι χρονια;
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
Chocolatito
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εμενα εχει 128 giga k τρεχει android
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
εξελιγμενο σε βρησκω.ωραιοςΕμενα εχει 128 giga k τρεχει android
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
όχι ηταν ευθεια 500 μετρα ποιο κατω με πηγεΠέρναγε από λακκούβες;
τι να κανω να της παρω το μηχανακι;τυχαια την συναντησαΑυτή οδήγαγε ρε φιλε;Πόση ξεφτύλα πια;
jaden902
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2016
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Διαγραμμένο μέλος 165342
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
τυπε αυτο λεγεται αρρωστια για το μουνι...πιστευω οποιος κωλος και να ηταν το ιδιο θα παθαινες
Koursaros200
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Τι θεμα ανοιξε ο ανθρωπος.....ακου μνημη ο πουτσος....χααχαχαααχαχα
Ρε φιλε μ'αρεσεις!!!!
Ρε φιλε μ'αρεσεις!!!!
Πολύ καλό τοπικ, τυπε. Ο Πουτσος παιρνει εντολή απο τον εγκέφαλο όπου υπαρχει μνήμη.
Αν και στις μικρές ηλικίες πιο συχνα καβλωνουμε με τα παντα απο ενα σημείο και έπειτα που μειώνεται η ευαισθησια στους ερεθισμούς αρχίζει και ενεργοποιείται η μνήμη με το ίδιο αποτέλεσμα.
Καβλωνω πολυ πιο εύκολα ακομα και οταν μιλάω στο τηλεφωνο με γυναίκα που εχω κανει τρελό σεξ παρά με live τσοντα μισό μετρο μπροστά μου. Και μιλάμε για γυναίκες της "διπλανής πόρτας", οχι τίποτα μουνάρες.
Αν και στις μικρές ηλικίες πιο συχνα καβλωνουμε με τα παντα απο ενα σημείο και έπειτα που μειώνεται η ευαισθησια στους ερεθισμούς αρχίζει και ενεργοποιείται η μνήμη με το ίδιο αποτέλεσμα.
Καβλωνω πολυ πιο εύκολα ακομα και οταν μιλάω στο τηλεφωνο με γυναίκα που εχω κανει τρελό σεξ παρά με live τσοντα μισό μετρο μπροστά μου. Και μιλάμε για γυναίκες της "διπλανής πόρτας", οχι τίποτα μουνάρες.
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Καβλωνω πολυ πιο εύκολα ακομα και οταν μιλάω στο τηλεφωνο με γυναίκα που εχω κανει τρελό σεξ παρά με live τσοντα μισό μετρο μπροστά μου.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Το έχω πάθει και μετά λέω τι στο καλό; Down my boy, down
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.195
- Πόντοι
- 206
και σε μενα το ιδιο συμβαινει...... ακομα και να σκεφτω το τρελο γαμησι που εχει πεσει νιωθω τον μικρο να αντιδρα......